Mi lesz Oroszország lépése a zsidó/amerikai olajár provokációra?
„A fordulat pedig nem demokratikus fordulat volt hanem pucs es csak annak tetszhet akinek ez a pucs jot hoz....”
pfff, janukovics nem akar tárgyalni mit lehet tenni? Hagyjuk a hülyéskedést! Nem katonai vezetése lett Ukrajnának!
Ertem ecsem ha nem targyal akko megpucsoljuk...
"románok elhitték és megkapták Erdélyt. Szerbek is megkapták egész déli vidéket! Szóval aki kiállt végig az megkapta a jussát, oroszok kiszálltak 1917-ben ne felejtsd el! "
Jaj ezer bocsanat hogy khagytam:
1. a bukaresti egyezmeny csak akkor volt ervenyes ha nem kot kulonbeket romania de mintha elvesztette volna a haborut cirka fel ev allat....Buftea-Buukaresit bekevel....
2.A szerbek nem kaptam meg a Bansagot...pedig milyen szepen kertek.....
3.Az olaszok sem kaptak meg fel torokorszagot es a gorogok sem pedig a gorogoknek legalabb tortenelmi jogaik is lettek volna szembe az olahokkal ugyibar bugyibar:)),,,,,megse kaptam meg a fene egye meg....
pedig torokorszagot az antant kb 4 honap allat leverte volna mibol 2 honap csak az amcsik sorozasaval telt volna el megis....megis a becsuletes nyugat nem fizetett ezen allamoknak az olaszok ezert is partoltak el toluk.....
Aztan az a haboru sem volt veszet fejsze nyele mert ha nem jon amerika es volt olyan idoszak hog ynem lep be akkor az angolok szegyenszemre elvesztik a haborut...mar csak ket hetuk volt mire az usa felmenti oket a blokad alol......
Hogy kinek es miert alt erdekebe az Usa beleptetese meghogy ki is dontott hagyjuk mert konyvet lehetne irni rolla....
Van egy kérdés amiről nagyon hallgatsz 58%
Honnan is írsz, miért angol kiosztást használsz...
Miért is reméled hogy Putyin majd felvirágoztatja Magyarországot...
Nezd olvas visza mert megirtam.....de libistol nem varhato hogy oszefugoen olvasson....
En nem gondolom hogy felviragoztatjak max eselyt adnak ha viszaadak a teruleteket....
Ennek ara lesz mert akortol nekik kell huseget fogani....
De ehez kell egy jo kormany is mindenesetre a magyarsag remenyet eletkedvet es tenni akarasat viszaadnak igy.
De ha a kinaihoz kerulunk es csak egy tal rizsert kelene dolgoznunk mint a rabszolgak akkor mar inkabb a "haldoklo nyugat" hisz mily dicso halal Istenem hisz nemcsak szamlat de meg etelt is tudok venni a fizubol...
Az orosz ha nem vagy agresziv vele szembe es hagyja hogy elj akkor rendben van de ha a 40 ev kommunizmussal akarna ujbol meglepni abbol nem kernek....
Azaz tervgazdalkodas minden iparag lerohasztasa stb stb....(ugyanaz amit a nyugat csinalt a privatizalassal......)
Mert ha a nyugat becsuletes betartatja a szabalyokat nem hagyvan senkinek sem lehetoseget szemetkedesre es latvanyosan huzna felfele a keletet nem gyarmantkent kezelne akkor nem volna baj egyaltalan vele sem...
Ugyanez ervenyes a kinaiakra is, szoval mindegy ki legyen az ur csak csinalna vegre rendet.
Továbbra se válaszolsz a kérdésemre és terelsz!
Miért nem válaszolsz a kérdésre. Az nem válasz hogy igénytelen vagy,és nem ismered a ékezetek...
Az se válasz hogy libsizel, pedig IQ kettő felett mindenkinek világos nem vagyok az.
Hosszan mellébeszélsz!
Kib.szott kérdésre nem válaszolsz, miért remélsz bármit az oroszoktól??
Évek óta fórumozok és még sehol se olvastam hogy valaki oroszoktól remélt volna csodát.
Arra a kib.szott MIÉRT-re válaszolj már?
" de ha a 40 ev kommunizmussal akarna ujbol meglepni abbol nem kernek.... "
Bűneik világos neked ám továbbra se értem mért remélsz MOST tőlük bármit is!
