Az iszlámról szóló érettségi tételhez milyen mértékben említsek aktualitásokat?
Figyelt kérdés
Ha esetleg kihúznám az iszlámot érettségin, beszéljek-e a ma zajló eseményekről (gondolok itt pl az Iszlám Államra, a menekültekre, stb.)? Szerintem adna egy kis pluszt a feleletemnek, és látnák, hogy igyekeztem tisztességesen felkészülni. Miről beszélhetnék a bizottságnak, ami aktualitás az iszlámmal kapcsolatban?2015. jún. 3. 12:19
1/5 anonim válasza:
Milyen tantárgy? történelemből nem kéne. Olyan, mint ha kihúznád a honfoglalást és helyette a mai Magyarország helyzetét ecsetelnéd.
2/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd ki a dolgot. Nem szerencsés aktuálpolitikát vinni egy olyan feleletbe, ami nem arról szól. Ha esetleg valamiben nem vagy mégsem elég tájékozott, vagy az adott tanár nem ért veled egyet... Bele lehet bukni.
3/5 anonim válasza:
A rizikoja, hogy nem lehet a mai helyzetrol elfogulatlanul beszelni es ha a vizsgaztato nem ert veled egyet bizonyos dolgokban, akkor egybol bukta.
Keszulj fel azert, hogy hatha rakerdeznek, de ha nem errol szol a tetel, ne beszelj rola. Vagy csak erintolegesen. Ha akarjak, akkor rakerdeznek.
4/5 anonim válasza:
Nem kell. A vallás főbb tanításairól kell beszélni, arról szól a tétel. Az én töritanárom ráadásul muszlim, én meg nem próbálnám. :D
5/5 anonim válasza:
Hát ha az Iszlám Államról beszélsz az iszlám vallás kapcsán máris bebuktad, mert ez a terrorszervezet az összes tant bebukta, amit az iszlám vall. Kb ez annyi lenne, mint börtönben a rablókkal beszélni a becsületes életmódról.
A muszlim töritanár - nagyon durva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!