Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz Oroszország lépése a...

Mi lesz Oroszország lépése a zsidó/amerikai olajár provokációra?

Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 01:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/144 anonim ***** válasza:
8%

történelmi rész 1961-ben történt meg, Hruscsov Ukrajna részéve tette. Ez is történelem barátom! Sokaknak igen,mert még nem is éltek!

Ja hogy az tortenelem es a regebbi esemenyeket nem veszuk figyelembe...

ERtem hat akkor meglepo hirem an baratom: A Krim identol tortenelmileg Oroszorszaghoz tartozik sot a keleti regio is kinyilvanitotta fuggetlenseget tehat tortenelmileg nem Ukrajna...Ha tortenelmet veszuk alapulakkor miert is obegatsz az oroszok ellen????

"de élnek ott, és tatárok is, igaz lakosság 60% orosz. és az ott élő ukránokal mi lesz, jogfosztva kell élniük, vagyis ukrán állam igenis beavatkozhat mivel ukránok jogai sértve vannak. ha orosz többség szükséges akkor egész Oroszországot fel lehetne darabolni.pl csecsenföld lakossága 95%-ban csecsen. Szóval ilyen érvekkel óvatosan!

"

Ne aggodj ez a veg celha korbeveszik az oroszokat elvegre Kerry nemhiaba mondta hogy az orosz altalajkincs akkora hogy kar azt az oroszoknak hagyni.....:)

Ja ertem...teged az zavar hogy az orosz nem varja ezt meg banban....hat van egy rosz hirem nem Karoli vezeto oket "sajnos"

Tehat meg mindig akos vagy a muvelt nyugat elveivel:

1.Ha a tortenelmi okokat veszik figyelembe akkor oroszorszagot illeti az egesz keleti regio ha meg a demografiait akkor is ugyhogy.....buj ki a maki se@@ebol ....:)))

"nyugat ukránok éltek jogaikkal és elűztek a korrupt vezetőt, aki átverte őket. Volt már ilyen Narancsos forradalom, már akkori szakadás veszélye fennállt, de oroszok csendben voltak, így békés vége lett! "

Ja ertem ha a nyugatbaratoknak erdeke a valtoztatas akkor a kelet az kussoljon mert nincs joga semmihez csak a nyugatnak....

Ujbol bizonyitottad hogy egyszerune kar veled vitatkozni..hisz a nyugat megtehet mindent es a kelet halgasson ugy jo fiu max hulyenek mondjuk de nincs baj, ha meg erdekeit vedi ako agreszor...gondolom raszista fasiszta masiniszta tarisznya harisnya stb stb igaz???:)))))

"oroszoktól mit vársz, max annyi lehet beletörlik az országunkba szaros lábukat és jót nevetnek."

Az oroszok tobszor probaltak egyezkedni velunk most is simman lehetseges ez a felalas.

"egyszerűen szar bele, ilyen valójában.Választás előtt kicsit bohóckodik utána meg átveri őket, közben süti a kis palacsintáját. "

Ez csak komedia nem tehet mast halgatnia kell de vard meg mig lesz egy nagyhatalmi tamogatasa akkor mit tesz a jelen mukodesebol siman kineznem hogy mindent viszavenne...

Ahogy a demografiai helyezet nem neztek 20-ban mink is lelkifurdalas nelkul megtehetjuk az ellensegeinkkel ugyanazt....

Pld: a szerbek 3000 ezer partizan kivegzeseert 40 ezer civil oltek le de olyan brutalisan hogy az anya hasabol tancoltak ki a gyereket...

Namarmost ha olvasod a bibliat tudhatod hogy a jelenesek konyve azt irja "hasonlo mertekkel merj es duplan."

Ez azt jeleni hogy: 40 ezer/3 ezer nagyjabol 13.Tehat a mertel 13...

40 ezer * 13 (mertek)* 2(duplan) az tobb mint egymillio...ha igy szamoltatnank el ellensegeinket komplekt megsemisithetnenk......es eljohet ez az ido is.

"magyarok max orosz lábtörlő lehet, mindig annak néztek minket. Rizsázáson kívül mást nemtudunk nekik adni, mivel már nincs semmink... Román többet tud ajánlani. "

En nem hiszem hogy anyira hulyek hogy hagyjak fejure noni a pofatlan pasztor rablobandat...szerintem simman eltuntetik a terkeprol mert a teruletbol reszesedo orszagok siman kiszolgalnak cserebe erte az oroszt....talan meg jobban mint anno az olah a franciat....ja es a baja a magyar soa nem arult el szovetsegest talan ez sokat nyom majd a latba,,,

Tudom hogy ez neked faj ezert is szeretned hogy meg csak ne is forduljon meg ilyesmi a fejunkbe mert mazoistakent elkepzelni sem tudod az eleted ellensegeink altali alazas nelkul.....

"politikai elitünk garantálja véletlenül se történjen meg,"

Nem mindig volt szar az az elit most sem az csak nincs mozgastere de lass csodat majd ha lesz akkor nezd meg miket es hogyan fognak kerni....

""Na szolva ha fel sem alt az uj allam miert is hoztak a torvenyt...2

nem lett aláírva és nem lépett életbe..Túlzott lelkesedés minden forradalom után létezik... "

Ez nem magyarazat ha az orosz nem lep seperc alatt kihirdetik utanna mar nem mertek hogy legyen ilyen gyenge ervuk mint most neked....:))

"Obama ha Putyin egyik minisztere a zavargo feketet koreben osztogatot volna cukrot es biztatta volna a raszista rendorseg ellen es a hatalom ellen...?"

Megtörtént Krím esetén,komplett orosz különleges alakulat ott volt, és gyors népszavazás és orosz terület lett, volt is pislogás sokáig és tétlenség. "

Miert terelsz? En azt kerdeztem hogy mi szolt volna amerika ha egy orosz miniszter hangolna a feketeket az allamuk ellen???

Vagy tan azt akarod bemeselni hogy meg a majdan elott elfoglaltak az oroszok a Krimet????

Nem latod hogy ez egy valaszreakcio volt: ha te csalsz ugy hogy felhergeled a tomeget a kormany ellen en csak az onrendelkezesi joggal elek amit ti is tettetek Koszovoban...

Na persze koszovo eseten levalhatott a nep megha sertette is a szavazas szerbia torvenyeit (mely termeszetesen jogos az amcsi fegyverek arnyekaba) de ugyanez nem vonatkozik a Krimre...Emitt amcsi sereg ott orosz sereg....

