Mi lesz Oroszország lépése a zsidó/amerikai olajár provokációra?
„Nezd azt allitod az oroszokm tettek tonkre az orszagot gondolom erdekbol most meg erdekul felhizlani ahogy az antant az ellensegeinket....”
Magyarország NATO vagy ahogy mondod antant hű (!!!) szövetségese, részt vett Kosovoban, Afganisztánban és Irakban, és jelenleg is állomásoznak magyar katonák a volt Jugoszlávia területén (magyar Kfor). Embargózunk oroszok ellen stbstbstb. orosz kapcsolat gazdasági érdekűek, de ezek is elhaltak,se déli áramlat se paks II úgy tűnik. Antant a hű barátaink, már lassan 1991 óta, és ebben változás nem állt be jelenleg se. Történelemből lemaradtál jó pár évet!!! Kezd unalmas lenni a fantáziád! Taszárról bombázták amcsik az orosz szövetséges szerbeket.
„Talan meert a nagy kiterjedesu karpat medence mindig is stategiai fontosagu volt es gazdag is?????”
Kárpát medencében MÁR kisebbség a magyar! Többség a szláv és román népség! Nulla katonaság, nulla hazafiasság, nulla technika, Magyarország képtelen területet ellenőrizni. gazdaság tönk szélén táncolgat és NATO tag már lassan 10 éve! vazze, térj vissza a valóságban!!!!!
„Ja hogy nem akarod ertem de akkkor mi pruszogsz ha neven nevezlek azaz libsi bolsinak? :))))))”
te ennyire kretén vagy, vagy ennyire kretén vagy?:)))))))))))))) Én is tudok smilezni!
„jo egy eros szovetseges hanem az arulo aki mar egyszer a fejere tojt.....ertem ecsem ertem de egy kicsit azet logikusabb is lehetnel”
Magyarország NATÓ szövetséges és EU tag, innen bukik minden elméleted. Taszárnál elárultok az oroszokat. Paks II se fog megvalósulni…
„Csakhogy akkor az oroszokat nem oroszok vezettek de a nyugatot Trianonban is es most is ugyanazok vezetik ez a rabszolgasabon kivul semit nem adnak:)))”
Magyarország NATO tag, EU tag, USA hű szövetségese aki részt vett Irakban és Taszárt átadta! Orbán esetén ez nem változott radikálisan. Annyi lett gazdasági kapcsolat az oroszokkal,de embargót tartjuk. Vazze felfogod a lényeget vagy értelmileg sérült vagy, ennyit vertek Putyin börtönében vagy mi?
„Persze mivan ha levagnam az aranytojast tojo tyukot????”
Inkább megszerezték, lett Krím, lett Donyeck, továbbra is gázfüggő Ukrajna. Amit elszámoltak az a olajár háború! Minden más bejött. Aranytojó tyúk sose volt Ukrajna, labilis hintapolitika, labilis belső politika.
„csao deportalasoktol a sol covaciu (kovacs ungureanu= magyar stb nevekrol a karpatokon tul no meg a dunai halataborrol sem ugye libsikem...ez nem divat nallatok tudni de mit is beszelek aki nem elt az elnyomasban honnan is tudhatna:))))))”
jah legtöbb deportálást a szovjetek csinálták. Arról nem beszélsz, mennyi magyart küldtek az oroszok Szibériába egy kis malenkij robotra? jéhh, mért hallgatsz te orosz imádó. Sokezer, ha nem tízezer magyar öltek meg. Én voltam Kárpátalján a magyar emlékműn rengeteg név akik malenkij robotra küldtek…Őket elfelejtetted? Én voltam már Solyván és végigolvastam a neveket. Te voltál? Vagy csak egy büdös putyin imádó senki vagy! Ott helyi magyarok meséltek mi történt anno. Erről miért hallgatsz. szovjet megtorlásról miért hallgatsz? naaah?? nahhh?malenkij robot meg magyarországon is dívott! oroszok egy fokkal se voltak jobbak!
Magyarok meg mit tettek szerbekkel és románokkal 1940-42 körül, tudod amilyen az adjonisten olyan lett a fogadjisten.
[link] Ide-oda deportálás, népességcserék, táborok egész vh és végére jellemző volt. Ám igazán a sváboknak, szászoknak van oka panaszkodni, őket tényleg eltüntették. van még német nyelv Romániában? Évszázados közösség tűnt el.
„mivel aki jon nem biztos a nyugat erdeket nezi akkor hogy a nyugat mentse a menthetot kitalal mindenfele tortenelmi igazolast a beavatkozasta..”
mellébeszélés! Népesség 100% albán akkor ki akar szerb lenni? vagy ha népesség 100% csecsen ki akar orosz lenni… Ennek nincs köze nyugathoz, ez örök probléma volt mióta világ a világ!
„Ja hogy te nem tudsz parhuzamokba gondolkodni...ez nem uj nekem libiskem hisz tudom ahhoz a ket bites libsi agynal nagyob kell talan 4 byte minimum :)))))”ez rád igaz vagyis akkor libsi vagy, fogalmad sincs geopolitikáról, realpolitikáról, csak Putyin seggét nyalod, és valójában az se tudod milyen kapcsolatba van jelenleg oroszok és magyarok és jelenleg magyarok hol vannak. NULLA ISMERET, csak orosz seggnyalás! Világtörténelemből párpillanatot kiragadsz és ennyi. malenkij robotot elfelejted, és 2. vh elején a rossz magyar lépéseket is felejted.
„Es ez feljogositja mindenre oket mi meg ne akarjunk semmit minden helyzetbe torodjunk bele meg a csalast”
van hadsereged, van népességbomba(gyors szaporodás magyarok közt), van hű barát jelenleg????? NINCS! vagyis beletörődés marad ez a realpolitika. felvidék és Erdély, vajdaság nagy többsége már nem magyar. Kell neked 10+ millió magyar gyűlölő kisebbség??? össznépesség 30% magyar lenne, 70% ezt utáló szláv,román!
10+millió embert ki akarsz irtani??? 4 bites idióta se gondolkodik ilyenen.
„mar nem az a demokracia es egyenloseg mindenkinek angyala ..a tortenelem ezt jol mutatja mar csak az lehet bepalizni a nyugat josagaval akik nem voltak kapcsolatba veluk a tortenelem folyaman...”
I vh közben demokrácia nem igen létezett még mai értelemben. Vh után mindig hatalmi politika volt, nem emberi jogok és hasonló dolgok. vesztest mindig alázzák, mindig ez van volt és lesz.
„egyszeruen azert mert mindent maganak akarvan nem fogadta volna el azt hogy a magyar kiszolgalja az erdekeit neki ugy kellet volna hogy az erdekeke melett a magyar gazdasagot is kiszipolyozzak....”
Magyarország nagyhatalom volt és vesztest, erre feldarabolták, ez volt Trianon célja mindenki tudja! Minden más mellébeszélés, szövetségesek megkaptak mindent, vagyis happy end!nekik
„Ja ertem a kelet mindent tarson be a nyugat meg azt amit csak akar a szerzodeseibol...”
magyarul ha nyugat gennyes szted akkor kelet is lehet gennyes vagy még jobban! jah és ettől a kelettől várod a megváltást. te tényleg idióta vagy. Normális ember nem így gondolkodik ez tiszta szent!
Egy különbség van, Nato nem szabad bővíteni erre írásos dokumentum nem(!!!!) született, ez kb titkos záradék lehetett szóban! Nincs lepapírozva!!! ha nincs papíron szerződés olyan mintha nem is lenne! ezt már tanítják lassan iskolában is. minden le elgyen papirozva! nyugat mindig írásban működik!
„.te ezt vedet ezert vagy egyenlo a komcsikal libsikem...azt is szolgaltatok egy ideig de mivel kibukot uj gazdat kerestetek....2
túl hülye vagy ahhoz hogy tudd mit is jelent a libsi és a komcsi. Már megszoktam. IQ kettő alatt nehezen megy ez a dolog megkülönböztetése és felismerése!
