Nem sírtam, de elkerülhető lett volna ez a lövöldözés, ha nem engedték volna vissza azokat az embereket Szíriából.
2015. jan. 8. 14:52
22/51 anonim válasza:
A muszlimok elsosorban iszlam hivok, majd masodsorban allampolgarok.Az Europaban elok is. Nekik a vallasuk az elso, a legtobb agymosott fanatikus, meg ha nem is mennek fegyverrel az utcakra mint nehany elvakult, de hidd el ok a tortentekrol sok esetben mast gondolnak mint mi, azaz szeretnek ha Europa egy iszlam kalifatus lenne saria torvenyekkel. Persze ezt nem fogjak az europaiak szemebe mondani. Majd ha itt lesz az ideje es elegen lesznek ahhoz hogy dzsihadot hirdessenek Europaban is, akkor kiderul hogy az addig nyugodt szomszedod inkabb megvedeni probal majd, vagy kalasnyikovval rugja rad az ajtot.
2015. jan. 8. 14:57
23/51 anonim válasza:
Mélységesen lesújtott a videó. A 2 rendőrt és a portást sajnálom, de valahogy a karikaturistákért nem tudok könnyet hullatni. Nem kellett volna karikatúrákat gyártaniuk, mert
- azok őrültek, elmebetegek ellen irányultak, kik képesek vérfürdőt rendezni, ha valami apró sértés éri őket.
- azok túlmentek a jóízlés határán. Igaz, nem csak a muszlimokat pellengérezték durván, hanem a keresztényekről gyártott karikatúrái is elfogadhatatlanok.
2015. jan. 8. 15:26
24/51 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni és kegyeletsértő lenni, de ha fejbe lőtték a rendőrt, akkor miért
- nem lett véres a járda és lyukas a rendőr feje
- nem repült szanaszét az "anyag" ?
Többször néztem újra az ominózus felvételt és szerintem a járdát találta el akarata ellenére a terrorista a rendőr feje helyett. De ettől függetlenül egy mellkast / hasat ért találat is ugyanolyan halálos lehet, mint egy fejlövés.
2015. jan. 8. 15:29
25/51 anonim válasza:
Sajnos már nekem is elég magasra szökött az ingerküszöböm és újra meg tudom nézni rezzenéstelen arccal, egyedül amikor először láttam kaptam fel a vizet és dühöngtem hogy márpedig ilyennek Európában nem lenne helye ezekben az időkben!! Az ukrán linkes képeket is megnéztem különösebb reakció nélkül.. nem tudom lehet rossz ember lettem akiből kiveszett az empátia, bár kitudja valós helyzetben ha mellettem ülő embert roncsolnának szét gondolom sokkosan sírnék... az biztos ha szeretteimmel történne ilyen összeomlanék.. idegen emberek iránt sajnos tényleg kezd elveszni az együttérzésem :/
2015. jan. 8. 18:18
26/51 anonim válasza:
24#, a fejloves eloben nem mindig ugy nez am ki mint a hollywood-i moziban.
2015. jan. 8. 18:23
27/51 Relaxed válasza:
En a video megnezese nelkul is... :(
2015. jan. 8. 19:04
28/51 anonim válasza:
#Digo
Sok szír "polgár"háborús videót láttam és azokban folyt a vér rendesen. Sőt még öngyilkosságot is láttam, azon valami politikus lőtte magát fejbe élő adásban pisztollyal és ott is folyt rendesen a vér. Ha egy pisztolylőszer nagy pusztítást okoz közelről, egy karabély lőszer mégnagyobbat okoz.
2015. jan. 8. 21:08
29/51 anonim válasza:
Georgiost meg tudom erősíteni, sajnos én is láttam valódi fejlövést videón, és ömlött a vér.
2015. jan. 8. 21:14
30/51 anonim válasza:
Es most ezzel mit akartok mondani? Hogy nem lotte fejbe, meg sem halt, nem is volt meszarlas es az egeszet kitalaltak? Ne vicceljetek mar.
Siman lehet olyan hogy tul is elnek fejlovest. Esetleg a ver a test ala folyik a jarda dolese miatt. Gondolkozzatok mar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!