Emit be nem avatkozas mas belugyekbe csak tanacsadas a tomegeknek amott jelzes nelkuli katonak....mindketto pofatlansag csak az a szomoru hogy az orosz lepesek valaszlepesek az amcsi pofatlansagra...

De ez neked faj hisz igy nyilvanvalo ki is kezdte az egeszet igy nem lehet putyin nyakaba varni a dolgok amely legyozese eseten jogot formalhatna egy megalazo diktatumra....

Pedig a jatek erre megy ki lenyegeben a problema epp Kinaval van mert nem nagyon all az Usa oldara hisz tudja ha oroszorszag elveszett o kovetkezik hasonlo modon....

Most az oroszok az elso vilaghaborus szerepukert fizetnek..ugyanolyan taktikaval mennek ellenuk mint a monarchia ellen jottek ok antant zsoldba....es ezt tudjak is az oroszok nefelj erzik Isten nem ver bottal talan azert is nagyon lehetseges hogy magyaroszagot karpotoljak trianonert ha leverik a nyugatot (ez nehez lesz de nem lehetetlen...elony hogy az orosz sokmindent kibir es az orsz tel ellen sem lehet kuzdeni....) a tobbit csak ki kel varni hisz a nyugat elerte gazdasaganak es teruletenek csucsat innenrol lefele araszol ...persze ez nem azt jelenti hogy holnap reggelre vege is (bar az lenne de sajnos nem) viszont 40 ev mulva talan az oroszok pofatlankodhatnak az Usa teruleten hangolva a kisebbsegeket az Usa elen es Trianonnal szolgalni az Usaak a 1989-es szovjet bomlasztasert....(nem mindha az valamikeppen nekunk nem volt jo csakhat a nyugattol nem azt kaptuk utolag amit elvartunk az orosz era utan)

"Odessáig elmentek volna,ezt akadályozta meg a polgárháború. Visszaütöttek,de nyílt háborút Putyin nem akart vagyis keze kötve volt.

Egy ország megsemmisítésébe kezdett bele, látványos érdekvédelem. "

Ertem tehart a majdan nem azert volt hogy az Usa erdeksferaba keruljon az orszag kiszolgalvan a nyugatot...Jelen pillanatban is azert fagyoskodnak csodkozelben mert a nyugat olyan jol segiti oket...(persze fegyvert ad hogy harcoljanak de lakosagtol behatjak az arat a megemelkedett koltsegekben )

Az aranyrol sincs szo amit elvittek es Nuland 5 milliard dollaros felforgato akciojat is kerulod mivel nyilvanvalova lenne hogy az Usa maganak akarta egesz ukrajnak folleg a keleti regiot amit kiszipolyozhat es a nyugati luzereket felsorakztathatja az orosz hatarra golyofogonak a kovetkezo felvonasban....

Persze szerinte ez csak propaganda...de az esemenyek

Usa: Generaljuk a majdant

Orosz:Lepi Krimet

Usa: Oroszorszag agreszor burhuhu hisz a marha nem adja nekem Kelet Ukranana...bruhuhu akkor meg mar nem er az egesz egy semmit de sebaj legalabb az 5 milliard dollaros akciot valamenyire viszavettuk az aranykeszlettel....

Usa : Koszovonak van joga elszakadni Szerbiatol meg Nato segitseggel is....

Orszo: Jol van akkor a Krimmnek es Kelet Ukranjaka is hasonlo modon

Usa:: Bruhuhu csunya harisnya tarisznya oroszok ha nem pofatlan parasztok.....

"Ezen kijelentesek utik egymast hisz az Eu tart nacinak akarkit aki a magyarok serelmeiert felszolal"

hülyeséget kezd fárasztani.Hol bizonyíték?Sima vádasodás. "

Aha szoval te azt hiszed nem tudnak semmirol ami itt toretenk es nincs elmodva a hatosagok reszerol sem....

Ok tovabra sincs kerdesem gondolj csak a szlovak nyelvtorvenyrol velemenyuket elmodhato sertettere..mit is mondott a buszeli hazelnok..sertene a szlovak kuldotseget....

bruhuhu szegenyek...a csunya naci magyarok nem fogynak elege es meg pofatlanul velemenyt is akarnak mondani a pofonrol amit kapta,,,,

Ere te: Jo jo de hol bizonyitek????

Jo mi : olvas viszamindha ezt is elitette volna.....

Es tovabra sem ertem miert orosz propaganda a human right vatch altal kozetett kazetas meg foszfor bombakrol szolo hir ait annakidejen az oroszoknak nem hittek el propagandara gyanakodva...

Ja ertemm...Putyin megvasarolta ezt a szervezetet is...no de putyin me demokratius...ako megint nemertem mivel ezen szervezet pofatlanul biralni mereszelte.....

"ne hazudj! Paks II-nél az árat nem mondtk el,Krímnél is mikor ellopták a félszigetet nem akarták nyíltan bevallani. "

Ertem ,,,tehat nem tudjuk a hitel merteket ugy tudom igen a kamat mertekket...ugy tudom azt is ...ja a hetteralkurol van szo...ha jol tudom azt anyugat sem kozolte mokr mit vett meg es mi celbol.....aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhha.....az a baj hogy a Putyin is hasonloan cselekszik a nyugat ellen tanulvan toluk es o sem mondja ki hogyan probalja kiszoritani a nyugatot sajat erdekovezetehez tartozo orszagbol.....

ERtem teljesen vilagos mar tobb kerdesem igazan nem lehet: a nyugat barmit tegyen az rendben van az elvart orosz viselkedes a kussolas hogy a muvelet befejezese utan azt modhassuk balfk oroszok ha meg nem akko agreszo baratom nem latod???? :))))))))))))))

Ez a te ervelesednek az oszefoglalasa.

2014. dec. 21. 19:25
 52/144 fairi1 ***** válasza:
42%

"ERtem hat akkor meglepo hirem an baratom: A Krim identol tortenelmileg Oroszorszaghoz tartozik sot a keleti regio is kinyilvanitotta fuggetlenseget tehat tortenelmileg nem Ukrajna..2

én közlöm abszolút igazságot most, sose volt oroszoké, hanem a tatároké volt. Egy független állam volt évszázadokig, amit oroszok bekebeleztek, végül Sztálin 1945 után kiirtotta az őslakókat, maradékot meg az üzbég pusztába száműzte. Utána ukránoknak adták. Semmilyen joguk nincs rá, se történelmi, se semmilyen.

ha már népirtással oroszosítod és utána meg eldobod magadtól mi jogon követeled???

