Ti sírtatok azon a videón amin az egyik muszlim terrorista fejbelövi az életéért könyörgő rendőrt?
Az általad felhozott "képzeletbeli lény" akkor ezek szerint nem ateizmusra utal? Számomra elég furcsa. És lehet, hogy nem beszéltél vallásokról, hanem fanatizmusról, de az írásodból látni lehet, milyen "vallást" követsz (bocsi nincs erre jobb szavam).
"A gond csak az hogy ebbol a vallasi vezetoik degeszre keresik magukat, a buta sotet ember meg azt hiszi hogy az istene neveben cselekszik."
Hát személy szerint voltam már Közel-Keleten többször, alkalmanként hónapokat, tudom mi folyik ott. Ezek szerint a muszlim embereket könnyen át lehet verni vagy mi? wtf? Nem értem, mit beszélsz...
De mindegy, azerintem a kérdésről már letértünk.
Ja és a két terrorista ismétlem, nem volt muszlim, még csak fanatizmusról sem beszélhetünk, mert nem követték az iszlám szokásokat (első válaszomban leírtam). Maximum szimpatizánsokról van szó, de mindegy, mert ha mondjuk te tudnád/tudtad volna, akkor az egész iszlám vallásról szóló vita el sem kezdődött volna. DE úgy tűnik az ember errefelé Eu-ban hiába beszél.
Azt persze ne felejtsük el, hogyha nem provokálták volna ki a balhét a CH-sok, akkor ez az eset meg sem történt volna. De mindegy, mondom, a levét mi fogjuk meginni.
"Viszont én kifejezetten elítélem a támadást, legfőképpen a muszlim rendőrt sajnálom, és ha tehetném, őszinte részvétemet adnám a családjának, hozzátartozóinak."
Ez mindent elmond a muszlimokról. 35/41 ma 18:45...
Mi az hogy legfőképp a muszlim rendőrt sajnálod? Meg mi az hogy szították a tüzed? Ha nem vagytok képesek felfogni hogy itt senkit nem érdekel a ti elmebeteg vallásotok akkor takarodjatok vissza oda ahonnan jöttetek.
A Charlie Hebdo provokálta ki a balhét, mert karikatúrát rajzolt Mohamedről. Ha nem érdekelne a vallásunk, nem lett volna ez a balhé sem. Sajnálom, nem történt volna ez az egész eset. Megfenyegették, a pénz miatt csinálták, mert ez volt nekik az üzlet, majd megölték őket. Egyébként meg a terroristák nőztek, piáltak, cigiztek. Ez nem vallásosságra utal. És hogy a muszlim rendőrt lelőttek ez azt is jelenti, hogy a fanatikus/itt inkább szimpatikus, a muszlim embereket is veszélyezteti.
DE igen akkor is hadd menjen fuck muslim fuck muslim hangoztassad GYERÜNK. Vagy most te rajzolj egy képet Istenről vagy Mohamedről. Most már legalább tudod mi lesz a következménye és kivel fogsz majd heccelni. Engem mondjuk nem zavar, egy terrorista minimum ígyis-úgyis ugrani fog.
Jó, akkor menj oda a terroristákhoz és beszéld meg velük... Istenem...:D Ez már vicc kategória, komolyan. Annyit mondassz nekik, hogy A... és már platty, lyukas lesz a fejed.
Ezért mondom, hogy a terroristák a muszlimokra is veszélyesek.
Mondjuk megértem a muszlim felé érzett utálatod.
"Viszont én kifejezetten elítélem a támadást, legfőképpen a muszlim rendőrt sajnálom, és ha tehetném, őszinte részvétemet adnám a családjának, hozzátartozóinak."
Ez mindent elmond a muszlimokról. 35/41 ma 18:45...
Mi az hogy legfőképp a muszlim rendőrt sajnálod?
Ui: Ő egy normalis muszlim eletet elni akaro, munkajat vegzo rendor volt. Tudod, mint a muszlim emberek tobbsege. De gondolom te azt hitted hogy ő egy terrorista volt pedig nem.
De az a baj hogy meg mindig nemertem, hogy a bevandorlo es s muszlimok miert hibasak amit a Ch-nal csinaltak? Az elkovetok is csak szimpatizaltak a vallassal.
De mindegy, mert en vilagga kurtolhetem hogy ez az egesz meg sem tortent volna ha nem provokaljak ki a vallast...
Ès ilyenkor miert a bevandorlok meg a muszlimok a hibasak? Nem ők szerveztek a merenyletet. Hanem a TERRORISTAK. Ez ket kulon kategoria. Ezt kell sok serteshus miatt a felfogokepesseguket blokkolo embernek begyömöszölni ( rpect a kivetelnek).
Egyebkent meg valaki mondja mar meg hogy mikor keszitettek a muszlimok szaros gunyrajzokat pl. A keresztenysegrol vagy az ateistakrol?
48 valahol érthető, amit írsz, viszont a mélyen nyugvó sötét materialista felfogásodról tanúskodik, hogy a sertéshúst hozod be a szövegedbe. Az, hogy valaki mennyire spirituális személyiség, mennyire közeledik Allahhoz / Istenhez/ a metafizikai centrumhoz/ az Abszolútumhoz/ a Buddha tudatállapothoz, mennyire megértő, toleráns, humoros (ha már karikatúrákról is van szó) mennyire lesz bölcs, nem függ össze a sertéshússal, nem függvénye annak. Te nem azért leszel jobb ember, mert nem eszel sertéshúst, hanem ha akarattal emeled a tudatod szintjét.
A kínaiak pl mindig is minden megettek, mégis sok taoista bölcsességről olvashatsz.
Je ne suis pas charlie - egyértelmű. Nem vagyok mások vallását porig gyalázó értéktelen ember, aki senkit és semmit nem tart értéknek mert ő belülről ateista. Vallásos erkölcsös jóérzésű ember NEM BÁNTJA a másikat. Nem alázza. Nem provokálja.
Tudjuk, az okos nem teszi, a hülyének nem szabad.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!