„a gorbacsovnak tett igeret kotne a nyugat kezet kelet fele de o terjeszkedett ....”
szóbeli ígéret volt, nem írásos szerződés!
„a budapesti szerzodes meg nem szolt arrol hogy amerikai miniszterek felhergelhetik a tomeget kormanybuktatasra,2
az arról szólt hogy területi integritás védve van és így atomot átadja Ukrajna!!Adok és kapok elv!
„.igen mert a nyugat cserbenhagyta mint az olaszt mint a gorogot.”
törökök erős fanatikus harcosok voltak, erős nacionalista érzelmekkel, nyugat beavatkozik óriási veszteség lett volna és kétes győzelem. ne légy már ennyire idióta.Járj utána és utána oszd a nem létező eszedet!
„na de ez vilagosan mutatna hogy nem becsuletes csak erdekei menten az es nem volt erdeke a torokok szetverese mert nem erezte vewszelyesnek....”
teljesen becsületes volt akkori mércével, törökök kiálltak érdekeik mellett és nyugat elfogadta és racionálisabb határokat húzott. területeik nagy részé elvesztették, de a török törzsterületek maradtak. Görögök és olaszok gyengék voltak, ez miért a nyugati hatalmak hibája? Vagdalkozol és hülyeségekkel vádolod antatot. Románok 175 ezres seregüket nem szerelték le hanem 18-ban támadást indítottak, szerbek detto, csehek detto. magyarok meg magukba őrlődtek. Törökök azt mondták nem és igazságosabb békét harcoltak ki. Antant becsületesen elfogadta! Összes szövije kivéve oroszok kaptak területet.
„a roman a legaljasabb arulas teren az orosz oszeomlas csak nagysaga miatt volt sulyosabb de egy oroszorszanyi olahsag nagyobb kart tudna joval tenni a nyugastnak”
Azt hogy Te nem szereted a románokat rengeteg barátjuk van akik védik őket ha kell!Mivel latin nyelv a román alapja így latinul beszélő népek másképp állnak hozzájuk. lehet nem kedveled őket, de semmiből ügyeskedéssel,árulással és jó barátkozással, megfelelő szövetségváltással 140 év alatt egy nagy államot hoztak össze a semmiből. EZ AZ IGAZSÁG! Tetszik vagy sem elismerésre méltó.
„gak leszarmazotja olyan hulye hogy ha szakad az Usa nem kanyaritana maganak...pedig ezt tettek pasztor barataink is addig eleg jol megvoltak a monarchiaba csak a haboru utani trutyibol nem kellet nekik de szerinted a neger meg habzo szajjal falja a tanyer trutyit”
világ nem így működik, sose mükődöttt így. ha valaki nem akar államot nem fog csinálni. fejezd be a lázálmokat és térj vissza a qrva valóságba! összes afrikai állam apparátusát fehérek szervezték meg, afrikaiaknak törzsi kultúrájuk van, persze afroamerikaiak sokat változtak, ám most is inkább bandákba tömörülnek vagy próbálnak feloldódni fehérek közt több kevesebb sikerrel. magukat amerikainak vallják és nem államról álmodoznak!
„Egyelore de ha a petro dollart a petro rubel valtja felrealhat a logikad...”rubel összeomlás szélén, orosz olajkitermelés drága! USA saját lelőhelyeit termelgeti ki(olajpala). Jüanban több az erő!!!!
„..ki tudja minden esetre ha a Brics Mexikoig erne az usa arca se lenne ekkora...es meg eljohet ez is..”
realpolitikai valószínűsége nulla! Ilyen elven Magyarország is lehet szuperhatalom és uj birodalom vezetője. fantázia amit írsz!!!!
„..ki tudja minden esetre ha a Brics Mexikoig erne az usa arca se lenne ekkora...es meg eljohet ez is..”
USA még jól el van, maga területileg integráns. Egyik se akar levállni!Külső veszély nem fenyegeti,Mexikó barát, Kanada is, más támadó nem lehetséges!
„csak a Putin belekopott a levesbe ugyanis ovatosan felfejlodott...a”
Grúzia óta tudott, USA-nak nem ujdonság!
„Az benne is volt most csak az orosz hamarabb lepett pedig de jo lett volna megvarni amig ukrajna nato tagalam lesz.....
bruhuhu .”
nem volt benne, reakciókból látszik, kaotikus reakciók, erőtlen nyilatkozatok, káosz és tanácstalanság. Majdannál is.Ukrán eseményeket se értették, senki. Csak egy ember, Putyin. Minden tervszerűen ment, biztos szalámizás, csak olajár volt elkalkulálva. Nem hitte 85 alá mehet.
„x onrendelkezes betartasa,,,nem is tudom ki toja le az ottani szavazasokat...”
Putyinnak nem ez volt a terve, terület irányítását akarta. Földgázpala értékes nyersanyag, ha Ukrajna kitermeli függetlenebb lehet az oroszoktól!
Ezt Janukovincs írta alá, erre rá egy év megbukott és keleti országrész káoszba fullad!20 milliárd köbméter gáz!Ennyi gáz mindenki számára casus belli!
„.orosznak akkora tobbsege volt biztos szivesen latta volna...ugyanez ervenyes kelet ukrajnara is csak valamiert errol megfeletkezel.”
Ak47 mindig jó érv mindenhol!
„Te meg az t nem erted hogy ha baj van akkor latod mi menyit er es tuti hogy a feketek szetrugnak a fehereket megha tovabra is rabszolgak maradnakak mondjuk a kinai miatt...”
vedd be gyógyszered h.lye vagy a témához. Semmi nem tudsz USA-ról.Független állam felelőséggel jár, meg kell szevezni. Fehéreket nem kell félteni, főleg a redneckeket.
„Elfogytak az ervek libsikem vagy belatod hogy nem tudod takargatni mar minthaogy a kazetas es foszfor bombakat a hunam right watch????”
kamucikket,orosz propaganda van, valódi bizonyíték nincs! Putyin seggét látom fényesre nyaltad, mennyit fogsz kapni? Sehol se mutatnak kazettás bombát (Uragan rakéta lett átnevezve, amit oroszok is használnak), és videón területmegvilágító pirotechnika van nem fehérfoszfor. tanulj egy kis military-t!!!talán ökör lesz belőled!
„Vagy ami jobb gondolom nem is volt ilyesmi ott hisz az orosz csak hazudni tud?”
Putyin seggnyalója, ha nem tud megkülönböztetni egy pirotechnikát foszfortól akkor jobb kussban maradni. Mutass foszfor okozta égést? Megmondom nincs ilyen! Mert ember ellen nem vetették be!
„Mar irtam ha folytatni akarod legalabb a tortenelmi sorendet sziveskedjel betartani:
kedjuk az elejetol:”
azt meg miért hagyod ki, Ukrajnának volt esélye a gázfüggetlenségre, Janukovincs aláír szerződést Shell-el. Közelmúlt egyik legnagyobb szerződése volt szovjet utódállam és nyugat közt. Igen szeretett Janid volt! Kinek az érdekét sértette ezzel Jani? Hogyhogy 1 év után megbukik és keleti rész a gázzal hirtelen orosz akar lenni? Kisebbségvédelem olyan kamu mint a ház!
Kárpát medencében MÁR kisebbség a magyar!
Meg valtozhat ahogy masnak is sikerult valtoztatnia....
Magyarország NATÓ szövetséges és EU tag, innen bukik minden elméleted.
Igy van de semmi sem tart orokke...a torokok is elmentek masok is elfognak de ez neked magas baratom:)))))))))))0
Inkább megszerezték,
Ja ertem .....vagy nem....a fenebe sze kiderul a Jani a nyugatnak dolgozot....no de ..akko mit szerezte meg az amik es miert nem volt jo a Jani....
kezdet oszekuszalni a dolgokat....