"Ha tortenelmet veszuk alapulakkor miert is obegatsz az oroszok ellen????"

én ismerem a teljes történelmet ezért óbégatok. 1783-ban magukhoz csatolják (elfoglalják) és 1961-ben lecsatolják magukról és ukránoknak adják. 178 év nem ad semmilyen jogot, még USA történelme is több! Már 53 év volt ukrán állam része!

ha 178 év miatt pattogsz akkor Törökök nyugodtan követelhetik fél mai Magyarországot (145 év megszállás Buda esetén), mert török megszállás se volt sokkal rövidebb!

"Ha a tortenelmi okokat veszik figyelembe akkor oroszorszagot illeti az egesz keleti regio ha meg a demografiait akkor is ugyhogy.....buj ki a maki se@@ebol ....:))) "

vedd be gyógyszered egyre zavarosabb nyelven írsz, már lassan google translate szintjén van a nyelvtan...

ha történelmet vesszük figyelembe akkor a mongolokat illeti, mert mongol kánságok területét vette el az orosz medve. Nem csoda sok török nyelvű nép van mai Oroszországba.

Én történelemből penge vagyok.

orosz birodalom 1613-ban alakul előtte moszkvai nagyfejedelemség volt (1380 alakul a fejedelemség, Moszkva és környéke mai oroszok őse, ez amit tatárok nem foglalnak el, csak lerombolnak). mai orosz állam nagy részét tatárok foglalták el:Arany horda. Első szláv állam mg Kijev központú kijevi rusz volt.Ezt a varégok alapították!!! igen, a viking felfedezők!!!! vagyis ezt még nem mai oroszok és ukránok állama.Moszkva város alapítói valszeg egy finnugor törzs volt, amit elfoglalnak varég állam, Kijevi rusz 1156-ban.

irónia On szóval Moszkva és Kijev jogos tulajdonosai a svédek ironia off

"erdeke a valtoztatas akkor a kelet az kussoljon mert nincs joga semmihez csak a nyugatnak.... "

ki mondta nekik kuss? Mondjuk nem szép ha ismeretlen katonák jelennek meg egy szuverén állam területén és sehonnan jött lázadók elkezdenek Ak47-es népszavazást csinálni

"Az oroszok tobszor probaltak egyezkedni velunk most is simman lehetseges ez a felalas. "

ahhha, csak mi mindig bénák voltunk plusz az orosz egyezkedéssel senki nem jár jól, ezt a Tatár kánság jól tudja, meg a lengyelek is. nem láttam államok akik orosz egyezkedés után jól jártak.

"nem tehet mast halgatnia kell de vard meg mig lesz egy nagyhatalmi tamogatasa akkor mit tesz a jelen mukodesebol siman kineznem hogy mindent viszavenne... "

de optimista vagy, eddig minden revíziónál megszoptuk és kétszeresen kaptuk vissza. Két vh alatt rossz oldalra állni művészet.

tehetne mást is Orbán, de minek. magyar politikust csak a pénz érdekli, utóbbi évtizedekbe mást nem is csináltak. Oda nyaltak ahonnan több zsét remélték.

"En nem hiszem hogy anyira hulyek hogy hagyjak fejure noni a pofatlan pasztor rablobandat.."

pedig ez történik, lassan te demográfiát átalakítják, Erdélyt már vissza se érdemes csatolni cigány és román, nagyon kevés székely. Autonómiát kinek adsz, népszavazás könnyen elbukna, kevés a többségi terület sajnos.lassú, e biztos asszimiláció.

"ja es a baja a magyar soa nem arult el szovetsegest talan ez sokat nyom majd a latba,,,"

ez biztos,de nem értékes szövetséges. Nincs semmi itt.Elavult technika, nulla sereg, nulla ásványkincs, alapvetően szegény népesség. Ez a komor valóság.persze a környék "utál" minket.

"mazoistakent elkepzelni sem tudod az eleted ellensegeink altali alazas nelkul....."

nem tudom te hol élsz,de Magyarország 500 éve van szopóágon.Utóbbi 100 évben nagyon. Rossz vezetők, és olyan mentalitás hogy azokat szavazzuk meg akiket legjobban utálunk.Szidjuk a vezetőket, de mi szavazzuk meg.

"csak nincs mozgastere de lass csodat majd ha lesz akkor nezd meg miket es hogyan fognak kerni.... "

nem a mozgástér a fő baj, hanem lopják a pénzt és saját zsebbe tömik, közben szopatják a népet. Ez a magyar földön a valóság, nem tudom honnan írsz,de sztem nem Magyarországról mivel billentyűzeted angol, sehol se ékezet.Fogalmazod is fura egy picit.

" orosz nem lep seperc alatt kihirdetik utanna mar nem mertek hogy legyen ilyen gyenge ervuk"

fura, hivatalosan sose léptek hanem aljasan tették. érved rossz már megint!!

"mi szolt volna amerika ha egy orosz miniszter hangolna a feketeket az allamuk ellen???"

míg ilyen nem történik senki nem tuja megmondani mi is lett volna, max fantáziálhatsz

"Vagy tan azt akarod bemeselni hogy meg a majdan elott elfoglaltak az oroszok a Krimet????"

olyan jól ki volt vitelezve hogy már rég eltervezték. Mindenki bevallotta egész akció pontos volt és jól átgondolt és kitervelt. Már Majdan előtt, 2013 végén, mikor bajok látszottak kész lehetett a vésztervük.

"Na persze koszovo eseten levalhatott a nep megha sertette is a szavazas szerbia torvenyeit"

Kosovo rossz precedens volt, ám népszavazásra sokat vártak, nem azonnal 1999-ben volt. 9 év status quo untak meg.Krím szinte azonnal még fegyverek mellett zajlott.

Északi szerbek Kosovoban nincsennek albánok irányítása alatt. Addig Krím: tetszik agy sem orosz lettél, ukrán nyelv elfelejtve, tatárokkal mi van kit érdekel.

".Emitt amcsi sereg ott orosz sereg...."

Kosovoban hivatalosan ott van a NATO, nem jelölés nélküliek, Krímben hivatalosan nem voltak oroszok, és arc, jelzés nélkül voltak nehézfegyverekkel!!!

VAN KÜLÖNBSÉG!!!

"mindketto pofatlansag csak az a szomoru hogy az orosz lepesek valaszlepesek az amcsi pofatlansagra... "

persze gerinc már nincs hogy beismerjük mi zajlik! oroszok mindig ilyen népség volt, pl Lengyelországba is sokáig tagadták szerepüket és nácikkal mit kötöttek anno 1939-ben.

