Mit gondoltok a mai terrortámadásról?
FIGYELEMELTERELÉS.
Alan Dershowitz megkapott volna valami izrael védője díjat, és láss csodát, gyermekpedofíliába keveredett. Bizonyos Jeffrey Epstein és Robert Maxwell izraeli kémek sziintén.
Valami kellett, ami eltereli a figyelmet ezekről az undorító mocskokról, így ezek már a tegnap hírei, nem lett belőle túl nagy felháborodás.
Mint ahogy a sok pedofil rabbiból sem....
24:
Erről lemaradtam, mi ez pontosan?
24: Eltussolták az ügyet, úgy néz ki. Akkor hallottam róla én is egy-két hírt és ennyi volt. Gondolom megkenték azokat, akiket kellett.
Ha te nem mondod, eszembe sem jut az eset.
7: Elgondolkodtattál és meg eszembe jutott még egy eshetőség. Mindenki azt mondja manapság, hogy a szélsőjobboldali pártokat az oroszok finanszírozzák.
Ezzel az akcióval a szélsőjobboldali párt elég nagy falatot ki tud szakítani a politikából, talán még kormányzó erő is lehet. Ha feltételezem azt, hogy belső akció volt, akkor még az is lehet, hogy Putyin küldött két-három KGB-s csókát, akik lerendezték a dolgot és ezzel a saját emberei fogják majd vezetni az országot.
Nem semmi dolgok lehetnek itt a háttérben főleg, hogy tele van velük a média is.
Azt, hogy az arabok (igen a nepcsoport), tobb mint 80%-a nem valo Europaba(leginkabb nyugatot es koezepet ertem itt). A vallasuk csak ra tesz egy lapattal, a mentalitasukra es a viselkedesukre is, ami miatt, meg inkabb kilognak a sorbol, es keptelenek igazodni az adott orszaghoz. Ok egy teljesen mas vilagban elnek, es ez sem nekik, sem masoknak nem jo, csak faj a felismeres.
Nem mondom, hogy egyik fel sem hibas a tortentek miatt, de amikor ezek az arab szarmazasu, iszlam vallasu emberek Franciaorszagban telepedtek le a hozott vagy mar ott alapitott csaladjaikkal, pedig tudniuk kellett hova jottek. De ezek szerint nem voltak ezzel tisztaban...
Hogy nem törték a franciát, nem jelenti, hogy azok. Ismerek olyat személyesen, akinek japán az anyanyelve, mégis folyékonyan, akcentus nélkül beszél franciául, mert úgy nevelték, pedig Japánban nőtt fel. Sőt, nekem gimiben a franciatanárom azt mondta, szebb a kiejtésem franciául, mint magyarul, pedig még egyszer sem voltam francia nyelvű területen. De most nem ez a lényeg, az országban sok arab él, bevándorolt vagy ott született...
A baj már ott van, hogy az ember egy nyugat-európai városban nem sétálhat úgy az utcán, hogy ne attól rettegjen, hogy egy iszlám csoport bármikor fejbe lőheti. Nem ismerek minden muszlimot (bár már a közeli rokonságomban is van, aki katolikusról áttért erre házasság miatt), így nem ítélhetem meg az összeset, de én szívem szerint ezt a vallást a sarjával együtt úgy szüntetném be, ahogy van. Egy keresztény ember nem mészárolna le egy tucat embert, mert Jézusról vicces rajzot csinálnak, de a muszlimok meg ennyire csak a vallást tartják a mindenüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!