"malenkij robotra? jéhh, mért hallgatsz te orosz imádó. Sokezer, ha nem tízezer magyar öltek meg. Én voltam Kárpátalján a magyar emlékműn rengeteg név akik malenkij robotra küldtek…Őket elfelejtetted? Én voltam már Solyván és végigolvastam a neveket. Te voltál? Vagy csak egy büdös putyin imádó senki vagy! Ott helyi magyarok meséltek mi történt anno. Erről miért hallgatsz. szovjet megtorlásról miért hallgatsz? naaah?? nahhh?malenkij robot meg magyarországon is dívott! oroszok egy fokkal se voltak jobbak!
Magyarok meg mit tettek szerbekkel és románokkal 1940-42 körül, tudod amilyen az adjonisten olyan lett a fogadjisten. "
Linkeld mar a magyar halaltaborokat amit a romanokkal toltottek fel...duna deltairol tudok de az roman volt es magyar szerb ukran no meg lipovannal volt tele hisz dobrodzsa lipovan volt valamikor mig a tavoli multba gorog.....szoval.....:)))))))))))))))0
A tobbi ahogy mondtad amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten....
Az oroszok 27 milliot vesztettek es ha szerinted helyes hogy a szerbek 3 ezer partizanert 40 ezer civilt oltek le kitancolvan az anyabol a gyereket. (adjon es fogadj isten ugyibar)...akko mit varalodsz az orosz malenkij robot ellen sze ott csak ehenhaltak de hasfelmetszo Jack nem apritott kozottuk :)))))))))))))
mellébeszélés!
MIIIIIII? a keleti ukran reszek nagyresze orosz meg krim is az akkor miert legyen ukran?????
Ha koszovol lehetet alban...nem ertem azaz igen de csak libsilogikaval ....az meg nem az erosebem:))))))))))))))
"van hadsereged, van népességbomba(gyors szaporodás magyarok közt), van hű barát jelenleg????? NINCS! vagyis beletörődés marad ez a realpolitika. felvidék és Erdély, vajdaság nagy többsége már nem magyar. Kell neked 10+ millió magyar gyűlölő kisebbség??? össznépesség 30% magyar lenne, 70% ezt utáló szláv,román!
10+millió embert ki akarsz irtani??? 4 bites idióta se gondolkodik ilyenen. "
Csak nagyhatalmi tamogatas kell es az meg elofordulhat a tobbi nem szukseges....es valtozik a vilag baratom barmenyire szeretned hogy ne valtozzon....:))))))))))))))
"I vh közben demokrácia nem igen létezett még mai értelemben."
Dehogynem annak az alapjait raktak les 20-ban amit ma nem szeretnenek tudni azaz zabi a gyerek csak senki ne tudja meg :)))))))))))
"magyarul ha nyugat gennyes szted akkor kelet is lehet gennyes vagy még jobban! "
Nem ha a nyugat gennyes akkor a kelet is lehet genyes...jobban nem volt genyes de hogy genyes mindketo az igaz:)))
Csak a sorrend edes fiam a sorrend erre ugyelj a tobbi jon magatol :))))))))))))))))00
"túl hülye vagy ahhoz hogy tudd mit is jelent a libsi és a komcsi. Már megszoktam. IQ kettő alatt nehezen megy ez a dolog megkülönböztetése és felismerése! "
Hoppa a notad felenel elfogytak az erveid...es megint alapjaraton varalodsz :)))))))))))
"teljesen becsületes volt akkori mércével, törökök kiálltak érdekeik mellett és nyugat elfogadta és racionálisabb határokat húzott. területeik nagy részé elvesztették, de a török törzsterületek maradtak. "
Persze persze persze sze amerika megijed a torok haderotoll....nem is hagyta cserbe az olasz gorogoket....:))))))))))))
Mondom ne felejsd el ezeket se................
"Antant becsületesen elfogadta!"
Antant es becsulet egy mondatban.,...:))))))))))))))))
Nincs tobb kerdesem libsikem......anyam ezzel mindent viszel meg a vegen benyogod hogy etnikai hatarok voltak huzva (legalabbis a romszik szerint) es onkentesen volt alairva (a szlotakok szerint) mert ha nem a becsuletes szo nallad valami mast jelenthet:)))))))))))))))))
"világ nem így működik, sose mükődöttt így. ha valaki nem akar államot nem fog csinálni. fejezd be a lázálmokat és térj vissza a qrva valóságba! összes afrikai állam apparátusát fehérek szervezték meg, afrikaiaknak törzsi kultúrájuk van, persze afroamerikaiak sokat változtak, ám most is inkább bandákba tömörülnek vagy próbálnak feloldódni fehérek közt több kevesebb sikerrel. magukat amerikainak vallják és nem államról álmodoznak!"
Dehogy nem csak meg amerika nem trugymolta osze magat egy haboru utan de az is eljo aztan kiderul hogy az "oseid" utan (tudod kik azt hittek a neger olvasni sem tud megtanulni) te is tevedsz latvan hogy a neger allamot alapit/.....:)))))))))))))))))))00
"Putyinnak nem ez volt a terve, terület irányítását akarta. Földgázpala értékes nyersanyag, ha Ukrajna kitermeli függetlenebb lehet az oroszoktól! "
Hat...a nyugatnak se lehetett a fagyoskodo ukrajna a terve csak akkor ha gyarmatositana akarna es kozpen puhitani szoktatni az ujgazdahoz a nepet....
Ha nem akkor nem hergelik tudatosan folleg ha tudjak hogy nincs gaz...azaz van jo nagy most ukrajnaban igy telviz idejen...:))))))))))))))))))
"Sehol se mutatnak kazettás bombát (Uragan rakéta lett átnevezve, amit oroszok is használnak), és videón területmegvilágító pirotechnika van nem fehérfoszfor. tanulj egy kis military-t!!!talán ökör lesz belőled! "
Jol van na sze letom ecsem hogy hazudtak csak akko a human right vatvh ilyen kamu dologkot ne kozoljon le hogy megtevesze azember fiat :))))))))))))))
Vagy tan azt is megvette Putyin?
Tovabra se tartod be a sorrendet igy nehz vitatkozni:))))))))))))))))))))
"azt meg miért hagyod ki, Ukrajnának volt esélye a gázfüggetlenségre, Janukovincs aláír szerződést Shell-el. Közelmúlt egyik legnagyobb szerződése volt szovjet utódállam és nyugat közt. Igen szeretett Janid volt! Kinek az érdekét sértette ezzel Jani? Hogyhogy 1 év után megbukik és keleti rész a gázzal hirtelen orosz akar lenni? Kisebbségvédelem olyan kamu mint a ház!"
Ertem...azaz megsem hisz akko a Janit vedeni kellet volna amajdanon ha az amiknak dolgozik:)))
HURRRRRRRRRRa RAAAAAAAAAAAjottem ember: sze te azt magyarazod hogy az Usa megvette a majdannal Janikat az csak az oroszok loptak el es eze kellet a banderita bandat kormanyhoz jutatni...a gazt is elloptak a oroszok mivel volt eleg ukrajnaban aze is probalkoztak megvedeni a majdanon oket hogy meg ne fagyjanak jovotol:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Minden vilagos most mar elegeetten doletsz hatra:))))))))))))))))))))))))))))
Ja egy aprocsk keres:
1.Tards be a sorrendet.....
2.Jerlentkezz meg nem keso a kabareba
Ez pedig igenis zsidó-amerikai(háttérhatalom) provokáció!
Csak ez fordítva is elsül, mert ezzel Kínát még jobban felemelik!
„”Meg valtozhat ahogy masnak is sikerult valtoztatnia....”
magyar lassan szaporodik, inkább fogy, vagyis lehetetlen!
„Igy van de semmi sem tart orokke...a torokok is elmentek masok is elfognak de ez neked magas baratom”
vagyis szted Putyin ránk fog várni, te ennyire idióta vagy?
„.a fenebe sze kiderul a Jani a nyugatnak dolgozot....no de ..akko mit szerezte meg az amik es miert nem volt jo a Jani....”
neki jó volt Janukovincs, inkább oroszoknak nem volt jó MÁR. Seholse látok utalást hogy nyugatnak rossz lett volna jani! Ez az elméleted baja!
