Az albánok miért nem keresztények?
"megégetünk vagy keresztény leszel útvonalból"
Csak nem tudtad kihagyni a kereszténygyalázást a kommentedből... A dzsihád az iszlámra jellemző, nem a kereszténységre.
Kedves 3-as, akkor István és társai 1000 környékén mit csináltak? Esetleg XVI.sz Latin-Amerika?
Keresztény vagyok, de azért azt se felejtsük el, a világ nem fehér és fekete hogy a muzulmánok tüzzel-vassal terjesztenek a kereszténység meg a béke szimbóluma.
"Kedves 3-as, akkor István és társai 1000 környékén mit csináltak?"
1. nem István és társai, hanem Szent István
2. a magyarok nem égettek meg senkit
7. nem, a magyarok nem egettek meg senkit, ez igaz...hanem a magyarokat egettek meg, akik nem akartak felvenni a keresztenyseget, es inkabb a tengrista samanista hitnel maradtak...volna...
kerdezo: nem tudom, h ebben mi az elkepeszto, sztem inkabb csak te vagy rendkivul szuklatokoru.
amugy meg tenyleg sok katolikus es ortodox alban van, es nem csak koszovoban, hanem albaniaban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!