Nincs nyílt támogatás,hivatalosan tagadás van!!! Azt csodálom nem tagadod le az orosz szerepet, régebben Putyin propagandisták tagadták a mesterük szerepét! haladás a beismerés!

".es ezt tudjak is az oroszok nefelj erzik Isten nem ver bottal talan azert is nagyon lehetseges hogy magyaroszagot karpotoljak trianonert ha leverik a nyugatot "

ne álmodozz, remélem nem vagy annyira hülye hogy ezt beveszed. Honnan írsz? Moszkvából?Figyelik az IP-d?

" tobbit csak ki kel varni hisz a nyugat elerte gazdasaganak es teruletenek csucsat innenrol lefele araszol .."

igazság van benne, de oroszok se állnak okésan, teljesen függnek az olajártól! Diverzifikálásból rosszul állnak! Rubel esés ezt mutatja. Sok ott a baj, hogy ennyitől kikészültek!

"Usa teruleten hangolva a kisebbsegeket az Usa elen es Trianonnal szolgalni az Usaak a 1989-es szovjet bomlasztasert..."

rossz hírem van USA-nak erős a nemzeti tudata, feketék is amerikainak vallják magukat!Elszakadni nem akarnak...Ez az öntudat ami orosz kisebbségekben nincs.

"Jelen pillanatban is azert fagyoskodnak csodkozelben mert a nyugat olyan jol segiti oket.."

Pl kelet már nincs, szóval ipar nuku, és földgázt nem tud adni Európa mert ez van a szerződésben. Európa nem pattoghat nagyon a gáz miatt, ennél oroszok diktálnak még mindig. Mivel pénzt kell így fegyvernek se használhatják nyugat ellen, szóval érdekes patthelyzet!

"Az aranyrol sincs szo amit elvittek es Nuland 5 milliard dollaros felforgato akciojat is kerulod mivel nyilvanvalova lenne hogy az Usa maganak akarta egesz ukrajnak ..........."

UFO ujság szerint, szuper. Eddig se voltál komoly, de ezzel még komolytalanabb leszel.

" Generaljuk a majdant"

Majdan réges-rég levegőben volt. van bizonyíték USA szervezte? Nincs. Csak orosz mese gyerekeknek. Amit persze két kézzel zabálsz és pöfögsz ide!

"olvas viszamindha ezt is elitette volna..... "

Kérdezem? magyar vagy? vagy csak egyik szülőd volt az??? és most oroszból írsz ide??

Én fogalmazáson se tökéletes, ám nálad ritkán alig tudom kitalálni mire is gondolsz...

"miert orosz propaganda a human right vatch altal kozetett kazetas meg foszfor bombakrol szolo hir ait annakidejen az oroszoknak nem hittek el propagandara gyanakodva... "

mert független sajtó nincs ott, vagyis ami onnan jön azt kellett venniük.Írtam i is a probléma az érvekkel, de nem olvasod el.

kazettás bomba sehol sincs hanem Uragan aknasító lövedék van minden képen (harckocsioszlopok esetén természetes a használat). Fehér foszfornak meg területmegvilágító lövedék van átnevezve. na ez a propaganda!

"Ez a te ervelesednek az oszefoglalasa."

mi is a te érvelésed. oroszoknak joguk van bárkit feldarabolni. Közben abban reménykedsz majd adnak magyar földnek s valamit, ezért vagy ennyire lelkes? Pfff, jó vicc!

2014. dec. 21. 22:19
 53/144 anonim ***** válasza:
8%

én közlöm abszolút igazságot most, sose volt oroszoké, hanem a tatároké volt. Egy független állam volt évszázadokig, amit oroszok bekebeleztek, végül Sztálin 1945 után kiirtotta az őslakókat, maradékot meg az üzbég pusztába száműzte. Utána ukránoknak adták. Semmilyen joguk nincs rá, se történelmi, se semmilyen.

ha már népirtással oroszosítod és utána meg eldobod magadtól mi jogon követeled???

Tudom de a tatarokat senki sem kerdezte ergo ahogy 53 evert az ukrannak adnad adhatod jogosan 143-ert az orosznak....Szoval itt belefutottal egy hibaba az erveleseidbe de sebaj.....:))))

vedd be gyógyszered egyre zavarosabb nyelven írsz, már lassan google translate szintjén van a nyelvtan...

ha gyossan irok melle utok eleg csunyan mivel nem gepiro vagyok de ez legyen a legkisebb baj,,,,inkabb az elobbi tortenelmi ervelesed jogosagat magyarazd mert meg mindig nem ertem mi joguk van arrafele az ukranoknak annak ellenere hogy sem tobbsegben sem tortenelmi evek szamaba nem versenyezhetnek az oroszokkal....

"

ki mondta nekik kuss? Mondjuk nem szép ha ismeretlen katonák jelennek meg egy szuverén állam területén és sehonnan jött lázadók elkezdenek Ak47-es népszavazást csinálni"

Mindahogy az sem szephogy a junta elso dlga rugni a keleti oroszokba meg ugy is hogy fel sem alt a szegeny szuveren nem Usa-tol fuggo allam...:)))))

Perze az oroszok megint nem voltak marhak volt tervuk es vegre is hajtottak....ami persze nem demokratikus de meg mindig nem tudod megvalaszolni vajon demokratikus lenne egy orosz minisztertol az usa-eli negereket hergelni a kormany ellen???

Hogy ott patriotizmus van...Hat....van resz igazsagod , patriotizmus van csakhogy lokalis a del mai napig nem felejtette el a polgarhaborus vereseget ...aztan lehet a negerek hasitanak ki az Usa-bol reszt vagy a mexikoi spanyolok vesznek visza az elrabolt teruleteikbol....talan pont ugy hogy portlandnal legyen a maxikoi kanadai kozos hatar mint osi mexikoi fold hisz odaig van vasut ...kisertetiesen hasonlit a partium elcsatolasahoz...de ez csak egy de ja vu erzes....:)))))))))))

"de optimista vagy, eddig minden revíziónál megszoptuk és kétszeresen kaptuk vissza. Két vh alatt rossz oldalra állni művészet.

tehetne mást is Orbán, de minek. magyar politikust csak a pénz érdekli, utóbbi évtizedekbe mást nem is csináltak. Oda nyaltak ahonnan több zsét remélték."