"agyvan senkinek sem lehetoseget szemetkedesre es latvanyosan huzna felfele a keletet nem gyarmantkent kezelne akkor nem volna baj egyaltalan vele sem..."
ez továbbra se válasz. Ez valami önigazolás!
40 év alatt megsemmisítették Magyarországot.iparunkat tönkretették.
erre az egyszerű kérdésre válaszolj.
Miért remélsz tőlük bármit?
Már ha végre ment akkor arra is. Miért vagy igénytelen és ékezetet miért hanyagolod. Honnan írsz arra is kíváncsi vagyok, de valszeg nem lesz válasz.
ezektől a kérdésektől félsz mint az ördög a szentelt víztől
" de ha a 40 ev kommunizmussal akarna ujbol meglepni abbol nem kernek.... "
Bűneik világos neked ám továbbra se értem mért remélsz MOST tőlük bármit is!
Talan mert most vegre oroszok vezetik az oroszokat.....talan mert felhagytak a kommunizmus tervgazdalkodasaval? Talan mert gatyaba razta a mafia bandat is putyin ugy ahogy....
Perrsze azert az sem demokracia, de a mienk sot a nyugati sem az....
Ez a remeny, hisz Putyin rendet tett Jelcin istaloja utan, ha Mo-n is hasonlo jonne letre es persze a magyar gazdasag alapjat ado elrablot teruletet is viszakapnank akkor erdemes nekifogni valaminek....
Az orosznak pedig pont ugy erdeke felhizlani Mo-t ahogy az antant tevesen bar de felhizlalta a kisantantot....
Mert az alternativ francia terv amit a nyugati tabornok javasolt Lengyel Magyar blokk lerehozasa volt orosz es nemet ellen.....csakhat Vichy megalazva erezte magat a magyaroktol mert elvertek a szerbjeivel egyut...neki erdeke volt az alazas...de ha a franciak ugyesen gondolkodnak nincs masodik vlaghaboru mert a kordon sanitare-t pont a tortenelmi MO es Lengyelorszag jelentette volna....igy a masodik vilaghaboru meg elvitte a francia es brit birodalmat is....de aki hulye........
Most meg kinos lenne elismeri az igazsagot, amit pedig meg Miterand is elismeri a nemet francia egyezkedeskor az unio letrehozasara hogy trianon ugy aljassag ahogy van.
Es ezen a magatartasan nem valtoztak a nyugat marad a megvaltozott orosz magatartas...talan jol sul el...nem bizotos de a nyugattol nem varhatunk semmit mert ha igen nem alazna latvanyosan ellensegeinkel..
"Talan mert most vegre oroszok vezetik az oroszokat....."
Ez neked érv? és komolyan gondolod? Putyin a legnagyobb kommunista hirtelen jobb lett és ettől valami reményed támadt, hogy majd igazságot szolgáltatnak Magyarországnak?
rendszerváltásoztatás volt nem rendszerváltás.
Amit nekem írsz valami rossz vicc, nincs semmi normális érved hogy miért is lesz jobb Magyarországnak?
" Mo-n is hasonlo jonne letre es persze a magyar gazdasag alapjat ado elrablot teruletet is viszakapnank akkor erdemes nekifogni valaminek.... "
ez nem válasz arr a kérdésre hogy nekünk miért tenne jót Putyin vagy bárki más! Miért tenné meg ez bárki értünk? Főleg az oroszok, akik világtörténelembe sose adtak nekünk jót!
kerülgeted a kérdést mint sátán a templomot!
"Az orosznak pedig pont ugy erdeke felhizlani Mo-t ahogy az antant tevesen bar de felhizlalta a kisantantot.... "
Miért lenne Magyarország ellensúly? Semmi logika és reálpolitika nincs! Azt várod hogy majd Putyin ennek tekinti magyarhont! MIÉRT?
"Most meg kinos lenne elismeri az igazsagot, amit pedig meg Miterand is elismeri a nemet francia egyezkedeskor az unio letrehozasara hogy trianon ugy aljassag ahogy van. "
rizsa,rizsa,rizsa,rizsa, mellébeszélés, mellébeszélés, mellébeszélés,mellébeszélés...
