Mit gondoltok a mai terrortámadásról?
Terror-szintű bűncselekménynek kell sorolni azt amit a karikatőrö9k tettek!
Mennyi halál kll még?
Persze; ki kell írtani őket... a keresztények és az ízraeliták már 50éve bombázzák a házaikat és ölik a gyerekeiket (bocsánat; miután megnéztem az american sniper című remekbeszabott ellenség a kapuknál copy-t :): ők lövik le a sajátjaikat, plusz akit nem, azt lelövetik az ellenséggel :) mekkora gyökérség).
Ellenben: azt nem értem, hogy mi a baj azzal a lejtő egyszerűségű paraszti logikával, hogy: "ahol be fogják törni a számat az anyázásért, ott nem anyázok...".
Egyszer irtam egy hozzaszolasomban, hogy Magyarorszagon nincs akkora antiszemitizmus, mint a GYIK-on ez latszik. Az oka ennek, hogy itt van egy rakat magyarorszagi muszlim, es nekik van nagy pofajuk.
Akkor egy - nyiltan muszlim - felhaborodva visszautasitotta, szerinte 1-2 muszlim van csak a GYIKon.
Hat most nezzetek vissza a tobb mint 50 hozzaszolast es azok pontozasat.
Hany szerecsenmosdato is van itt? Pedig MO-n allitolag szinte nincsenek is muzulmanok. Mi lesz, ha lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!