Hat nezd egyszer lehet nekunk is szerencsenk nem mindig csak szivunk...fodul a kocka ne busulj...es persze hog optimista vagyok mindha emlitettem nincs mazoista halamom veled ellentetbe aki meg most is tragediank letrehozoit veded.....:)))))))))

""En nem hiszem hogy anyira hulyek hogy hagyjak fejure noni a pofatlan pasztor rablobandat.."

pedig ez történik, lassan te demográfiát átalakítják, Erdélyt már vissza se érdemes csatolni cigány és román, nagyon kevés székely. Autonómiát kinek adsz, népszavazás könnyen elbukna, kevés a többségi terület sajnos.lassú, e biztos asszimiláció. "

Ezt felreertetted en az orosz kinai duora ertettem egyikek sem kellene a pasztor olah mert mindig annak nyal aki erosebb es barkit leszar aki meggyengul marpedig hu szovetsges nagy kincs....

Lehet a magyar semmit sem tud adni de akkor is erdemes felfejleszteni mivel hu szovetseges lenne es teruletere van tortenelmi alap mig a rabloknak sajna nincs ergo a keletnek dupla haszon mert az igazsag angyalanak szerepeben tetszelegne megha lenyegeben o is hasonloan ajas lenne csak nem epp a magyarokkal hanem a kornyezo europaiakkal....

Nem csodalkoznek ha az oroszok szetosztanak olahiat - ami amugy is egy mesterseges allam mint ukrajna - mint valami karacsonyi ajandekot....

"nem a mozgástér a fő baj, hanem lopják a pénzt és saját zsebbe tömik, közben szopatják a népet."

Azt mindegyik politikus teszi ugyanugy az olah is csak szembe a magyarral neki van mozgastere ezert pofatlankodhat....De ez a nyugat sara es ezt te nem szereted halgatni....

"fura, hivatalosan sose léptek hanem aljasan tették. érved rossz már megint!! "

Hibatalosan az amik se csak epp ott teblaboltak tanacsadokent meg az elott hogy az orosz megjelent szinten sunyin...pedig az esemenyek sorrendje igen makacs teny am hiteltelenseg atugtani rajta....tudom tudom hisz igy az eredmeny nem neked kedvezne.....:))))))))))))))

"olyan jól ki volt vitelezve hogy már rég eltervezték. Mindenki bevallotta egész akció pontos volt és jól átgondolt és kitervelt. Már Majdan előtt, 2013 végén, mikor bajok látszottak kész lehetett a vésztervük. "

Ohh holy to lido volt vesztervuk szegenyeknek , de kerdem tisztelettel megleptek a provokacio elott vagy sem???????????????

Amerikanak is vannak vesz tervei nem hulyek ok sem...tudom tudom neki szabad mert ok a nyigat csak a balfek orosz nem rendelkezhet vesztervel....ja es jo volna egy karoli is arrafele ami a fene egye meg epp nincs pedig jo volna egy jelcin egy gorbe cso..stb....

"Kosovo rossz precedens volt, ám népszavazásra sokat vártak, nem azonnal 1999-ben volt. 9 év status quo untak meg.Krím szinte azonnal még fegyverek mellett zajlott. "

Igen mindahogy ez viszautott ugy fog viszautnia jovoben Trianon is....

9 ev utan a szerbeket letojtak itt nem vartak annyit de nem hinnem hogy nem vartak volna szeretettel kulfoldi megfgyeloket is...ahoz tulontul kenyelmes tobesgukvan az oroszoknak mindket vitatott helyen.....

Ja hogy a buta nyugat ugyse menne mert az legalizalna az onrendelkezest??? Hat....krokodil konyeket hullatok mindjart megarad a folyo....

pl Lengyelországba is sokáig tagadták szerepüket és nácikkal mit kötöttek anno 1939-ben.

Aha mint ahogy az amik tagadtak a Nikaraguai emberkiserleteket a szifiliszel no es katin ugyeben is az oroszok melle alnak azt hazudvan nem tudjak mi tortent ott,,,de meg filmet is csinaltak pont ok ahol el van ismerve nagyon is tisztaba voltak mi tortent az erdoben....

Tehat gerincrol jot vagy semmit....:))))))))))))))))

A problema mint irtam az esemenyek sorrendjevel van ha az oroszok kezdtek volna igazad lenne de nem igy tortent mert a buli a majdanon kezdodott amics tanacsdassal es keletiek surgos nyelvtorvennyel valo letojasaval....

"Pl kelet már nincs, szóval ipar nuku, és földgázt nem tud adni Európa mert ez van a szerződésben"

Akkor nem kellet volna hergelni az ukrant az orosz ellen pont...mint...de ja vu 1956....

"Mivel pénzt kell így fegyvernek se használhatják nyugat ellen, szóval érdekes patthelyzet! "

Majd fogjak kerdes hogy az Usa akkor ad europanak gazt vagy gaz lesz....en az utobira tippelnek amenyire mindig is erdekelte oket mi tortenik velunk.....:))))))))

"Az aranyrol sincs szo amit elvittek es Nuland 5 milliard dollaros felforgato akciojat is kerulod mivel nyilvanvalova lenne hogy az Usa maganak akarta egesz ukrajnak ......"

UFO ujság szerint, szuper. Eddig se voltál komoly, de ezzel még komolytalanabb leszel.

OHHHHHHHHHHHHHHH...hat egy kicsit jbban kell ugyelni a kommunikaciora es nem feledni hogy az esztelk eleg sokat veszithetnek ergo kifecseghetnek ezt azt....:)))))))))

But who carres anyway, Fuck the EU :))))))))))))))))))

"Majdan réges-rég levegőben volt. van bizonyíték USA szervezte? Nincs. Csak orosz mese gyerekeknek. Amit persze két kézzel zabálsz és pöfögsz ide!"

Au......csak veletlenul mondta azt amit a Nuland a kazeta elerheto meg a mainstraim is lekozolte az Usa fel is volt haborodva hogy hogy mertek lehalgani mert az ugye ok hogy o meg a szovetsegeseit is lehalgathatja de az mar fobenjaro bun ha a buta orosz is lehalgatja oket flleg ugy hogy ha a pofatlan parasztja meg kozhire is teteti....

Persze ez csak az Udo ujsagban van igy az amcsik nem is tiltakoztak...ah dehogy szep az ido ejjel sut a nap aki meg maskep erzekeli az Putin sotet se@@ebe van:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"mi is a te érvelésed. oroszoknak joguk van bárkit feldarabolni. Közben abban reménykedsz majd adnak magyar földnek s valamit, ezért vagy ennyire lelkes? Pfff, jó vicc!"

