Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti sírtatok azon a videón...

Ti sírtatok azon a videón amin az egyik muszlim terrorista fejbelövi az életéért könyörgő rendőrt?

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 12:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
51%
Digo, olvasd el rendesen a 24-es számú hozzászólásomat.
2015. jan. 8. 22:38
 32/51 anonim válasza:
100%

Nem sírtam de borzasztónak tartom hogy ez megtörténhet!

És szerintem hülyeséget csinált ez a Charlie Hebdo mert oké hogy szólásszabadság van de ez már undorítóan túlzás volt több téren is.

De azt meg kell említeni hogy ezért nem érdemelték ki ezt ami történt.

Valamint szörnyű dolog ez az iszlám vallás! Halomszámra gyilkolnak, mészárolnak le embereket. Ez milyen Istenhit? Mindenki hitetlen fejezzük le, lőjük agyon?!

Nagyon örülök hogy a keresztény hitet vallhatom és hogy Magyarországon nem nagyon vannak muszlimok.

Kérlek titeket, hogy imádkozzatok a békéért és a mohamedánok által meggyilkolt ártatlan emberek jussanak az örök fényre!

Amen

2015. jan. 8. 23:10
 33/51 anonim ***** válasza:
17%
500 éve a keresztények ezt sokkal durvábban csinálták, utolsó.
2015. jan. 9. 10:49
 34/51 anonim válasza:
73%

Hány éve?!

500 éve?!

Létezik fejlődés,mely jelen van egész Európában és a keresztényégben,nem hiszem hogy ezzel kellene jönni.

Amit csinálnak az iszlám vallás hívei,az FELHÁBORÍTÓ!!

JA és meghaltak az elkövetők,de megint gyilkoltak 4 embert...

2015. jan. 9. 18:37
 35/51 anonim ***** válasza:
57%
Csakhogy tisztázzuk a terroisták nem voltak muszlimok. Az egyik terrorista cigizett, piált és nőzött. Ngay valószínűséggel a másik is ezt tette. Ez mióta az iszlám vallás, kérdem én? Ezek maximum muszlim szimpatizánsok lehetnek, nem több. De az is igaz, hogy miért kell egy kalap alá venni a terrorcselekményt az iszlám vallással, jogrendszerekkel és törvénnyel. Mellesleg hozzáfűzném, meg sem történt volna, ha ezt az egészet el sem kezdték volna, miután kaptak egy Molotov- koktélt a volt irodájukba. És már nem tudom hány sertéshúszabáló embernek kell elmagyarázni, hogy Mohamedet és Isten ábrázolása tiltott. Többször is botrány lett belőle, de úgy történik valakik szándékosak szittyák a tűzet. És ezzel nem csak a karikaturisták, hanem a terroristák is szégyent hoznak az iszlámra, a normális muszlim életet élni akaró emberek fogják meginni a levét. Sajnos. Szóval ez egy dupla csapás az iszlámra. De hozzátenném, ENNEK ELLENÉRE SE LENNÉK KERESZTÉNY, mert én nem örülnék ha kívülálló ugyanazt az ünnepet tartaná, csak azért mert cool, mint pl. a Karácsony. Meg igazából azt sem értem, hogy ha már legalább megpróbálják védeni a CH-t, akkor miért csak 2 rendőr? Azt gondolták, hogy odafog menni egy ember és elkezd streetfight-olni vagy mi? Hihetetlen. De mindegy erről beszélni, ők valászották meg a sorsukat. Viszont én kifejezetten elítélem a támadást, legfőképpen a muszlim rendőrt sajnálom, és ha tehetném, őszinte részvétemet adnám a családjának, hozzátartozóinak.
2015. jan. 9. 18:45
 36/51 anonim ***** válasza:
68%

Ezzel jövök, mert 500-1000 éve pont ugyanezt(sőt sokkal durvább dolgokat) csinált a kereszténység, mára pedig jámbor bárányokká váltak, akibe az rúg akinek jólesik.

Az iszlám egyes szélsőséges értelmezői, most hasonló dolgokat művelnek mint régen a keresztények, erre te elítéled a komplett iszlám vallást. Honnan veszed hogy az iszlámon belül idővel nem halnak ki ezek a radikális ágak(ahogy a kereszténységen belül is kihalt minden erőszakos irányzat)? Ennyi erővel elítélhetnéd a keresztény vallást is, mert nem 10 embert öltek meg, hanem tízmilliókat(de az ókortól kezdve lehet megvan a 100 is).

2015. jan. 9. 18:51
 37/51 anonim ***** válasza:
Az életéért könyörgő RENDŐR MUSZLIM volt. A terroristák elmebetegek voltak (és nem muszlimok voltak). Így nem értem ezt az egész iszlám vallásra alapozást sem. Volt már szó Szaúd-ARábiától kezdve hitetlenek megölésétől, de mi a francnak? Megöltek 12 embert, mert Mohamedet ábrázolták, előtte is volt botrány előtte, töbszörös fenyegetést kaptak, nem álltak le a gúnyolódással. És hogy miért nem álltak le? Mert nekik ez volt az üzlet. DE mindegy a hülye fog magyarázkodni, a muszlimokra nagy valószínűséggel a stigma rá lesz kenve. Ez van.
2015. jan. 9. 18:59
 38/51 anonim ***** válasza:
21%

"A terroristák elmebetegek voltak (és nem muszlimok voltak)."

Mar megbocsass, de az osszes melyen hivo ember elmebeteg. Felekezettol fuggetlenul.

1. Egy kepzeletbeli "barat" letezeseben hisznek, konyorognek neki hogy jobb legyen az eletuk.

2. Amiutan ez a kepzeletbeli leny nem segit, ok meg ezutan is vakon hisznek benne, mert a vallasuk ezt parancsolja.

3. Egyesek kepesek embert is olni azert hogy ezen kepzeletbeli leny miatt elegtetelt vegyenek, ha masok megsertik.

4. Az egesznek az alapja pedig egy okorban irodott mesekonyv, aminek a torteneseit ok tenykent fogjak fel es alavetik az egesz eletuket.

Ha ez nem elmebetegseg akkor semmi.

2015. jan. 9. 19:13
 39/51 anonim ***** válasza:
29%

Hát igen, mondjuk ez a tipikus ateista hozzállás (és akkor nem mondtam el semmi "szépet").

És persze van a másik része, hogy a hit sok embernek erőt ad, megváltja őket, hisznek benne, segít nekik az életben.

2015. jan. 9. 19:18
 40/51 anonim ***** válasza:
41%

Nem a hitrol beszeltem, hanem a vakon vallasossagrol. Hinni nagyon is kell, de letezo dolgokban. Mint pl a munkank eredmenyeben, a gyerekeink jobb jovojeben, azaz valosagos dolgokban, amik elorevisznek.

A vallas 1 dologra jo: kulonbseget tesz es elvalaszt, gyuloletet szit, manipulal.

Jo pelda erre a korai keresztenyseg, ahol Isten neveben mindenkit kizsakmanyoltak, tizedet szedtek. Es ma is a kozel-kelet, ahol a vallasi vezetok 1 szavara falvakat irtanak ki, embereket tesznek rabszolgava. A gond csak az hogy ebbol a vallasi vezetoik degeszre keresik magukat, a buta sotet ember meg azt hiszi hogy az istene neveben cselekszik.

2015. jan. 9. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!