Csehországban milyen súlyos a cigányprobléma?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 22:09
11/14 anonim válasza:
Most nagyon elharapózott a helyzet ott, azt én is hallottam.
Am nálunk kb. stagnál ez a probléma, sok születik, de sokan vándorolnak is ki szerencsére.
12/14 anonim válasza:
Csehországban nem olyan súlyos a cigánykérdés, mint Magyarországon.Ott is problémás az együttélésük a többséggel, felzárkóztatni az állam minden erőfeszítés ellenére képtelen, de kisebb ottani létszámukból eredően annyi baj sincs velük, mint hazánkban.
13/14 anonim válasza:
Ismerősöm cseh és ott is él születése óta. Tudtommal ahogy beszéltünk nagyjából mint Magyarországon. De mesélt is már olyat,hogy a kocsikat feltörik meg stb..Youtuben is van videó róla stb..Ő pl. úgy viszonyul hozzájuk,mint mi,tehát nem szeretik őket. Szerintem sincsenek keresnivalójuk itt Európában...
14/14 anonim válasza:
Kb annyira mint Magyarországon meg minden országban ahol több a roma
De ezt az ottani 300ezret kb annyira tudom komolyan venni mint a magyarországi 400 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!