Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti sírtatok azon a videón...

Ti sírtatok azon a videón amin az egyik muszlim terrorista fejbelövi az életéért könyörgő rendőrt?

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 12:26
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mert nem néztem meg. Tudtam, hogy mi történik a videón és nem bírom az ilyent annyira.
2015. jan. 8. 12:33
 2/51 anonim ***** válasza:
76%
Komolyan, nem értem azokat, akik ilyeneket néznek. Ha ennyire bírják a vért, akkor inkább menjenek el orvosnak, abból legalább hasznuk lesz. Meg nekünk is.
2015. jan. 8. 12:35
 3/51 A kérdező kommentje:
Maga a videó nem durva, mert távolról veszik fel és nincs vér, de annyira szomorú..
2015. jan. 8. 12:36
 4/51 anonim ***** válasza:
89%

Csodálkozom, hogy célzott támadást követtek el és nem vaktában lövöldöztek a tömegbe ártatlanokat mészárolva, ahogy idáig szokás volt!

Talán elkezdődött a célirányosan megtorló terrorizmus korszaka!

2015. jan. 8. 12:38
 5/51 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem kevesen sírtak.

Ma egy átlag fiatal, mielőtt nagykorú lesz, kb egymilló embert öl meg virtuálisan valamilyen játékban, különböző halálok sokszorosát látja filmeken és nagyon sok "valódi" halált a híradókban.

Sajnos egyre kérgesebbek az emberek.

Az erőszak egyre nagyobb mértékben válik részévé az életünknek.

És az a ritkaság, amikor valaki valóban sírva fakad ilyen filmeken.

2015. jan. 8. 12:39
 6/51 anonim ***** válasza:
19%

Nem sírtam, de a hülyének minimum nem kellett volna mozognia, talán azt hiszik halott!

Rosszkor volt rossz helyen!

2015. jan. 8. 12:40
 7/51 anonim ***** válasza:
88%

Nem néztem meg. Egyszer láttam egy ilyen videót, azóta is elkap az életundor, ha eszembe jut.

Viszont "szerencsére" az esemény előtti képkockát felnyomták mindenhova... :/

2015. jan. 8. 12:41
 8/51 anonim ***** válasza:
88%

"a hülyének minimum nem kellett volna mozognia"

Milyen kár, hogy nem te voltál ott helyette. Biztosan túléled és akkor "csak" 11 áldozat van.

Utólag vagy kívülállóként mindenki annyira okos szokott lenni.

2015. jan. 8. 12:43
 9/51 anonim ***** válasza:
12%
rendőrként lehetett volna ennyi esze, vagy használta volna a fegyverét, a két kezének lóbálgatása helyett!
2015. jan. 8. 12:45
 10/51 anonim ***** válasza:
6%
Miert kellett volna sirni azon hogy egy muszlim terrorista lelo egy muszlim rendort? Ez napjaban 100× megtortenik eszak afrikaban.
2015. jan. 8. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!