En nem remenykedek semmiben max azt latom hogy mindenki fizet valamiert: Szerb megkapta koszovot es fogja tovabb is kapni amig el nem tunik az albanok megszivatjak oket...

az orosz megkapta a nyugattol mivel az elso vilaghaboruban a nyugat mellet volt erre most ugyanazt tennek velle is mint a monarchiaval....

Romania fel hogy karacsonyi ajandek lehet belole mert mar anyi allamot kopott szembe hogy mindenki utalja fuggetlenul attol hogy a magyar semmit sem tesz....

Aztan ott van a demografiai valsag majd jonnek osi foldjukre az afrikaiak Olaszok mar kapjak a barbarsagot mivel ha elszaporodik a neger nezhettik, pont mint ahogy a romai korban ok irtottak ki nemzeteket foldel egyenlove teve pld Karthagot......

Szoval en mar csak egy kavet kerek haver..nem ,nem kell utaljak senkit mindenki viszakapja amit adott mivel a vilag felett orkodik a rend....

Ja es az orosznak ugy van joga darabolni ahogy abekes nyugatnak...a baj hogy a nyugat kezdte ezt a dolgot erdekes precedenseivel,.....

2014. dec. 22. 00:06
 54/144 fairi1 ***** válasza:
42%

„e a tatarokat senki sem kerdezte ergo ahogy 53 evert az ukrannak”

egy baj van,tatárok az üzbég pusztába voltak, vagy tömegsírban. Szóval nehéz lett volna kikérni véleményüket. érvelésem tökéletes, te nem ismered a történelmet!

„mindig nem ertem mi joguk van arrafele az ukranoknak annak ellenere hogy sem tobbsegben sem tortenelmi evek szamaba nem versenyezhetnek az oroszokkal....”

Egyszerűen ukrán államnak adta orosz állam a területet, és nem kölcsönbe. Ez a történelmi tény, ami Putyin hívőknek fáj! Attól hogy oroszok 1783-ban elorozták a tatároktól, nem ad nekik több jogot! Vili?

„junta elso dlga rugni a keleti oroszokba meg ugy is hogy fel sem alt a szegeny szuveren nem Usa-tol fuggo allam...:)))))2

Már megint ismeretlen nyelv ez, kezd elegem leni az igénytelenségből. lassan türelmem nincs megfejteni ezt a nyelvet.

Ezerszer ismétlem, nem lépett életbe a törvény, nem lett aláírva, ez egy hibás az érv!

„i vajon demokratikus lenne egy orosz minisztertol az usa-eli negereket hergelni a kormany ellen?”

Nem Oroszországban hergeltek, hanem Ukrajnába történt állítólag az eset. Elmondom még egyszer Ukrajna szuverén állam, és nem Oroszország része? Érteni a magyar nyelv?

„el mai napig nem felejtette el a polgarhaborus vereseget ...aztan lehet a negerek hasitanak ki az Usa-bol reszt vagy a mexikoi spanyolok vesznek visza az elrabolt teruleteikbol...”

Négerek nem akarnak független államot, mexikóiak végképp nem! Hagyd a hülyeséget, kezd unalmas lenni!!!!!

„mint osi mexikoi fold hisz odaig van vasut ...”

Mexikó nem egy álomország, inkább menekül az, aki tud! Fogadni mernék, ha lenne népszavazás, sok szövetségi állam csatlakozna a gazdag USA-hoz. Még falat is kellett húzni annyira mentek onnan az emberek ígéret földjére!

„fodul a kocka ne busulj...+”

Térj vissza valóságban, Oroszországnak is kezd rosszul menni! persze álmodozni lehet, már ezt tesszük lassan 100 éve!!

„Ezt felreertetted en az orosz kinai duora ertettem egyikek sem kellene”

normálisan írnál jobban érteném vazze!

„s erdemes felfejleszteni mivel hu szovetseges lenne es teruletere van tortenelmi alap”

optimista vagy, valami fantasy világba élsz. Politika nem így működik! Sose működött így!

„Nem csodalkoznek ha az oroszok szetosztanak olahiat”

Álmodozz, de románok jó árulói lennének NATO-nak és magyarok valszeg NATO mellett lennének igazi konfliktusban, így végül szolnoku újra ősi román város lehetne! nem létezik semmi olyan racionális szimuláció, amiből jól jönnénk ki.

„esemenyek sorrendje igen makacs teny am hiteltelenseg atugtani rajta..”

propaganda események, nem a valódiak, ne keverd a kettőt!

„Amerikanak is vannak vesz tervei nem hulyek ok sem...”

Krím esetén látszott nincsen! Köpni, nyelni nem tudtak!

„..ja es jo volna egy karoli is arrafele ami a fene egye meg epp nincs pedig jo volna egy jelcin egy gorbe cso..stb....” ez már megint valami ismeretlen nyelv!

„9 ev utan a szerbeket letojtak itt nem vartak annyit de nem hinnem hogy nem vartak volna szeretettel kulfoldi megfgyeloket is...ahoz tulontul kenyelmes tobesgukvan az oroszoknak mindket vitatott helyen.....”

Őszintén mi a rák van már megint? Szted használd a google translate-t mert még az is jobban érthető mint Te! Igényesség!!!!!! Keresd elő a szótárból mit is jelent ez!

Igaz Kosovo nem szép lépés, de volt alapja. és szerbeket továbbra is szerbek irányítják. Legjobb szituáció lett. 90+% albántól szabadulta meg. Segélyt és bűnözést hozó nép. Most lassan Szerbia összekapja magát!

„Aha mint ahogy az amik tagadtak a Nikaraguai emberkiserleteket a szifiliszel no es katin ugyeben is az oroszok melle alnak azt hazudvan nem tudjak mi tortent ott,”

Most már megint mi vaaaan? Össze-vissza vagdalkozol. Maradjunk az oroszoknál és lengyeleknél. ne terelj! Nagyon csúnya sztori. Világtörténelem leggusztustalanabb lépése, és utána Varsónál mi történt 1944-ben. Aljasság megismétlése. És válaszolj! Mi volt a lengyelek bűne? Oroszokba akarsz bizalmat helyezni, nem vagy te épeszű!

„de meg filmet is csinaltak pont ok”

Gyűrűk urából is csináltak filmet vagyis mire érv ez?

„t amics tanacsdassal es keletiek surgos nyelvtorvennyel valo letojasaval....”

