Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz Oroszország lépése a...

Mi lesz Oroszország lépése a zsidó/amerikai olajár provokációra?

Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 01:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/144 fairi1 ***** válasza:

5 darab smile jel, tényleg hány éves vagy. Komolytalan emberek smileznak agyon mindent

Lassan modom hogy felfogd .

Egy Olga nevű nő küldött valamit észt külügyminiszternek aki nem ért se boncoláshoz, se fegyverekhez.

Ezt a sztorit tartod te valamiféle bizonyítéknak, amit mi másodkézből hallunk

Nem kisfiacskám, ezt úgy hívják propaganda.

Tény maga a fotó,anyagminta lenne. Lövedékek feladva az oroszoknak postán, na az már valami. Boncolási jegyzőkönyv is tény, sőt a fotó is ha nem photoshoppolt.

Ehelyett(!!) elküldi a képeket az észt külügyminiszternek e-mailben talán. ha hang lehallgatják az e-mailt már nem?Azt se nehezebb feltörni.

valóság: nincs semmi!

"Es mit tiszteljek azon aki belemkot???

Te vagy ados a 8 pontal a kerdeseid utanna jottek..Ja ertem, megint, a tenyek utan meg a sorrendet is cserelgetned....

Pedig hanyszor de hangyszor leirtam tinikem hogy tenyek es sorrend :))))))"

Már válaszoltam olvass vissza 111-esben van.

Milyen nyelven beszélsz, magyarul ugye tudsz vagy más fordít neked???

2015. jan. 4. 01:24
 142/144 anonim ***** válasza:

"Ő (Olga) mutatott néhány fotót nekem, ő mondta ezt nekem mint orvos, "

Tehat az Olga az orvos aki nem kompetens irast illetoleg mert nem irasszakerto...mondata meg azt allitja hogy a golyok anyira azonoska mint a keziras...ergo egy ldalrol szarmaznak.

Erre az eszt azt allitja hogy bizonyitekok szerint tehat a kormanykoaliciobol lottek (ez nem hallomas hamem teny kozles barmenyire is vergodik az eszt kulugy utanna es hasonloan te is :)))))) )

Ennyi semmi mas elismerve a teny hogy nem orszok lottek es az orosz rohoghet a markaba az Usa legnagyobb sajnalatara....

Az eszt kulugyminiszter nem sebesz ezert is halgatnak meg sebeszt a golyot illetoleg...de a sebesz se nyilatkozhat irasrol mert nem irasszakerto:))))))))))))

Ekkora szivast tinikem:))))))))))

A 111 es cafolatod meg megcafolva 112-es altal felhivva a figyelmed miket buktal be csunyany....sze ezert is folyatod ezt az egeszet mert faj a bukas ugye tinikem???????:)))))

En csak emlekeztetleg kotelessegtudoan a teendoidre varom a 8 pontra a cafolatot...:)

2015. jan. 4. 01:35
 143/144 anonim ***** válasza:

Ja es vakaciom lejart oromomre szolgalt hogy veled vitaztam hisz ennyit egy rendes kabaren se rohoghettem mint a te maszatolasaidon..

Mar hiaba irsz mert nem valaszolok az eddigiek alapjan gy is le tudjak vonni a kovetkeztetest akik olvastak....

2015. jan. 4. 01:54
 144/144 fairi1 ***** válasza:

örülök hogy jól szórakoztál,mondjuk szomorúan hangzik hogy karácsonykor és szilveszterkor egy netes vita tud jó szórakozás lenni. Valódi jó kabaréhoz sokkal több kell.

Utánam jövő generációnak egy furább és bizarrabb a szórakozása...

Vita nem volt több mit holtidő kitöltésre szükséges írogatás és nem fektettem bele több energiát és időt mint amennyi szabad volt.

2015. jan. 4. 11:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!