Ém a kérdést csak kerülgeted...Épeszű, reálpolitikai választ nem tudsz adni. oroszoknál tette amit tett,de Magyarországra ez miért vonatkozna? Nulla épeszű érv!!!
te most tényleg ennyire h.lye vagy hogy elhiszed ezt az érvet vagy valaki kötelezz rá hogy ezt írd?
"nem bizotos de a nyugattol nem varhatunk semmit mert ha igen nem alazna latvanyosan ellensegeinkel."
oroszoktól kaptuk a nagy semmit, meg a kommunizmust ami tönkretette minket végérvényesen.
nyugattól annyit kaptunk hogy odamehetünk éhbérért robotolni, és határokon nem b..ztatnak minket. Több mint az oroszoktól kaptunk. ősök tudnak mesélni milyen volt a keleti tömbben utazni...Rengeteg család tud mesélni hogyan tették őket tönkre az oroszok! Hosszan tudnak, nagyon hosszan...
„majdan->amcsi hergeles->fegyveresek kik civilt es rendort gyilkoltak->esztek kik szerint sem oroszok sem ukranok->nyelvtorveny->Krim elvetele->letojasa a keleti regioknak->polgarhaboru....”
nekem jobb elméletem van, ha már ötletelünk. Mi van, ha egészet oroszok szervezték? Annyi biztos nagyon jól kidolgozott tervvel, teljesen előre betervezett propagandával voltak. Minden úgy ment nekik hónapokig ahogy eltervelték. talán 50 év múlva kiderül az igazság. Mint katyn esetén…
bevezetés után, ucca neki!!!
„fel magyarsagot is kiirtottak a romanok de ez senkit sem zavar...”
TERELSZ, a kényes témáról teljesen indifferens témára terelsz. Lehet székelyeknek nehéz volt a 20.század,de tovébbra is több mint fél millióan annak, és sose telepítették ki őket a semmi közepébe. krimi tatárok nagyon kellemetlen szituáció, mivel 1991 után visszaköltöztek. Krím megszállása elvileg oroszok jogaiért történt, de krimi tatárokról nagy a hallgatás és terelés!!! kellemetlen pontot találtam!!!!
„alosag mas de te nem ott elsz sajnios hogy tudd is,,,”
Ukránok többsége oroszul beszél, még aki ukránnak vallja magát az is sok oroszt használ. igazából magyarok szívtak jó formán a nyelv miatt, aki ukránt vagy oroszt nem beszéli nincs munkalehetőség! terelsz!!!
„majd csak jon valaki enyhiteni a demografiai valtsagot...”
o gyerek akkor népességfogyás van. avgyis aki szaporodik azé a terület, ez mindig így volt, de ez is terelés!
„Az hogy hergelte ellenuk a romanokat az hogy hergeli az ukranokat az hogy megteheti koszovoval hogy fuggetlen legyen de ugyanazt az orosz nem????”
Románok mindig akarták Erdélyt, albánok mindig Nagy Albániáról álmodtak. és oroszok mindig SZU-val álmodnak, ami ukránoknak nem tetszik, sokat sz.ptak ők az oroszok miatt…
„Na ne gyere ezzel libiskem mert ezert fogtok a vegtelensegig valasztast veszteni..”
ha tudnál olvasni és értenéd a magyar nyelvet normálisan rájöhettél volna, nagy vagyok liberalista, azok régesrég kitagadtak volna soraikból pár mondatom miatt. Ám sajnos túl mélye vagy Putyin végbelébe hogy értsed miről irok…
„..na meg a nem letezo haderot mint Mo-nak 18 vegen a maradek arnyek serege...”
Lényegtelen mi volt, de nyugat betartotta ígéretét, Románoknak mondta a vágyott Erdélyt és megkapták (összes román egy országba lehetett). tetszik vagy sem, nyugat rendes volt szövetségeseivel! Oroszok árulók voltak, 17-ben különbéke. persze nem kaptak semmit.
„hogy a szerzodes miro szol lenyegtelen ha kell megszegjuk akar az igeretunket”
per pill oroszok szegtek szerződést, mert ukránok lemondtak az atomról területi integritásért cserébe(Budapesti Memorandum), pedig kár volt. 3. legnagyobb atomkészlet, egész Oroszország eltörlésére elég lett volna. Mivel nincs,mondva csinált okokból lehet szalámizni.