„duna deltairol tudok de az roman volt es magyar szerb ukran no meg lipovannal volt tele hisz dobrodzsa lipovan volt valamikor mig a tavoli multba gorog.....szoval.”
szerbeknél 3000 embert mészárolt le magyar hadsereg,likeltem, románoknál meg elűzés volt. Románok és szerbek erre tízszeres bosszút álltak!Amiben oroszok segédkeztek! Solyva!!!! oroszaid keze benne volt a haláltáborokban ezt miért felejted el!
„erinted helyes hogy a szerbek 3 ezer partizanert 40 ezer civilt oltek le kitancolvan az anyabol a gyereket.”
Balkánon így mükődik a dolog!Szerbeknél egy halott tíz halott magyart követelt. Balkáni nép! oroszok is szép bosszút álltak malenkij robotra emlékszel, sok százezer magyart deportáltak Szibériába!
„keleti ukran reszek nagyresze orosz meg krim is az akkor miert legyen ukran???”
Lakossági érvet ne erőltesd, meg akkor oroszokból sok területet le lehetne vágni, kezdve egész Kaukázussal! Érdekes csak orosz pincsikutyák ugatnak főleg emiatt nagy hanggal, orosz politikusok nem erőltetik túl. Tudják, csecsenek visszaüthetnek emiatt. Kadirov addi kezesjószság míg pénzzel tömik zsebét!
„Csak nagyhatalmi tamogatas kell es az meg elofordulhat a tobbi nem szukseges....”
te idióta.pont a lényeg hiányzik. oroszokat többszörösen elárultuk, és most is áruljuk, USA nem fogja megtenni nekünk. vagyis nincs a nagyhatalom ki segítene. vazze, álomvilágba élsz! aZ EGÉSZ ELMÉLETEDNEK NINCS ALAPJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
„Csak a sorrend edes fiam a sorrend erre ugyelj a tobbi jon magatol :))))))00”
nem vagyok édesfiad hüjegyerek, ám számunkra lényegtelen az egész. Senki nem fog minket felemelni!oroszok ezerszer belénk rúgtak,és ha összes sz.rt is kinyalod vagy bárki kinyalja Putyin seggéből, akkor se fognak segíteni mert nem felejtik el, szemükbe mi is árulok vagyunk valamilyen szinten. Mo. NATÓ tag, EU tag, USA hű szövetségese. Ez a realpolitika és geopolitikai szituáció ma. [link]
„Hoppa a notad felenel elfogytak az erveid...”
putyin trollok ezt a nyelvet értik. Militaryból,geopolitikából, reálpolitikából, és történelemből hiányos a tudásod. Csak nyáladzani tudsz, mint egy pincsikutya.
„Persze persze persze sze amerika megijed a torok haderotoll....nem is hagyta cserbe az olasz gorogoket.” 1922-ben USA nem volt igazi nagyhatalom még. TÖRTÉNELEM. Csak szárnyait bontogatta. britek,franciák világháborút szenvedtek végig kimerült.
„Antant es becsulet egy mondatban.,.”
Tetszik vagy sem, maga módján az volt, velünk nem,de veszteseket nem jegyzi a történelem. Igazságosak voltak? Nem. Szövijeik akik velük voltak kaptak terület? Igen.
„nyam ezzel mindent viszel meg a vegen benyogod hogy etnikai hatarok voltak huzva3
Igazságosságok és szövetségeseink felé való becsületesség két külön dolog! Túl hüje vagy hogy ezt megértsd! Oroszok bűne az volt megölték a cárt, aki rokoni viszonyban volt a britek uralkodóházzal! Szovjetek súlyos bűnt követtek el! TÖRTÉNELEM!
„te is tevedsz latvan hogy a neger allamot alapit/.....:))))”
Össze-vissza röhöghetsz, ám ez fantasy. Nincs összefüggő terület, és afroamerikaiak USA polgárának tartják magukat. Ám legyen, hinni szabad,de vedd észre mikor felkelsz hogy kezed a szaros biliben van.
„nyugatnak se lehetett a fagyoskodo ukrajna a terve csak akkor ha gyarmatositana akarna es kozpen puhitani szoktatni az ujgazdahoz a nepet....2
még te se tudod végiggondolni egyáltalán érted mit beszélsz mert sztem senki más nem érti!
„hogy hazudtak csak akko a human right vatvh ilyen kamu dologkot ne kozoljon le hogy megtevesze azember fiat :))))
hogy hazudtak csak akko a human right vatvh ilyen kamu dologkot ne kozoljon le hogy megtevesze azember fiat :))))))”
Téged csak a propagandaanyag érdekel, magasról sz.rsz a foszforra és kazettásbombára. HRW se military szakértő. Agyaddal nem fogod fel hogy nem szakértői szervezet csak önjelölt jogvédő intézet.
HRW-re nem verném a micsodám!
Oroszok magasról tesznek a kisebbségükre ottan csak politikai eszközök nekik. Széteső lövedékeke, és foszforos tölteteket ugyanúgy rendszeresítve használnak. Ám a híreket ők irányítják onnan, csak az tud kijutni amit ők akarnak. valszeg ezt te nagyon is jól tudod, mivel Putyin propagandáját csinálod Magyarországon külföldről(!!!). krokodilkönnyekből visszavehetsz
„e azt magyarazod hogy az Usa megvette a majdannal Janikat az csak az oroszok loptak el es eze kellet a banderita bandat kormanyhoz jutatni...a gazt is elloptak a oroszok mivel volt eleg ukrajnaban aze is probalkoztak megvedeni a majdanon oket hogy meg ne fagyjanak”
IQ nuku azt látom, megártott Putyin? Szerződés biztosította Ukrajna jövőjét! 10 milliárd dolláros szerződés! Majdannal USA nem nyerhetett semmit, ha innen nézzük. Shell lett volna a fő kitermelő! Helyszín kelet Ukrajna! Megkötés dátuma 2013 eleje!
Ki nyert valójában porosenkoval? nem Putyin? Továbbra is függőek Gazpromtól! Krím megszerzése, Kelet-Ukrajna destablizálása, kitermelés ellehetetlenítése.
„Minden vilagos most mar elegeetten doletsz hatra:))))))
Ja egy aprocsk keres:
1.Tards be a sorrendet.....
2.Jerlentkezz meg nem keso a kabareba”
Nevetgélsz az elméletemen, de az egész eseményekből, igazából csak egy valaki profitált! Putyin!Elsőre idiótának hangzik megpuccsolni saját emberünket, ÁM mit is csinált Jani? Szerződés a Shellel, esély bizonyos szintű földgáz függetlenségre!! Esély önálló orosz független politikára!! Mit nyer nyugat ha megpuccsolja janit? Semmit!
Kinek volt terve „puccs” esetére? Nyugatnak? nem igazán! Putyinnak?? nagyon is! Mondom neked bújj ki Putyin segglyukából végre és használd azt a pár agysejtedet, mert eddig feleslegesen voltak a fejedben!
Ugye tudod, hogy kabaré esetén mondják a sokszor igazságot!Mikor könnyesre röhögöd a szemed közben tudod hogy Igaz!
"mi koze a zsidoknak az olajhoz? "
Hogy hogy mi köze? Mindenhez a zsidóknak van köze. Kivéve azokat a dolgokat, amik a kérdezõ ( és a hasonlók ) számára kellemesek, hasznosak. Azokon kívül mindenhez. Meg a biciklistáknak.
”Meg valtozhat ahogy masnak is sikerult valtoztatnia....”
magyar lassan szaporodik, inkább fogy, vagyis lehetetlen!
Lehet annak tunik libsikem de minha a romsziknak is lehetetlen volt Erdely elrablasa...aztan megis sikerult....nekunk nem lehet szerencsenk????
Ja ertem nem lehet sot ne is almodjunk rolla mert art a libsi egeszsegnek....Pedig Trianon utan is szaporodott a magyar hat ha meg viszakapna a eruletit es ertelmet latna....
