Csehországban milyen súlyos a cigányprobléma?
Csak benyomás alapján tudok ítélni, de ránézésre nagyon komoly. Videokat láttam az ottani helyzetről és első ránézésre sokkal komolyabb gondnak tűnik, mint itt. Itthon is láttam már nagycsaládos cigány verekedéseket, de az azért max 10-12 fős volt seprűnyelekkel, míg az ottani videokon amit láttam 5 ladával jöttek vascsövekkel.
Lehet, hogy itthon is van ilyen csak nem láttam róla felvételt, de a képek alapján mindenképp durvábbnak tűnt, mint itt.
A másik meg az, amit szintén csak feltételezni tudok Szlovákia alapján pld, hogy arra sokkal nagyobb mértékben tömbben élnek, tehát nem biztos, hogy általánosságban többen vannak, de az egészen biztos, hogy ott több olyan hely is van, ahol nagyon sok cigány lakik egy helyen, így ott nyilván könnyebben alakulhatnak ki ilyen családok közti verekedések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!