„Meg ketyego demografiai bombaval mar csak ki kell varni mikor mehet oda az orosz miniszter hergelni a kisebseget addigra ok is oszeszedhetnek……………………”
Muszlimok nem szeretik az oroszt, csecsenek ellen elkövetett bűnök miatt. Oroszok nem olyan hülyék mint Te, muszlim bomba náluk is aktív. Bármikor újabb Beszlán vagy rosszabb. Törökkel való játék visszasülhet, és újabb melegedés lehet Csecsenföldön. Akár egész észak-Kaukázus felizzhat és bummm…
„Ertem ecsem ertem akkor minek volt jo rabszolganak ha nem jo munkaero....ja "oseidnek" akik csak rabszolgakent tartotak az volt a velemenyuk hogy meg olvasni sem tudnanak megtanulni...:))))))”
Szimplán hü.e vagy és terelsz! Független állam szónál körberöhögnének bármilyen afroamerikai. Semmi nem tudsz USA-ról. Román fejedelemségek évszázadok óta van semmi újdonság nincs benne.
USA-ba bármi van olyan belső egység van amiről világ legtöbb állama nem is álmodozhat. Emiatt szuperhatalom! Kb ez amiről oroszok álmodozhatnak, erős vezető nélkül roncstelep az ország.(alias Jelcin) ha US elnök erős vagy gyenge attól még USA stabil!
„azert nem ajvekolsz libsikem:))))))”
Fogalmad sincs mit jelent a liberaizmus, nálad valami szitokszó? Liberálisok engem mindig nácinak mondanak. Az orosz imperialista hívők meg liberalistának? Mily érdekes a világ! Vagyis én náci liberalista vagy? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) beszarok! :))))))))))))))))))
„91-tol megvolt a tervuk amit vegre is hajtottak a pucsal ugy hogy az oroszok kopni nyelni nem tudtak ezert is kerult sor a krim elvetelere az esemeny utan...”
vedd be a gyógyszered, mert kezd valami nagyon megártani. ha puccsra vágytak volna, akkor 2004-ben kellett volna. Mikor oroszok gyengék még. Nulland beszédéből látszik nem terveztek semmi előre. Fuck EU-ból világos nem számítottak rendszerváltásra most. Ha előre eltervezik, akkor EU is pontosan cselekszik. Krím is benne lett volna a pakliba.
Ám oroszok meg pontosan tereztek mindent, egész szalámi óraműen ment, nem lepődnék meg ha kiderülne ők támogatták volna puccsistákat. Hintapolitika nekik is unalmas volt, Krím kell és Donyeck is. Háborús ok nélkül nem lehet támadni. Csináljunk háborús okot. Hitler is fabrikált anno!
Egész elméletemet Nulland reakciója igazolja, tétlenség, tanácstalanság, ingerültség! Elnököt leváltották mi legyen, oroszok AZONNAL lépnek mi legyen Fuck Eu, 5 milliárd dollár vesz kárba,mert rossz az időzítés.
„egy texaszi utal egy new-yorkit es forditva..” Ám attól mindketten USA állampolgárai, ez benne a szép! Én amerikai vagyok, USA polgára, de ettől még utálhatom a vézna new yorkit. Ez a szép USA-ban. Ez ami hiányzik sok országból! Mindenki utál mindenkit, de attól mind USA részének vallják magukat. Ez az erő amit egy európai nem ért!
„.csak ki kell varni de ezt mindha mar irtam volna ecsem...olvas figyelmesebben :))))))”
Összes számításod ott rossz, hogy nem érted őket és megse akarod érteni. Emiatt nem lesz belőled sose stratéga sehol se. Csak egy szimpla gyalog vagy, semmit nem értesz, semmit nem tudsz csak hagymázaidat mondod! Pearl Habor előtt japánok is hülyeségeket gondoltak, nagyot buktak.
Smile-zni tudsz de gondolkozni kell. Droid vagy felesleges is neked! Ismerd el ellenséget erősségét, tiszteld ellenséged, keresd meg gyengeségeit és semmisítsd meg. Ennek szakértői a cionisták, no mindegy.
„aki letolja a keletieket meg kazetas es foszfor bombakat vet be amit mar a human right vatch is elmond mert akkora trutymot nem lehet mar takargatni......”