„Igy van de semmi sem tart orokke...a torokok is elmentek masok is elfognak de ez neked magas baratom”
vagyis szted Putyin ránk fog várni, te ennyire idióta vagy?
Nem kell jelezned a memoria mereted hogy tudjam nem fogod fel:))))))))))))))
Az oroszok max annyit fognak tenni hogy viszaadjak a teruleteket felhizlalvan minket mint ellensegenkel tette az antant....es ugyanolyan okokbol....
Tudod nem arultunk el mi szovetsegest mint Ausztria a Krimi haboruban 1849-es segitsegert.....
Vagy az elso vilaghaboruban amikor segitettek az antantott most meg halabol ugyanolyan aljas modon probaljak oket is betamadni egyelore gazdasagilag ugye mert felnek tel tabornoktol:))
"neki jó volt Janukovincs, inkább oroszoknak nem volt jó MÁR. Seholse látok utalást hogy nyugatnak rossz lett volna jani! Ez az elméleted baja! "
Aha na lassuk csak a tenyeket..:A Jani nem ir ala az Unioval hanem be akar lepni az Eurazsiai Unioba....erre szerinted: gondolnak egyet az oroszok es megpucsoljak....hisz a tenyek alapjan ezzel kezdodott majdan....
Az amcsik anyira aggodnak a Jani miatt hogy rogton segitenek a pucsba az orosznak amcsi miniszterekkel a tomegbe melyek cukorkaval es tanacsal bizatjak a Jani ellen a bandat ai szerinted tortenetesen az Usahoz huz:))))))))))))))))))))))))))))))))
Hat nallad a shit storm a ket bites memoriadnal nagy zavart kelthetett ha ebbe nem latsz utalast arra miert is volt rosz a Jani a nyugatnak....
Segitek: Talan ha nem volt volna rosz akkor a shell miatt indul a majdan orosz felforgatokkal nem amcsi cukrosbacsikkal? Az amcsik meg pont vedenek es egyaltalan nem volna baj az oroszok szempontjabol hogy a Jani nem papiroz az Unioval???????????????
Na te nyalas tini mit szolsz ehhez?????????????????????????????
Ugye hogy meg noni kell hogy megerjen az eszecsked es legalabb ugy ervelj hogy betarsd a kulturalt vita alapjat: figyelembe venni a tenyeket es sorrende :)))))))))))))))))))))
"szerbeknél 3000 embert mészárolt le magyar hadsereg,likeltem, románoknál meg elűzés volt. Románok és szerbek erre tízszeres bosszút álltak!Amiben oroszok segédkeztek! Solyva!!!! oroszaid keze benne volt a haláltáborokban ezt miért felejted el! "
Aha tehat a partizanokat mas helyt keblukre olelnek??? ....ja es mindha ugy tudom birosag ele is allitottak a raziazokat akik kozul sokan a nacikhoz menekultek ....
Roman eluzesrol annyit hogy a becsi dontes utan tobbszor tiltakozott a magyar kulugy a del erdelyi magyarokat ert atrocitasokert de a romanok tomegesen hajtottak at a hataron oket....valaszul megindult a mi reakcionk is amit te eluzzesnek nevezell....csak edes fiamm a sorrend a sorrrend az fontos am:)))))))))))))))))
A romanok es szerbek meg tenyleg boszut altak, csak azt nem ertem miert hisz azon teruleteket ok loptak tolunk igy nekunk adva jogot ezzel boszura..... az orosz segitseg szamukra ellenunk meg 20 ezer roman lelovetese volt csak az Erdelyi atrocitasokert, mig ha jol tudom Szerbiaba nem mentek az oroszok, csehszlovakiaban meg pont a kommunistak allitjak le beneseket megbuktatvan a kormanyt es lealitvan a deportalasokat
Ennek az akciosorozatnak a kovetlezmenye az autonomia is Erdelyben amelyet a romszik ma is kommunista formedvenynek titulalnak pedig nyugaton is feltalatak:))))))) de az valahogy nem ervenyes a magyarokra csak a katalan baszk sved es egyek "arja" nemzetre a tobbi csak alsobrendu es a legnagyobb csoda hogy nem veszik eszre a nyugat naci bealitotsagat:))))))))))))
Solyva meg Ukrajnaban van ott nem volt se szerb se roman...vagy az szerinted szerb illetoleg roman teruletnek tartod hogy jogot fabrialj Ukrajnanak donyecre es krimre?????:))))))))))))))))))))
Tehat sorrend es folrajz tinikem mert hadilabon allsz ezen dolgokkal ...ne terelj csak a tenyeket kozold....
Az hogy deportaltak az oroszok fentebb mondtad hogy amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten szoval....vagy ez csak a balkaniakra igaz ??? :)))))))))))))
Csak azert mert sokan Magyarorszagot is balkannak tartjak folleg az ajnarozott nyugatiaid ergo talan megis jogunk lenne hasonloan viselkedni veluk??????????????
Mindha irtam volna hogy hasonlo elszamolas eseten meg szaporodniuk is kellene hogy a tartozast kiegyenlithessek:)))))))))))))))))))))
De te meg gondolni sem mersz ra mivel mazoitsa jellemed nem engedi?
"Lakossági érvet ne erőltesd, meg akkor oroszokból sok területet le lehetne vágni, kezdve egész Kaukázussal! Érdekes csak orosz pincsikutyák ugatnak főleg emiatt nagy hanggal, orosz politikusok nem erőltetik túl. Tudják, csecsenek visszaüthetnek emiatt. Kadirov addi kezesjószság míg pénzzel tömik zsebét! "
Miert ezen alapon az Usatol nem lehetne levalasztani teruletet vagytan megkerteztek e valaha is ilyen csatolos jateknal az ott lako nepeket???????????????? Aztan Trianonban sem izgattak magukat ha ott megtortenhetett az hogy szinmagyar teruleteket szakitodtak el az anyaorszagtol Vilson elv alapjan akkor mar minden lehetseges a precedens miatt....
A torokok pedig keresni fognak a gazon es epp a boszporuszrol szeretnek kiszoritani az antantot ugyhogy nem lesz erdekuk muszlimokat segiteni az orosz ellen....de ott az amcsik altal felnevelt Iszlam allam igaz?:)))))))))))))
Kulomben is lakosagi ervel vettek el Erdelyt megha nemet olah szovetseg is kellet hozza...es koszovot megha demokratius bombazas szuksegeltetett...szoval amit a nyugat megtehet azt az orosz is...ja ertem libsi logika szerint nehogy ...sot ne is gondoljanak ra.....
"„Csak nagyhatalmi tamogatas kell es az meg elofordulhat a tobbi nem szukseges....”
te idióta.pont a lényeg hiányzik. oroszokat többszörösen elárultuk, és most is áruljuk, USA nem fogja megtenni nekünk. vagyis nincs a nagyhatalom ki segítene. vazze, álomvilágba élsz! aZ EGÉSZ ELMÉLETEDNEK NINCS ALAPJA!!!!!! "
MIVAN??????????????????? Ja ertem elgurult a gyogyszered....
Mindha regebben egyetertettel volna azal a tenyel hogy nem arultunk el szovetsegest....a rendszervaltast is akkor hajtottak vegre mikor Gorbacsov egyszruen utasitotta ra Magyarorszagot ....Csao meg okoskodott oszt levagtak teli malac helyet....
A Natoba mindenkit bevetek a nyugatiak felrugvan az oroszokkal kotott egyezseget...mi meg a kisantant miatt muszaj volt belepjunk nem orosz arulas miatt tortent...
Szerbek ellen a minimum volt a taszar atadas ugyhogy az se tekintheto arulasnak.............................
de az viszot igen mikor Moldovat ugy raboljak el az olahok az oroszoktol hogy azelott bekerezkedik a sereguk hogy ne kellen letegye a fegyvert a monarchia eloott...aztan mikor trutyiba kerul az orosz ok lepnek mint jobarat....
