Mit gondoltok a mai terrortámadásról?
Évtizedek óta él sok-sok millió muzulmán nyugaton. A legnagyobb békességben, ilyen szélsőséges eseteket nem kell az egész muzulmán társadalomra rávetíteni.
Mások vallási dogmái meg nem érdekelnek, ha akarom mohamed, jézus, és tudom is kinek a karikatúráit rakom mindenhova, szólásszabadság van.
Ráadásul az itt fröcsögőket sem érdekli semmiféle emberi jog, csak a saját pártjuk baromságát fújják, hogy "liberalizmus így-megy úgy".
Mint a vallásos emberek, kiragadtok valamit és úgy forgatjátok ki, hogy a ti álláspontotokat bizonyítsa.
Ha posztolok egy kiscicát, abból is tudtok magyar-gyűlöletet, háttérhatalmi összeesküvést vagy bármi hasonlót kihozni.
Tudjátok, hogy mi a legmegdöbbentőbb??!
Az, hogy ezek a terroristák -nagyon úgy tűnik-, hogy francia állampolgárok voltak, ugyanis az életben maradt tanúk beszámolója szerint, egyáltalán nem törték a fr. nyelvet!!!!!
"Az, hogy ezek a terroristák -nagyon úgy tűnik-, hogy francia állampolgárok voltak"
Ezért nem kell internacionalista módon állampolgárságokat osztogatni.
Ne lehessen bárki állampolgár.
Kamerun hivatalos nyelve az angol és a FRANCIA.
Az a legdurvább az egészben, hogy lehet, hogy kameruniak voltak vagy akármelyik másik országból jöttek ahol beszélnek franciául.
Ne adjunk mindenkinek állampolgárságot!!!44négy!4
"Mások vallási dogmái meg nem érdekelnek, ha akarom mohamed, jézus, és tudom is kinek a karikatúráit rakom mindenhova, szólásszabadság van."
Ez itt a baj.
Ha a holokauszt-tagadát tiltja a törvény, akkor a Mohamed-karikatúrát miért nem?
Kicsit sem érzitek a kettős mércét?
Nem lenne egyszerűbb békét hagyni a másiknak?
Tudomásul kell venni, hogy létezik TABU.
Ugyan mi haszna van egy Mohamed-karikatúrából bárkinek is?
Jobb lesz tőle a világ?
Épp ellenkezőleg, provokáció az egész.
Ti hány muszlimok által készített Jézus-karikatúrát vagy Mózes-karikatúrát láttatok? Én egyet se.
Ők tiszteletben tartják a keresztény és a zsidó vallást, javaslom tegyük mi is ezt.
Nekem eszembe nem jutna szánt szándékkal provokálni másokat a hitük miatt.
Beteg lelkületre vall.
Magyarországon az index űzi a keresztényellenes propagandát. El nem mulasztana egy keresztény-gyalázást sem egy keresztény ünnepen.
Milyen lelkivilága van ezeknek?
Népirtáson és vallás között marha nagy különbség.
Senki nem mondja meg, hogy mohamed, jézus vagy mózes karikatúrát nem lehet csinál.
Meg kéne érteni a szólásszabadság fogalmát.
Index kereszténygyalázás, persze el vannak nyomva a keresztények magyarországon. Ezt is tudjuk.
Több dolog is megfordult a fejemben, pedig csak most este hallottam erről először:
- Kifigurázták a közismerten fundamentalista arabok prófétáját. A fundamentalisták csak önmagukat adták és bosszút álltak. Még örülhetünk, hogy nem pokolgépet robbantottak.
Konklúzió: Ha van egy eléggé nagyszámú kisebbség a közeledben, akkor próbáld meg őket nem sértegetni. Legalábbis addig ne, amíg nem deportálták őket vissza a hazájukba. Utána már élhetsz a szólás szabadságával, ha neked ez a vallási jelképek gyalázásával egyenlő.
- A másik dolog, a false flag. Nem tudom, hogy mi volt ez. Figyelmeztetés a kormány számára? Esetleg direkt provokáció, vagy a közösség egymás ellen hangolása? Lehet, hogy újabb terror ellenes háborúra készülnek? Esetleg így alapozzák meg a totális kontrollt a népesség felett? Köztudott, hogy ha az emberek veszélyben érzik magukat, képesek feladni alkotmányos szabadságukat is, ha arról úgy érzik, hogy megvédi őket. Ezért nyomatják ennyire a mainstream médiában a terrorizmust. Mostanra már eléggé elkopott, úgyhogy újra fel kellett idézni az emlékeket.
Ezt azért gondolom, mert a profizmus amit láttam a videókon nagyon meglepett és valahogy nem tudom elhinni, hogy csak pár isis baka csinálta ezt.
Ez egy profin kivitelezett akció volt, kevés kollaterális veszteséggel. Az arabok jellemzően sokkal bénábban csinálják. Magukra raknak egy bombát és nem néznek semmit, csak robbantanak. Leszarják, hogy mennyi civil áldozatot szednek, minél több, annál jobb (szerintük, nem szerintem). Ráadásul a vallásuk szerint a hitetleneket is ölni kell, szóval nagyon fura.
Elmondtam, hogy mit gondolok, tessék nem lepontozni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!