Nyugodj már le ezzel a kazettával és foszforral. Beakadt a szalag. Több itt az orosz propaganda mint valóság. persze mint átlagember pl te nem is tudja mi a foszforbomba és mi a kazettás bomba. Gondolkodni és utánajárni hülye, így csak Putyin mester szava marad!
„most mar ertem miert irsz libsikem...”
„..megint mit irok sze art a libsi egeszsegednek a teny ugye....:)”
náci vagyok, többször mondták, ám most már libsi náci. egyedi védett ember lettem. Tól hülye vagy a témához. az se tudod mi a liberalizmus, no menj vissza ideológiai központba Putyin mellé, mert lemaradtál valamiről!
„Az olaszok sem kaptak meg fel torokorszagot es a gorogok sem pedig a gorogoknek legalabb tortenelmi jogaik is lettek volna szembe az olahokkal ugyibar bugyibar:)),,,,,megse kaptam meg a fene egye meg....3
megkapták,de törökök visszaütöttek!!!!! basszus történelem!Rodosz olasz lett!
„2.A szerbek nem kaptam meg a Bansagot...pedig milyen szepen kertek..... „
Bánság fele szerb és román!
„mintha elvesztette volna a haborut cirka fel ev allat....Buftea-Buukaresit bekevel....” nem árt ha van francia barátod! Románok azok hegyi franciák, van ilyen szólás. oroszok csúnyábban árultak!Óriási front omlott össze!!! ha USA nem jön lehet franciák vesztenek!
"Talan mert most vegre oroszok vezetik az oroszokat....."
Ez neked érv? és komolyan gondolod? Putyin a legnagyobb kommunista hirtelen jobb lett és ettől valami reményed támadt, hogy majd igazságot szolgáltatnak Magyarországnak?
rendszerváltásoztatás volt nem rendszerváltás.
Nezd azt allitod az oroszokm tettek tonkre az orszagot gondolom erdekbol most meg erdekul felhizlani ahogy az antant az ellensegeinket....
Ja hogy ezt te nem akarod megerteni sajnalom Hitler se hitte hogy az ellensegem ellensege a batratom elve miatt szovetkezi az Usa az oroszal.....es meg nekem nincs strategiai erzetem:)))))))))))))0
Miért lenne Magyarország ellensúly? Semmi logika és reálpolitika nincs! Azt várod hogy majd Putyin ennek tekinti magyarhont! MIÉRT?
Talan meert a nagy kiterjedesu karpat medence mindig is stategiai fontosagu volt es gazdag is?????
Nem tudom libiskem miert nem latod:)))))))))))))))) Ja hogy nem akarod ertem de akkkor mi pruszogsz ha neven nevezlek azaz libsi bolsinak? :)))))))))))))
"oroszoknál tette amit tett,de Magyarországra ez miért vonatkozna? Nulla épeszű érv!!! "
Ja hogy nem volna neki jo egy eros szovetseges hanem az arulo aki mar egyszer a fejere tojt.....ertem ecsem ertem de egy kicsit azet logikusabb is lehetnel...es most nem a libsilogikadra gondoltam mert azt vagod amint latom:)))))))))))))))
"oroszoktól kaptuk a nagy semmit, meg a kommunizmust ami tönkretette minket végérvényesen.
nyugattól annyit kaptunk hogy odamehetünk éhbérért robotolni, és határokon nem b..ztatnak minket"
Csakhogy akkor az oroszokat nem oroszok vezettek de a nyugatot Trianonban is es most is ugyanazok vezetik ez a rabszolgasabon kivul semit nem adnak:)))))))))))))))
"nekem jobb elméletem van, ha már ötletelünk. Mi van, ha egészet oroszok szervezték? "
Persze mivan ha levagnam az aranytojast tojo tyukot????
Na milesz probald ki, elso lepes mondj fel a munkahelyeden !!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))
"„fel magyarsagot is kiirtottak a romanok de ez senkit sem zavar...”