Az is arulas ha azt mondnom a francianak hogy mas is van a franciakon kivul mikor kerik hogy szeguljek szembe a nemettel mivel az antantal vagyok....
Az is arulas hogy puskaloves nelkul adom visza fel moldovat az orosznak pedig az antant nem ezt varta hanem hogy gyengitsem az oroszt.....mivel akkor meg nem voltak kenyszer szovetsege.........
Az vajon nem arulas e a szerbektol hogy be akarnak lepii a natoba???????????????????????????
Hoppa errol halgatsz....:))))))))))))))))))
Az nem volt arulas a csehektol hogy rajuk tamadtak az antant parancsara ...tudod a csehszlovak legio a kommunistak ellen????????????????????
Az sem igaz ugye hogy csak azert nem tudtak kitelepiteni a felvideki magyarokat benesek mert a kommunistak megpucsoltak oket pedig az jobboldali kormany volt...es ha jol tudom csak a csunya ruszki olyan deportalos fajta valamint anyira boszualo hogy ezt a lehetoseget inkabb kihasznalta volna nem semmint lealitsa eroszakkal ha kell??????????
Az sem ertem miert lottek le 20 ezer romszit ugyanezert Erdelybe?????????????????????
Ha enyire boszualok simman elintezhettek volna, hisz a nyugat engedte volna azt is ha 56-ban kiirtanak minket nemhogy haboru utan....
Tehat mind irtam sokkal tobb oka van haragudni az orosznak a szomszedainkra mint rank es azert is fosnak tolle meg mindha libsi haverjaid moszkva budapest tengelyrol is pampotak volna valamit....
"nem vagyok édesfiad hüjegyerek, ám számunkra lényegtelen az egész."
Ja ertem, egy kis taknyos vagy ki taknyatol nem latja a sorrendet...mond csak a szappan tolvaj anyad nem tanitott jomodorra vagy a disznol tele moslekkal hogy igy omlik beloled:)))))))))))))))))))))))))))))
"Igazságosságok és szövetségeseink felé való becsületesség két külön dolog! Túl hüje vagy hogy ezt megértsd! Oroszok bűne az volt megölték a cárt, aki rokoni viszonyban volt a britek uralkodóházzal! Szovjetek súlyos bűnt követtek el! TÖRTÉNELEM! "
TORTENELEM? Ezt te mondod te taknya nyikha?????????:))))))))))))))
NEM az orosz car megolese volt a bun hanem hogy a hulye orosz nem olette magat halomra antant erdekert hanem kulon beket kotott.Ezert ujabb hulyet kellet keresni az Usa szemelyeben -meghozza surgosen mert lattak hogy odatojnak- aki 2 millio katonat es rengeteg penzt aldozott hogy kirantsa a trugymobol a buszke angol francia duot....
Akik nem engedik halabol az Usa-nak betartatni a Vilson elvet...es Vilson elfogadja mert eszre sem veszi a szifilisze miatt mi tortenik csak akkor eszmel mikor sajat szenatusa nem akarja iktatni a trianoni diktatumot.....
Ezert az amik be is nyujtjak a szamlat felfegyverezven a nemeteket a revansra majd mikor szorul a hurok tonkre vagjak a brit birodalmat az atlanti chartaval es a francia gyarmatokat is fellazitjak a haboru utan igy a francia birodalom is oszeomlik:)
A trianoni beke utan alakult az amcsi szaloige: azaz vannak a feherek es a franciak:))))))))
Tehat nem ismertek el a franciat kulturalt feher embereknek csak valami jotment fehernek...
Valamit Miklos car rokonarol annyit hogy meg menedekjogot se adott neki (vigyazat hollywody produkcio nem orosz propaganda film) anyira lenezte hogy nepe komunista lett...mintha errol Miklos tehetett volna vagy mintha Miklos is azza valt volna...Csakhat ciki lett volna ilyen uralkodonak menedeket adni egyaltalan szobaalni vele...pedig breszt litovszkot sem o koti meg hanem Lenin.....
De a te penge torci tudasot merre van ilyenkor te taknyos? Vagy meg nem tanitottak a suliba?
"Össze-vissza röhöghetsz, ám ez fantasy. Nincs összefüggő terület, és afroamerikaiak USA polgárának tartják magukat. Ám legyen, hinni szabad,de vedd észre mikor felkelsz hogy kezed a szaros biliben van.
„nyugatnak se lehetett a fagyoskodo ukrajna a terve csak akkor ha gyarmatositana akarna es kozpen puhitani szoktatni az ujgazdahoz a nepet....2 "
A romszik is kaptak oszefuggo magyar teruleteket....es a romszik egyetlen oka az volt hogy ne keljen reszt valalniuk a jovatetelben ....mint az amcsi negernek ha egyszer a feher vezetesu Usa trutyiba kerul.....:))))))))))))))
„nyugatnak se lehetett a fagyoskodo ukrajna a terve csak akkor ha gyarmatositana akarna es kozpen puhitani szoktatni az ujgazdahoz a nepet....2
még te se tudod végiggondolni egyáltalán érted mit beszélsz mert sztem senki más nem érti!
Ja elfelejtkeztem a ket bitrol: tehat ha a nyugatnak nem erdeke hogy fagyoskodjon ukrajna ako nem inditjak a tarsulasi szerzodes megtagadsasa miatt amcsi szenatorokkal tuzdelt majdant....:)))))))) folleg ugy nem ha tudjak hogy nem tudnak eleg gazt adni ukrajnanak......
"Téged csak a propagandaanyag érdekel, magasról sz.rsz a foszforra és kazettásbombára. HRW se military szakértő. Agyaddal nem fogod fel hogy nem szakértői szervezet csak önjelölt jogvédő intézet.
HRW-re nem verném a micsodám! "
Nem verned??? Pedig tinikem biztos megnone a tesztoszterosz szinted mikor a libsikek igy panaszkodnak a Magyaroszagi demokracia hianyara hogy je meg a human rights watch is latja....................Vagy csak a kazetas bombak lohasztottak le a potenciad?????????????:))))))))))))))))))))))))))
Pedig en csak azt a tenyt kozoltem hogy az amugy nagy figyelemmel kisert HWR-t az usa most pont letolja ha olyan hireket mer kozolni amit nem illene:))))))))))
De ez teged idegesit mert oda az istenitett igazmondo igazsagos nyugati josagos mindehato idealod....
Fiatal vagy meg tinikem lesz majd mas idealod ne idegesked inkabb csajozz be :))))))))))))))))))
"valszeg ezt te nagyon is jól tudod, mivel Putyin propagandáját csinálod Magyarországon külföldről(!!!). krokodilkönnyekből visszavehetsz"
Es te nem veszed eszre a taknyodtol tinikem hogy ugyanez az Usara is vonatkozik, tudod az antiraszista rendorseg mely fegyvertelen negerekre lovoldoz melyitven a testveri oszetartozas erzeset ha netan bajba egysegre volna szuksege az Usanak....valamint Krimmel kezdi az esemenyek sorrendjet ahelyet hogy a katalizator majdant vizsalgatna:))))))))))))))
"IQ nuku azt látom, megártott Putyin? Szerződés biztosította Ukrajna jövőjét! 10 milliárd dolláros szerződés! Majdannal USA nem nyerhetett semmit, ha innen nézzük. Shell lett volna a fő kitermelő! Helyszín kelet Ukrajna! Megkötés dátuma 2013 eleje!
Ki nyert valójában porosenkoval? nem Putyin? Továbbra is függőek Gazpromtól! Krím megszerzése, Kelet-Ukrajna destablizálása, kitermelés ellehetetlenítése. "
Nos taknyikam akkor megegyszer a sorrend a tenyek kedveert:
1. NEM a shellert robbant ki a majdan hanem mert a Jani NEM PAPIROZOTT AZ UNIOVAL
2. Nem orosz miniszterek hergeltek a Jani ellen a tomeget hanem usa miniszterek (fura szeretet kinyilvanitas egy veluk tarto elnok reszere)
3.NEM oroszok lottek a tomegbe se nem a Jani hanem barmiyen meglepo az esztek kommunikacioja alapjan szerint se nem orosz se nem ukran.....pedi az usa rendorsege ennel kevesebbert is lelo embereket nemhogy kormany pucsert)
4.NEM eurazsiai mintara szervezik at a gazdasagot hanem Uniosra kedvezven mar most a multiknak
5.NEM keleti katonai tombe akar Ukrajna allni hanem a Natoba pedig a majdan elott semleges volt.....)...ja ez se tetszet az oroszoknak igaz mindenaron nato tagot akartak a hataraikra...