ÚJRA ELISMÉTLEM: NYELVTÖRVÉNYT NEM VEZETTÉK BE! Hamis érv!!!!!

„t amics tanacsdassal es keletiek surgos nyelvtorvennyel valo letojasaval....”

ugy ahogy 1956-nak, Majdannak is meg volt az alapja, nem kellet ide hergelés. janukovincs rossz lépést tett, és hibát halmozott hibára. Hintapolitikát elrontotta, ez vezetett majdanhoz.

„Majd fogjak kerdes hogy az Usa akkor ad europanak gazt vagy gaz lesz...”

Oroszoknak érdekük a gázadás, ezt tudja az EU is.

„egy kicsit jbban kell ugyelni a kommunikaciora es nem feledni hogy az esztelk eleg sokat veszithetnek ergo kifecseghetnek ezt azt....:))))))”

UFO újság, van bizonyíték az arany lopásra? Nincs! Üres kamu érv és propaganda!

„eletlenul mondta azt amit a Nuland a kazeta elerheto meg a mainstraim is lekozolte az Usa fel is volt haborodva”

Nuland mire is bizonyíték? Ukrajna körüli bizonytalanság van benne! EU bizonytalan lépéseiről mond privát véleményt. Magyarul nem értem, hogy jön ide… Kb az van amit mi teszünk itt.

„En nem remenykedek semmiben max azt latom hogy mindenki fizet valamiert:”

Valami gyenge fantasy kerítettél ide, nulla reálpolitika, nulla bizonyíték csak vágyvezérelt gondolkodás. Kitaláltad mi az igazság, ám te véleményed politikusokat nem érdekli. Kosovoból albánok nem mennek el, Romániát senki nem ossza fel, mert több millió román és roma senkinek nem kell.

„Szoval en mar csak egy kavet kerek haver”

inkább vedd be gyógyszered és nyugodj le és térj vissza a Föld nevű bolygóra!

2014. dec. 22. 01:07
 55/144 anonim ***** válasza:
8%

"egy baj van,tatárok az üzbég pusztába voltak, vagy tömegsírban. Szóval nehéz lett volna kikérni véleményüket. érvelésem tökéletes, te nem ismered a történelmet! "

Azert is bognek a tatarok jogaiert a krimben persze a szekelyekrol megfeletkeznek de sebaj a fo az hogy a krimi tatarokert aggodnak.Ha kiirtottak volna oket nem aggodna ertuk a nyugat...mint a dicso Karthagoiakert sem mert a romaiak elinteztek oket....

"Egyszerűen ukrán államnak adta orosz állam a területet, és nem kölcsönbe. Ez a történelmi tény, ami Putyin hívőknek fáj! Attól hogy oroszok 1783-ban elorozták a tatároktól, nem ad nekik több jogot! Vili?"

Hogyne ertenem ecsem sze olyan vilagos hogy elolthatom a lampakat ejjel ha irasodat olvasom...

Ezert is batorkodtam a Baragant felhozni peldanak amit ha egy szerb nemzetisegu olah elnok a szerbeknek adna csak ugy pasziobol mit lepne ra a nyugat..elfogana mint szerbia resze vagy sem.....De te erre sem valaszoltal erdemlegesen.....

Valamit ha az 53 ev tortenelmi erv akkor az a 143 is ami ido allat az orosze volt folleg ugy hogy nem orosz elnok adta oda mivel Hruscsov ukran volt....

"Már megint ismeretlen nyelv ez, kezd elegem leni az igénytelenségből. lassan türelmem nincs megfejteni ezt a nyelvet.

Ezerszer ismétlem, nem lépett életbe a törvény, nem lett aláírva, ez egy hibás az érv! "

Dehogynem ecsem dehogynem, mintha irtam volna hogyha nem lep az orosz ervenye is lep csakhogy egybol lepet nem teszetoszaskodott igy nem volt ido felmelegiteni a vizet mert a beka kiurott a lavorbol....:)))))))))))))

"Nem Oroszországban hergeltek, hanem Ukrajnába történt állítólag az eset. Elmondom még egyszer Ukrajna szuverén állam, és nem Oroszország része? Érteni a magyar nyelv? "

Jolvan na legyen Alaszka akkor azt valamikor ugyis kenyszerbol adtak el es nem vonatkozott az altalajkincsekre a szerzodes mert arrol csak a szemfules amik tudtak az orosz nem ert ra ott kutatni.....

Lenyeg a lenyeg hogy egy befolyasi ovezeteben levo orszag vagy tartomanty legyen felolem lehet mondjuk pont Nemetoszag is ...de biztos nem lenne demokratikus van egy de ja vu erzesem....:))))))))))))))

„el mai napig nem felejtette el a polgarhaborus vereseget ...aztan lehet a negerek hasitanak ki az Usa-bol reszt vagy a mexikoi spanyolok vesznek visza az elrabolt teruleteikbol...”

Négerek nem akarnak független államot, mexikóiak végképp nem! Hagyd a hülyeséget, kezd unalmas lenni!!!!!

„mint osi mexikoi fold hisz odaig van vasut ...”

Mexikó nem egy álomország, inkább menekül az, aki tud! Fogadni mernék, ha lenne népszavazás, sok szövetségi állam csatlakozna a gazdag USA-hoz. Még falat is kellett húzni annyira mentek onnan az emberek ígéret földjére!

„fodul a kocka ne busulj...+”

Térj vissza valóságban, Oroszországnak is kezd rosszul menni! persze álmodozni lehet, már ezt tesszük lassan 100 éve!!

A negerek nem biztos hogy nem szeretnenek kulonvalni, igaz meg jopar fegyvertelen sracot kell lepufogtatni az anti raszista mely demokratikus Usa rendorsegenek de igyekezne a fiuk azert:)))

Tudod mexiko es usa esete anyiban hasonlit a roman magyar esethez hogy eleg sok mexikoi van az usa deli reszen....

Talan okosabbak mint az olahok es kulon Uj mexokot hoznak letre a lenyeg hogy lekanyaritsak az aranytojast tojo kaliforniat...hamar ugyis elszaporodnak arrafele....

Ami meg az almodozast illeti az olahok is ezt tettek nekik bejott es nem hinnem masnak nem sikerulne ugyanugy....

