Emberek, mit gondoltok Iszlamrol es muszlimokrol?
Hogy eeeeveszik a munkáááát!
(Aztat eee!)
Nekem nincs bajom velük.
Csak a magukat iszlamistáknak valló fanatikusokkal, akik még életükben nem látták a kegyes Koránt.
Szoktam Törökországban nyaralni, jól érzem ott magam.Az ő kultúrájuk egész kellemes, na meg különösen a gasztronómiájuk.
Az egyetlen egy iszlám kultúrájú ország ami normális.
Viszont ilyen észak-afrikaiakat meg közel-keletieket nem szívesen látnék bevándorlónak.
Én azt gondolom, hogy szinte minden kultúra szép és érdekes a saját hazájában.
Nem ítélem el őket a különböző kultúránk és értékrendünk miatt, sőt elég érdekesnek tartom és szívesen meglátogatnák több iszlám országot is. Viszont az aláírom, hogy különböző kultúrájú emberek együttélése nem működik. Csak elég ránézni a néger-fehér viszonyra Amerikában vagy az iszlám-keresztényre Európában.
Szerintem az is egy tiszteletreméltó régi és nagy kultúrkör, Magyarországnak érdemes az iszlám világgal is jóban lenni.
Ugyanakkor a történelmi és jelenlegi tapasztalatok azt mutatják, hogy a keresztény kultúrkör és az iszlám kultúra együttélése problémás, konfliktusokkal teli, ezért ellenzem a tömeges bevándorlásukat és a multikulturalizmus erősítését.
Kedves #1 és #2
Milyön munáát e?
Mer háat nincsen annyi muszlim Magyarországon.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!