6.NEM az orosz kozeledik a Nato hataraihoz hanem ezen pucs utan Ukrajna Natoba valo belepessevel a Nato kerul orosz hatarra.....persze az igazmondo amcsiknak valoszinu a szemuvege nem jo mert mintha Vashington-bol maskepp latnak:))))))))))))))))))))))))))
7. Nem oroszok fegyverzik az ukran sereget hanem a Nato....ha mas nem ez is uzlet az amcsi hadiiparnak....
8.Nem oroszok adositjak el hanem az IMFnek tartozik igy mint ados majd neki kell tancoljon : megszoritasok gaz viz vilany emeles es egyebb finomsagok :)))))))))))
Putyinnal meg volt terve ha pucsoljak az ot szolgalo kormany ezen nem kene fenakadj.
Tovabbra is tarts be a kulturalt vita alapvelveit:tenyek es sorrend
1922-ben USA nem volt igazi nagyhatalom még. TÖRTÉNELEM. Csak szárnyait bontogatta. britek,franciák világháborút szenvedtek végig kimerült.
Aha azert is tudod segiteni az antantnak 2 millio katonaval.....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Azy visoznt elhiszem hogy a buszke francia es angol nem tekintette magat egyenrangunak az Usaval es a bekenel nem hagyrtak beleszolast neki...
A masodik vilaghaboruban meg is fizetik ennek az arat..... ha az Usa nem lett volna nagyhatalom nem bir a tengelyel nemhogy utanna masik haboruban tonkrevagja az ot megalazo szoviket is.....:))))))))))))))))))))))))))))))
Epp ezert erdekes hogy nem rohantak le a torokoket mert mind mondtam az usanak 4 honap kellet volna meg es max meg 1 millo katonat kellet volna toborozni.....az meg boven volt.....de ez magas a te penge torci bitetned taknyikam :))))))))))))))
Ebbol latszik hogy egy elfuseralt tinedzser lehetz ekkora logikai es sorrend hibakat csak ok kovetnek el kiveve ha szandekosan teszed:)))))))))))))))
Libsizhetsz össze-vissza, de térj vissza a valóságban. Mai politikai életben revízió nincs napirenden, kb. magyar politika le is mondott róla. magyar közemberek is lassan elfelejtik Trianon és max álmodozás szintjén létezik már csak. Igazából senki nem támogatná ezt a tökekvést ez az igazság. Krím elcsatolását se ismerték el, akkor jelentéktelen a magyar igénnyel ki foglalkozna. Oroszok se segítenek minket, ok egyszerű sose voltunk baráti állam se múltban (szolga-úr viszony max) és jelenleg se. NATO tag vagyunk, EU tag vagyunk, Kosovot elismertük,Taszárnál segítettük NATO-t aktívan, sőt Irakot is megjártuk. Katonai értelemben ellenségek vagyunk oroszokkal, ez a tényállás, és magyarok nem szoktak szövetséget váltani. Semmi jel sincs hogy gazdasági tapogatózáson kívül oroszok felé mennénk.
Trianon veszett ügy, igazságos vagy igazságtalan volt senkit (hatalommal rendelkezőt) nem érdekel már, egyszer megpróbáltuk visszacsinálni, de végeredmény kisebbségeink lemészárlása és oroszok malenkij robotja!
1945 sérelmek nem véletlenül voltak,aktívan okoztuk,revizió során atrocitásokat 10-szeresen visszadták, kamatokat oroszok adták sokszorozták. Sólyát és többi borzalmat miért felejtetted el? oroszok bűneiről miért hallgatsz? Erre válaszolj, ne mellé beszélj!!!
„.nekunk nem lehet szerencsenk????”
világon nincs valójában szerebcse, inkább jó reálpolitika és geopolitikai érzés és persze tdni kell mikor hova kell dörgőzőzni ez ment jól a románoknak és ebben vagyunk mi katasztrofálisak.
Oroszokban reménykedni kb annyi értelme, mint a földönkívüliekben, ez REALITÁS. Mikor felkelsz és kezed kiveszed a biliből te is látni fogod. ha felnősz, vagy abbahagyod a seggnyalást akkor könnyebben fog ez menni.
„.valaszul megindult a mi reakcionk is amit te eluzzesnek nevezell....csak edes fiamm a sorrend a sorrrend az fontos am:))))))”
Első lépés:elfoglaljuk az országot, erre elűzik a magyarjaink mert veszélyes elemek,okot adnak további invázióra erre mi is elűzők őket, és mikor visszaveszik összes magyar ellenség lesz. Sok százezer magyar élete menekült volna meg ha magyar politikusok nem kezdik a reviziót,és nem megyünk bele a nácik játékába. érzelmeket könnyű kihasználni,tudták ezt a németek! Politika sose az igazságról szólt. Ahogy kinézem belőled te is belemennél egy ilyen játékban aminek az ára milliónyi halott lehet, és rengeteg ellenség.
„sak azt nem ertem miert hisz azon teruleteket ok loptak tolunk igy nekunk adva jogot ezzel boszura.”most már az ővék volt, ezt nem tudod felfogni, ha egyszer megszerezted onnantól magadénak tartod. Történelmi ok meg veszélyes, románoknak is meg van az elméletük, amiben hisznek, szlovákoknak is és gondolom a szerbeknek is. Annak lesz igaza akinél a hatalom, vesztes fél igazsága érdektelen.
„e az valahogy nem ervenyes a magyarokra csak a katalan baszk sved es egyek "arja" nemzetre a tobbi csak alsobrendu es a legnagyobb csoda hogy nem veszik eszre a nyugat naci bealitotsagat:”
neked meg gyógyszereidet bevenni,nyugaton sok államban van autonómia,függetlenség sokszor csak hangos kisebbség akarja,többséget nem érdekli.
„Tehat sorrend es folrajz tinikem mert hadilabon allsz ezen dolgokkal ...ne terelj csak a tenyeket kozold....”
én jól tudom ezt te nem. kezdet magyarok vesztes háborúban léptek kétszer is. Büntetés súlyos volt, garantálták sose legyen erős állam. Ez nem az igazságról szólt sose, ezért se vették figyelembe wilsoni elveket! Ezt a francia és angol nagyhatalmak rótták ki, és ezt az oroszok 1945-ben jóváhagyták. Abszolút igazság az amit a nagyhatalmak mondanak mindig így volt és most is igy van!
„Csak azert mert sokan Magyarorszagot is balkannak tartjak folleg az ajnarozott nyugatiaid ergo talan megis jogunk lenne hasonloan viselkedni veluk”
ha ilyenbe belekezdel,vagy bárki belekezdene komolyan biztos véget jelentene országunknak. Egy biztos Magyarország még lehet egy orosz autonóm terület.Ebbe icipici realitás van.
USA-ról meg leszállhatnál, továbbra is szuperhatalom,mibe Izraellel jó viszonyban van garantálja a pénzügyi alapokat. Mindig olvasztótégely volt, belül minden zavar ellenére stabil, kb 150 éve óta nincs jel szakadásra, világvége szituáció kellene, ami megsemmisítené a központ hatalmat na akkor darabokra esne, de valószínű az eszmeiség miatt újra összeállna. Négerek is amerikainak mondják magukat, és USA részei akarnak lenni, ugyanúgy mint a spanyolok vagy kínaiak. Ezt amit te nem tudsz felfogni,ez ami hányzik pl Oroszországból is. csecsen nem mondja magát orosznak.