TERELSZ, a kényes témáról teljesen indifferens témára terelsz. Lehet székelyeknek nehéz volt a 20.század,de tovébbra is több mint fél millióan annak, és sose telepítették ki őket a semmi közepébe. krimi tatárok nagyon kellemetlen szituáció, mivel 1991 után visszaköltöztek. "
Gondlo,mom nem hallotal a csao deportalasoktol a sol covaciu (kovacs ungureanu= magyar stb nevekrol a karpatokon tul no meg a dunai halataborrol sem ugye libsikem...ez nem divat nallatok tudni de mit is beszelek aki nem elt az elnyomasban honnan is tudhatna:)))))))))))))))
"Ukránok többsége oroszul beszél, még aki ukránnak vallja magát az is sok oroszt használ. "
Ezert nem kellene hergelni egymas ellen oket ha mar testvernep folleg ugy hogy meg gazzal sem tudjuk karpotolni oket...de igazad van ha hulyek fizessek meg a tandij arat:)))))))))))))))))))))
„majd csak jon valaki enyhiteni a demografiai valtsagot...”
o gyerek akkor népességfogyás van. avgyis aki szaporodik azé a terület, ez mindig így volt, de ez is terelés!
Nem tereles parhuzam...mivel aki jon nem biztos a nyugat erdeket nezi akkor hogy a nyugat mentse a menthetot kitalal mindenfele tortenelmi igazolast a beavatkozasta....ala rusz csakhogy az most per pillanat nem demokratikus ertd ellentetes a nyugat erdekevel :))))))))))))))))))
Ja hogy te nem tudsz parhuzamokba gondolkodni...ez nem uj nekem libiskem hisz tudom ahhoz a ket bites libsi agynal nagyob kell talan 4 byte minimum :)))))))))))))))))
"Románok mindig akarták Erdélyt, albánok mindig Nagy Albániáról álmodtak. és oroszok mindig SZU-val álmodnak, ami ukránoknak nem tetszik, sokat sz.ptak ők az oroszok miatt… "
Es ez feljogositja mindenre oket mi meg ne akarjunk semmit minden helyzetbe torodjunk bele meg a csalast se vegyuk eszre a buftea bekenel mert az a franciak igazsagosagat es a tunderi demokratikus nyugat ragyogasat veszelyeztetne :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A franciak eltojtak mivel nem halgattak a nyugati tabornokra aki Lengyel Magyar Cordon Sanitare-t javasolt.....es ment is a levesbe a francia birodalom....
Az angolok ockodasa ettol ertheto mert ha a franciakat kiszolgalja a lengyel magyar duo megbomlik az eroegyensuly tehat mar nincs szukseg Angliara Franciaorszagnak a nemetek ellen....
De igy az Angol birodalom is bukott a masodik vilaghaboruval......
"Lényegtelen mi volt, de nyugat betartotta ígéretét, Románoknak "
Lenyeges mert igy mar nem az a demokracia es egyenloseg mindenkinek angyala ..a tortenelem ezt jol mutatja mar csak az lehet bepalizni a nyugat josagaval akik nem voltak kapcsolatba veluk a tortenelem folyaman.....
a nyugat nem azert adta oda a romannak Erdely mert sajnalta oket vagy mert kotelezte ra valami vay mert becsuletes volt...egyszeruen azert mert mindent maganak akarvan nem fogadta volna el azt hogy a magyar kiszolgalja az erdekeit neki ugy kellet volna hogy az erdekeke melett a magyar gazdasagot is kiszipolyozzak....
A rommannal ezt megtehettek tehat nekik adtak...a masodik vilaghaboruban elvesztettek es elveszet a francia birodalom is a telhetetlenseguk miatt.....
"per pill oroszok szegtek szerződést, mert ukránok lemondtak az atomról területi integritásért cserébe"
Ez a jatek joval elobb kezdodott Grbacsov idejeben mikor is a nyugat megigeri szerzodesileg hogy nem vesz fel natobna senkit a keleti tombol.....
Ja ertem a kelet mindent tarson be a nyugat meg azt amit csak akar a szerzodeseibol...te ezt vedet ezert vagy egyenlo a komcsikal libsikem...azt is szolgaltatok egy ideig de mivel kibukot uj gazdat kerestetek....
Es az sem zavar hogy a nyugat mikor mit szeget meg csak az ha az orosz is megszeg valamit erdeke vedelmeert.....
