Macedónia miért nem tesz valamit az albánok ellen?
Macedónia anno a háború alatt befogadott kb 400ezer albánt.
És az albánok fenyegetőznek, hogy az albán többségű részeket hozzácsatolják Koszovóhoz, vagy ha ők kerülnek többségbe etnikailag, akkor EGÉSZ Macedóniát Albániához csapják.
Wikipedia szerint a macedónok néha csökkennek néha növekszenek (lélekszám), az albánok meg folyamatosan rohamos ütemben szaporodnak. 10 év alatt majdnem 100ezerrel nőtt a létszámuk Macedónián belül.
Komolyan hagyják a macedónok, hogy ők kerüljenek kényelmes többségbe? Mi lesz így Macedóniával?
Miért nem fordul bírósághoz? Mert ez azért kissé pofátlanság szerintem, hogy befogadok valakit, az meg szépen kirugdal a házamból...
"Sajnos az albánokkal ez a helyzet. Az egész balkánt terrorban tartják és mindenhol félnek tőlük."
Nem jó a nézőpontod. Az albánok fiatal, életerős nép amely nem hagyja, hogy a környező népek szorongassák őket, inkább teleszülnek minél nagyobb területet. Példát kellene vennünk róluk. Amúgy az egész Balkán annak idején az albánok őseinek, az illíreknek a területe volt, ezért nem tudom miről beszélsz.
Szerintem Albániához kéne csatolni Nyugat-Macedoniát a 30 % albánnal, Kelet-Macedóniát meg Bulgáriához a macedonokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!