„Hoppa errol halgatsz....:))))))”
Miért hallgatnák:?Szerb testvéri állam, ők is szlávok, ez teljesen másmilyen barátság. Igazi barát összeveszik, mindig kibékül és megbocsájt. ha kellene szerb pillanat alatt váltana szövit. Moldovát elveszik a Románok,de mikor kell szövetséget váltanak és meggyorsítják nácik bukását. magyarok meg hűek leszünk a nácikhoz. Történelem!!!!!
„Az nem volt arulas a csehektol hogy rajuk tamadtak az antant parancsara ...tudod a csehszlovak legio a kommunistak ellen”
Mi ez a baromság már megint????
„es ha jol tudom csak a csunya ruszki olyan deportalos fajta valamint anyira boszualo hogy ezt a lehetoseget inkabb kihasznalta volna nem semmint lealitsa eroszakkal ha kell”
„Ha enyire boszualok simman elintezhettek volna, hisz a nyugat engedte volna azt is ha 56-ban kiirtanak minket nemhogy haboru utan”
Ők a magyarokat malenkij robotra küldték, sok tízezer magyar halt meg, százezernyi nyomorodott lelkileg testileg.Ők az biztos nacionalisták nem voltak, inkább pragmatizmus. Miért hallhatsz erről???? Simán rabszolgát csináltak ha úgy látták jól. Bábállam lakosságát nem éri lemészárolni, ki dolgozna mi értünk?
„Tehat mind irtam sokkal tobb oka van haragudni az orosznak a szomszedainkra mint rank2
oroszok 45 évig nyomorgattak minket, tették tönkre az országot, és végérvényesítettek mindent, jön majd a kuláküldözés meg minden szép dolog, te meg ezt elfelejted. Hány éves vagy?12? Honnan írsz? oroszból?
„hulye orosz nem olette magat halomra antant erdekert hanem kulon beket kotott.Ezert”
Meg is kapta jutalmat, külön béke, egy front megszűnése? Nem kapsz semmit! Ha kitartottak volna, még 1 évet, uj területeket kaptak volna, az OMMtől és Németektől. Ráadásul megölték a cárt, aki brit család rokona és kommunizmust kitalálják, ami nyugatra veszélyes. Tripla ok!
„Usa szemelyeben -meghozza surgosen mert lattak hogy odatojnak- aki 2 millio katonat es rengeteg penzt aldozott hogy kirantsa a trugymobol a buszke angol francia duot”
Orosz lépés fog elvezeti USA szuperhatalmi státusához, ezért szép a történelem.
„Tehat nem ismertek el a franciat kulturalt feher embereknek csak valami jotment fehernek...”
bullshit, fejlett kultúra, hosszú történelem(rómaiakig), világnyelv plusz még frankófon államok szervezete is van, gasztronómia, költészet, rengeteg író és zeneszerző. Persze jelenleg atomhatalom, és még mindig jelentős nagyhatalom! USA-nak max van 300 éves történelme…
„De a te penge torci tudasot merre van ilyenkor te taknyos?2
nekem az,ám a tied inkább mese és bizonyíték nélküli összeesküvés elmélet és zavaros bullsit ez vagy Te!
„
A romszik is kaptak oszefuggo magyar teruleteket.”
közben volt egy vh és jó oldalon álltak vagy váltottak. Nekünk két vesztes vh, és mindig rossz oldal. USA földjén 150 éves béke!
„Nem verned??? Pedig tinikem biztos megnone a tesztoszterosz szinted mikor a libsikek igy panaszkodnak a Magyaroszagi demokracia hianyara hogy je meg a human rights watch is latja......”
„According to the Memorial Human Rights Center, one of Russia’s most prominent independent rights groups, from January to June 2013, eightpeople suffered abduction-style detentions by government agencies in Dagestan,…
vagy
Some migrant workers involved in building Olympic venues and other infrastructure continued to report that employers failed to provide contracts or promised wages. Police detained on false charges at least one worker who tried to complain about exploitation.”
Kimondottan egy sz.r hely ez az Oroszország ha HRW nézzük, tuti igazuk van nem? Olvasd végig, és rájössz, hogy HRW mit mond kedvenceidről. jah el kell fogadnod, mert ők tutik igazat mondanak, szted.
„amugy nagy figyelemmel kisert HWR-t az usa most pont letolja ha olyan hireket mer kozolni amit nem illene:”
HRW mindenki letojja mert kamuszervezet, mindig az a fél veszi elő akinek érdekében irt,persze orosz média nem ír mit mond a HRW róluk, miért is…Ők ebből élnek,nagyon is jól. Minden van valaki akinek kell propaganda anyag, és hrw jól hangzik.
„Fiatal vagy meg tinikem lesz majd mas idealod ne idegesked inkabb csajozz be :)”
pont te beszélsz, aki arról ossza az észt majd oroszok visszaadnak nekünk területet, és igazságot szolgáltatnak nekünk vagy valami ilyesmi. Ennyi nevetséges tévképzet nem is létezik csak a fejedben!
„udod az antiraszista rendorseg mely fegyvertelen negerekre lovoldoz melyitven a testveri oszetartozas erzeset ha netan bajba egysegre volna szuksege az Usanak.”
ahha, és te elhiszed, hogy fegyvertelen??? Pffffff
legtöbbször pisztolyokkal rabolgatnak a négerek, milliónyi videó van ahogy beront a néger és pénztárostól követeli a jussát. USA-ba ha fegyver van a kezedben és nem dobod el akkor lelőnek,legyen az fehér vagy fekete, ez az igazság. Ha fehér hal meg az nem ír ha fekete az igen. Összes suttyó előkapja a fekete meghalt hírt és védi a tolvajt, betörőt, és ártatlan bűnözőt.
„De ez teged idegesit mert oda az istenitett igazmondo igazsagos nyugati josagos mindehato idealod....”
mondja az aki Putyinra veri, huhha nagy bajok vannak!
„Pedig tinikem biztos megnone a tesztoszterosz szinted mikor a libsikek igy panaszkodnak a Magyaroszagi demokracia hianyara hogy je meg a human rights watch is latja...”
Magyaro demokrácia van tudom te putyini elmebajt akarsz ezért nyáladzol, így valójában tesztoszteron fűtötte libsi vagy. most ár mindent értek!
„Nos taknyikam akkor megegyszer a sorrend a tenyek kedveert:”
na akkor elmondom neked az igazságot(valódihoz közelebbit), mert putyin seggnyalása nagyon megártott!
1. Biztos? Putyin papírozása reverzibilisebb, ide-oda hintázott Jani, Shell-el alá olt írva és nem volt felbontásról szó. Függetlenség kissé oroszoktól, plusz exportálási lehetőség, magyarul több pénz!
2. USA miért hergelnél, ha Shell szerződése él? Itt a hibapont. USA-ba lobbik(egyik Shell) hatalma nagy,mert ők fizetik miniszter választási kampányát. Ha baj megtörtént akkor nekik lépni kell és eseményeket irányítani.
3. Pedig oroszok lőttek valójában, kb 100%. persze nem hivatalosan, miért is tennék. Krímben voltak jelöletlen katonák, keleten is, így biztos Kijevben is. nekik kellett a káosz hirtelen. Ami nyugat válaszképtelenségét,és Krím megszerzését jelentette, közben polgárháború keleten.
4. ha háborút eltervezték akkor kulcsterületek megszerzése volt a cél vagyis kelet és dél, többi „szemét”,és ezek a területek majd csatlakoznak Eurázsiai uniohoz vagy oroszokhoz. Novorussia miért jött létre?Még a sztorinak nincs vége
5. polgárháborúnak ez a követezménye, ám pufferterületet már megszerezték, Novorussia és Krím!
6. lehet de az új pufferterület megszerzése jól ment ahogy a terv szólt.NATO addig úgyse fogadja be az ukránokat míg zavaros a helyzet.
7. Ki fegyverzi meg Novorussiát? Tuti a Nato, jó vicc
8. Ukrán eladósódás:nincs Donyeck vagyis oroszok az okai az IMF hitelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!