Mi lesz Oroszország lépése a zsidó/amerikai olajár provokációra?
5 darab smile jel, tényleg hány éves vagy. Komolytalan emberek smileznak agyon mindent
Lassan modom hogy felfogd .
Egy Olga nevű nő küldött valamit észt külügyminiszternek aki nem ért se boncoláshoz, se fegyverekhez.
Ezt a sztorit tartod te valamiféle bizonyítéknak, amit mi másodkézből hallunk
Nem kisfiacskám, ezt úgy hívják propaganda.
Tény maga a fotó,anyagminta lenne. Lövedékek feladva az oroszoknak postán, na az már valami. Boncolási jegyzőkönyv is tény, sőt a fotó is ha nem photoshoppolt.
Ehelyett(!!) elküldi a képeket az észt külügyminiszternek e-mailben talán. ha hang lehallgatják az e-mailt már nem?Azt se nehezebb feltörni.
valóság: nincs semmi!
"Es mit tiszteljek azon aki belemkot???
Te vagy ados a 8 pontal a kerdeseid utanna jottek..Ja ertem, megint, a tenyek utan meg a sorrendet is cserelgetned....
Pedig hanyszor de hangyszor leirtam tinikem hogy tenyek es sorrend :))))))"
Már válaszoltam olvass vissza 111-esben van.
Milyen nyelven beszélsz, magyarul ugye tudsz vagy más fordít neked???
"Ő (Olga) mutatott néhány fotót nekem, ő mondta ezt nekem mint orvos, "
Tehat az Olga az orvos aki nem kompetens irast illetoleg mert nem irasszakerto...mondata meg azt allitja hogy a golyok anyira azonoska mint a keziras...ergo egy ldalrol szarmaznak.
Erre az eszt azt allitja hogy bizonyitekok szerint tehat a kormanykoaliciobol lottek (ez nem hallomas hamem teny kozles barmenyire is vergodik az eszt kulugy utanna es hasonloan te is :)))))) )
Ennyi semmi mas elismerve a teny hogy nem orszok lottek es az orosz rohoghet a markaba az Usa legnagyobb sajnalatara....
Az eszt kulugyminiszter nem sebesz ezert is halgatnak meg sebeszt a golyot illetoleg...de a sebesz se nyilatkozhat irasrol mert nem irasszakerto:))))))))))))
Ekkora szivast tinikem:))))))))))
A 111 es cafolatod meg megcafolva 112-es altal felhivva a figyelmed miket buktal be csunyany....sze ezert is folyatod ezt az egeszet mert faj a bukas ugye tinikem???????:)))))
En csak emlekeztetleg kotelessegtudoan a teendoidre varom a 8 pontra a cafolatot...:)
Ja es vakaciom lejart oromomre szolgalt hogy veled vitaztam hisz ennyit egy rendes kabaren se rohoghettem mint a te maszatolasaidon..
Mar hiaba irsz mert nem valaszolok az eddigiek alapjan gy is le tudjak vonni a kovetkeztetest akik olvastak....
örülök hogy jól szórakoztál,mondjuk szomorúan hangzik hogy karácsonykor és szilveszterkor egy netes vita tud jó szórakozás lenni. Valódi jó kabaréhoz sokkal több kell.
Utánam jövő generációnak egy furább és bizarrabb a szórakozása...
Vita nem volt több mit holtidő kitöltésre szükséges írogatás és nem fektettem bele több energiát és időt mint amennyi szabad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!