Pedig a buftea bukaresti beke hatalytalanitja a franciak kotelezetseget...tehat nem kotelezte oket semmi romanianak
a gorbacsovnak tett igeret kotne a nyugat kezet kelet fele de o terjeszkedett ....
a budapesti szerzodes meg nem szolt arrol hogy amerikai miniszterek felhergelhetik a tomeget kormanybuktatasra, mindahogy Gyurcsany is kilovetkette a kormanyellenes tuntetok szemet oda nem mentek az amcsi miniszterek segityeni es bruszel egy mukot se szolt a mai napig.....:)))))))))))))
De ha a Jani lo akkor mindjatr csunya harisnya tarisznya kormany...ha nem lo ....akkor lo idegen,,,szepseghiba hogy azt esztek kifecsegik ki nem lehetett de ez teged nem zavar ugy atugrasz a teged zavaro tenyeken mint libsi gyurka a keritesen.....
"megkapták,de törökök visszaütöttek!!!!! basszus történelem!Rodosz olasz lett! "
Ertem ecsem ertem csak Efrezus meg midig muszlim habar kerezszteny volt....es mint mondtam az amiknak 4 honapba telt volna sorozassal egyut szetcseszni az oszmanokat.,...meghogy viszavettek a torokok....igen mert a nyugat cserbenhagyta mint az olaszt mint a gorogot...na de ez vilagosan mutatna hogy nem becsuletes csak erdekei menten az es nem volt erdeke a torokok szetverese mert nem erezte vewszelyesnek....
Most talan megis ha majd a torok oszemelegedik az oroszokkal gaz alapon...hatrany hogy nato tag eross sereggel....:)))))))))))
Elobb kellet volna gondolkoznio ugy 20 kornyeken de az a hajo elment.....:)))))))))))))))))
"Bánság fele szerb és román! "
Igazsag szerint az egesz szerbekkel volt tele az osztraknak koszonhetoen.....:)))))))))))
Csakhat a szerbeket utaltak jobban mint a romanokat...enyi az egesz....a romanok meg azt is belengedtek hogy ugyis odaadjak nekik belgradig mindent a franciak ...azok meg nem mertek mert nem volt leszerelve a szerb hadero....amely eleg vad leven nehez dio lett volna..
"Románok azok hegyi franciák, van ilyen szólás. oroszok csúnyábban árultak"
Hazudsz... a roman a legaljasabb arulas teren az orosz oszeomlas csak nagysaga miatt volt sulyosabb de egy oroszorszanyi olahsag nagyobb kart tudna joval tenni a nyugastnak azert sem lenne erdeke fentartani oket mindahogy az oroszok is szetosztanak mint egy karacsonyi ajandekot....
Ertem ecsem ertem akkor minek volt jo rabszolganak ha nem jo munkaero....ja "oseidnek" akik csak rabszolgakent tartotak az volt a velemenyuk hogy meg olvasni sem tudnanak megtanulni...:))))))”
Szimplán hü.e vagy és terelsz! Független állam szónál körberöhögnének bármilyen afroamerikai. Semmi nem tudsz USA-ról.
Aha tehat szerinted a rabszolgak leszarmazotja olyan hulye hogy ha szakad az Usa nem kanyaritana maganak...pedig ezt tettek pasztor barataink is addig eleg jol megvoltak a monarchiaba csak a haboru utani trutyibol nem kellet nekik de szerinted a neger meg habzo szajjal falja a tanyer trutyit....
Figyi libiskem en ertem hogy ezt a ketbites agyad terelesnek fogja fel mert nem kepes megerteni de valami jobb szoveggel gyere ha folytatni akarod a vitat....:))))))))))))))))000
"ha US elnök erős vagy gyenge attól még USA stabil! "
Egyelore de ha a petro dollart a petro rubel valtja felrealhat a logikad...de ugy is ha egy eros Uni lesz mellete ami az Ellensege...talan a Brics kiterjeszti hatalmat...ki tudja minden esetre ha a Brics Mexikoig erne az usa arca se lenne ekkora...es meg eljohet ez is...fogd fel az Usa birodalma is oszeomlik mint a Romai birodalom mert mar most elerte fejlodesi hatarait....es ha nem rukkol elo valami forradalmian ujjal megy a levesbe....
