Az afrikaiak/négerek miért nem képesek egy normális és működő országot létrehozni?
Nem provokációnak szánom.
Afrikában nincs olyan ország, melyre jószívűen azt lehetne mondani, hogy ez egy fejlődő és stabil ország. A Dél-Afrikai Köztársaság is mélyrepülésben van, mióta a feketék átvették az irányítást a fehérektől. A "legstabilabbnak" számító Kenya is veszélyes és instabil.
Az USA-ban is pl Ferguson vagy Detroit néger többségű, és látni, mi lett a vége.
Miért nem tudnak egy normális és működőképes országot létrehozni? Az, hogy sok törzs van 1 országon belül szerintem nem indok, Franciaország sem 1 nemzetből állt anno hanem többől, vagy ott van Spanyolország, Svájc, India, Nepál, Bhután, stb.
Egy másik kérdés: Ha meg nem tudnak országban gondolkodni, miért nem szüntetik meg őket?
"miért nem szüntetik meg őket"
Ezt hogyan képzelted el, kifejtenéd??? Atomot nekik? Vagy hogy szüntetsz meg országokat? És ki szüntetné meg???
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez ugye nem komoly????? :D
Az én válaszomat meg minek törölték? :D
Minden rendben volt vele!!!
Azt írtam le amire a kérdező kíváncsi volt!
Jaj, BEZZEG A TÍZEST MIÉRT NEM TÖRLIK??
Ez egy vicc :D
14-es vagyok!
A kedves és kíváncsi kérdezőnek leírom megint ("rasszista" mentesen)
A válasz a LEGEGYSZERŰBB
Azért mert "butuskák".
Komolyan nézd meg azokat az Afrikai országokat ami nem (hogy ne legyek csúnya "rasszista) negrid vagy fekete "kezén" van azok mind fejletek.
Mint pl. Tunézia v. Dél-Afrikai köztársaság .
Én chateltem már Dél-Afrikai hollandokkal és negridekkel is.
A hollandok tök kedvesek voltak ,de viszont a negridek ellenkezőleg........
De az ilyen Eitrea meg Burkina Faso.
A békácska popsikája alatt vannak.
És miért?
Mert nagyon "butuskák".
14-16-os vagyok
15-ös
"fajvédő agyhalottja"
:D
Milyen faj?
Ink. ezt mond a 10-esnek. :)
Nem, nem provokálásnak szánom.
Tudom, hogy az országok mesterségesek.
"Megszüntetés" = Kimondják az afrikaiak, hogy mától nem létezik XY állam, és a törzsek a saját, számukra meghatározott területüket mnegtarthatják, és nem eshetnek egymásnak.
#15:
Tévedsz, ÉN vagyok a 14-es! :))
De amúgy nézd, nem hiszem hogy bárki felfedezi a spanyolviaszt aki rájön arra hogy az egyes emberi nagyrasszok nem csak kinézetre különböznek egymástól, hanem öröklődnek bennük a különböző képességek és például a mentális jellemzők is. Ennek egész irodalma van, viszont a rasszizmus vékony jege miatt manapság nem nagyon támogatják az ilyen irányú kutatásokat. Főleg azért hogy a fehér faj "rajongói" ezen az alapon ne vonják kétségbe a nagyrasszok közotti egyenjogúság elvét, és főleg ne a népek önrendelkezési jogát.
Dél-Afrika messze a leggazdagabb, legfejlettebb afrikai állam, és milyen véletlen, hogy ott nagyrészt fehérek laknak..
Érdekes.
19-es, kifejtenéd a "nagyrészt" szó jelentését?
"A lakosság összetétele a 2001-es cenzus szerint:
afrikai/fekete 79%
fehér 9,6%
egyéb 8,9%
indiai/ázsiai 2,5%"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!