"vedd be a gyógyszered, mert kezd valami nagyon megártani. ha puccsra vágytak volna, akkor 2004-ben kellett volna. Mikor oroszok gyengék még. "
Te arra nem gondoltal hogy akkor a gyenge orosz nem ellenorizte az ukrant...az Usa meg at hitte igy marad...csak a Putin belekopott a levesbe ugyanis ovatosan felfejlodott...az usa meg 91-tol civil szervezetekne keresztul iranyitott de meg nem kellet az ukran olajvalalaoto amcsi miniszter fia vezesse az csak az utobbi idobe valt szuksegese.....:)))))))))))))
"Ha előre eltervezik, akkor EU is pontosan cselekszik. Krím is benne lett volna a pakliba. "
Az benne is volt most csak az orosz hamarabb lepett pedig de jo lett volna megvarni amig ukrajna nato tagalam lesz.....
bruhuhu ...nyugtalan izgaga ruszkik.....
"Ám oroszok meg pontosan tereztek mindent, egész szalámi óraműen ment, nem lepődnék meg ha kiderülne ők támogatták volna puccsistákat. Hintapolitika nekik is unalmas volt, Krím kell és Donyeck is. Háborús ok nélkül nem lehet támadni. Csináljunk háborús okot. Hitler is fabrikált anno! "
Newm kell haboru max onrendelkezes betartasa,,,nem is tudom ki toja le az ottani szavazasokat...
Ja es miert nem ment fuggetlen megfigyelo a krimbe...orosznak akkora tobbsege volt biztos szivesen latta volna...ugyanez ervenyes kelet ukrajnara is csak valamiert errol megfeletkezel....:))))))))))))))))
"Mindenki utál mindenkit, de attól mind USA részének vallják magukat. Ez az erő amit egy európai nem ért! "
Te meg az t nem erted hogy ha baj van akkor latod mi menyit er es tuti hogy a feketek szetrugnak a fehereket megha tovabra is rabszolgak maradnakak mondjuk a kinai miatt...mert a kinait nem utaljak ugy mint a vele egyut elo fehert.....
"Összes számításod ott rossz, hogy nem érted őket és megse akarod érteni. Emiatt nem lesz belőled sose stratéga sehol se. Csak egy szimpla gyalog vagy, semmit nem értesz, semmit nem tudsz csak hagymázaidat mondod! Pearl Habor előtt japánok is hülyeségeket gondoltak, nagyot buktak.
Smile-zni tudsz de gondolkozni kell. Droid vagy felesleges is neked! Ismerd el ellenséget erősségét, tiszteld ellenséged, keresd meg gyengeségeit és semmisítsd meg. Ennek szakértői a cionisták, no mindegy. "
Elfogytak az ervek libsikem vagy belatod hogy nem tudod takargatni mar minthaogy a kazetas es foszfor bombakat a hunam right watch????
"Nyugodj már le ezzel a kazettával és foszforral. Beakadt a szalag. Több itt az orosz propaganda mint valóság. persze mint átlagember pl te nem is tudja mi a foszforbomba és mi a kazettás bomba. Gondolkodni és utánajárni hülye, így csak Putyin mester szava marad! "
Libsi mester...tudasod mar napkent ragyog ezt is lenyegeben Putyin vetette be igaz??????
Vagy ami jobb gondolom nem is volt ilyesmi ott hisz az orosz csak hazudni tud?
De a becsuletes nyugatot kotelezi a bufgtea beke...valamint fel az oszman erotol semmitn hogy cserben hagyna az olasz gorog duot....
Nem dehoy hisz az soha nem hazudik cak a tarisznya rusz.....:))))))))))))))))))))
Mar irtam ha folytatni akarod legalabb a tortenelmi sorendet sziveskedjel betartani:
kedjuk az elejetol:
szerzodeses igeret hogy nem lesznek a keleti blok tagjai nato tagog - > keleti blokbol bevesznek sokakat a natoba->majdani akcio miniszteri hergelessel fuszerezve-> ha jani nem lo lonek az idegenek akik az esztek szerint se nem oroszok se nem uukranok->nyelvtorveny->krim elvetele->keleti regiok szivatasa->polgarhaboru.......
Aprosagok mint nuland beismerese hogy ukrajnara 5 milliard dollart koltottek hogy megfelelo kormany legyen...ja es szovetsegeseket lehalgato usa botrany......
Ujabb hir szerint a franciak azt alitjak hogy az amik lottek le a malaj gepet...kisertetiesen hsonlit az alitolag oroszok altal lelot repsi ugyre.....
De Putyin keze hoszu latod mar a franciakat is meggyozi hogy az Usa tehet mindenrol.....:)))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!