"Álmodozz, de románok jó árulói lennének NATO-nak és magyarok valszeg NATO mellett lennének igazi konfliktusban, így végül szolnoku újra ősi román város lehetne! nem létezik semmi olyan racionális szimuláció, amiből jól jönnénk ki. "

Hat aruloknak jok lenenek csak azt elintezik arulok nelkul is nekik olyan nepek kellenek akik az uj rendszerben teljesen megbizhatoak a magyaroknak van eselyuk palyazni ilyesmire...persze ha hulyek az oroszok az ellen nincs orvossag....:)))) csak nem hinnem hogy elfelejtik azt hogy ahol lehetett megalaztak oket mint pld: vagyunk akik vagyunk mar harom nagyhatalmat buktatunk...persze nem igaz a nagyhatalmak buktattak egymast ok meg profitaltak belole ezert utalja lenyegeben mindegyik nagyhatalom oket...

folleg ugy ha szomszedja is lenne mert felne mikor arulja el..

„esemenyek sorrendje igen makacs teny am hiteltelenseg atugtani rajta..”

propaganda események, nem a valódiak, ne keverd a kettőt!

No no sze eloszor volt majdan utanna let nyelvtorveny utanna jottek az oroszok krimben es igy szep sorjaban....

Kozben kiderultek olyan aprosagok hogy lehalgatjak a szovetsegeseket az amik mert Svoden feladta oket....

Aztan meg kiderul Nuland beszede melyet az Usa megrokonyodve kostatal hogy hat a bugyuta oroszok ezt kozhire is teszik nem eleg a lehalgatas....

Persze milyen erkolcsi allapal teszi ezt ha meg a szovetsegeseit is lehalgatja az mas kerdes,,,ebbe ne menjunk bele.....

"Krím esetén látszott nincsen! Köpni, nyelni nem tudtak! "

Hat azt nem hittek volna hogy enyire fejlet fegyverzete van a pofatlan orosznak, hogy meg a dronjaikat is ellopjak amint ropkodnek kemkedve az orosz legterbe....

"Most lassan Szerbia összekapja magát! "

Termeszetesen, hisz szedi is a satorfajat a nep es megy nyugatra...holtversenyben leven Bulgariaval melyik neptelenedik el hamarabb....persze ez is vagy 30 ev de az mar boven egy eletcikluson belul van....

"Most már megint mi vaaaan? Össze-vissza vagdalkozol. Maradjunk az oroszoknál és lengyeleknél. ne terelj! Nagyon csúnya sztori. Világtörténelem leggusztustalanabb lépése, és utána Varsónál mi történt 1944-ben. Aljasság megismétlése. És válaszolj! Mi volt a lengyelek bűne? Oroszokba akarsz bizalmat helyezni, nem vagy te épeszű! "

Azt allitod aljassag volt az orosznak megegyezni a nemettel Lengyelorszaq felosztasarol....

Hasonlot tette az osztrakok veluk no meg a franciak velunk...Orosznak ugyanugy haborus bunos volt Lengyelorszag hisz o tamadott ra az elso vilaghaboru vegen mikor az oroszok istalaltak a kommunizmusukat.:))

En meg azt allitom hogy az amcsi ugyanugy tudott a molotov ribentrobb paktumrol a titkosszolgalat jovoltabol mint arrol hogy katyinban kinyirtak a lengyel vezerkart...de azt modta nincs bizonyiteka...Viszont reg leadtak a katinrol szolo dokumentum filmet ahol elismerik mindent tudtak csak szukseguk volt az oroszra hogy lekossek a nemeteket ezert elhalgattak a disznosagot....

Erre mondtam hogy a gerincrol ne beszelgessunk mert nem erdemes...en nem tehetek rola ha nem erted meg...

"ugy ahogy 1956-nak, Majdannak is meg volt az alapja, nem kellet ide hergelés. janukovincs rossz lépést tett, és hibát halmozott hibára. Hintapolitikát elrontotta, ez vezetett majdanhoz."

Igen mindketo nyugati erkedet szolgalt..elobinel kellet valamivel lekotni az oroszt hogy egyezkedjen Szuezrol (meg is uzenven Titon keresztul a hezitalo orosznak hogy nem tekintik szovetsegesnek Magyarorszagot ergo nyugodttan mehet rendent csinalni, majd a nyugat krokodilkonyeket ejt a felheccelt emberek aldozataert..

A majdannal meg az volt a baj hogy nem papirozott a Jani es ezert surgosen el kellet tavolitani eleg pnezt koltottek igy is az egeszre Nulland ha tudja hogy lehalgatjak nem arulja el hogy mire is kellet az az 5 milliard dollar: arra hogy ukrajnanak olyan kormanya legyen amit megerdemel (ertsd olyan aki felviszi a gaz viz vilany arat es az altalajkincseket meg nyugatnak adja potomert...max jol el tovabbra is a nyugat altal hagyott morzsabol a nep meg sziv ahogy a jelenlegi pelda is mutaja)

Tudom neked ez igy faraszto meg idegesito mivel egyertelmu sajnos ki miert kezdte...az esemenyek sorrendjere ugyelni kell ezt mar irtam....

" Kosovoból albánok nem mennek el, Romániát senki nem ossza fel, mert több millió román és roma senkinek nem kell."

Csak szaporodnak ez almodoznak nagy albaniarol mint testvereik nagy olahiarol...ugyhogy ketyeg az a bomba folleg ha az amiknak erdekuk eletben tartani marpedig albania jo amcsi szovetseges....

Romania meg ha megint orosz erdekszferaba kerul az oroszok nem fogjak elfelejteni mennyi megalazast koszonhetnek nekik:

1. A magyarok irtasa 1944-ben mikor is a szovjetek lelonek 20 ezer romant hogy vedjek a mundert mert a nyugat vigyorogva kerdezte milyen szovetsegesei vannak az orosznak? (mindha ok tehetnenek a pasztor rablobanda termeszeterol)

Persze ez ma mar nem tema mivel most az Usa-t szolgaljak es azert "biznak" bennuk, mert egy arulas Amerikat nem veszelyeztetne mivel mesze van, az orosz meg itt van mellete neki viszont letszukseg a huseges szomszed ezert erdeke felfejleszteni a magyarokat ha fordul a kocka....

"inkább vedd be gyógyszered és nyugodj le és térj vissza a Föld nevű bolygóra!"

Te meg huzd ki maki fenekebol a fejed ideje volna mar...:))))

2014. dec. 22. 02:40
 56/144 fairi1 ***** válasza:
42%

Wszekelyekrol megfeletkeznek de sebaj a fo az hogy a krimi tatarokert aggodnak.Ha kiirtottak volna oket nem aggodna ertuk a nyugat...w

tatárok sokkal se sokkal rosszabbul jártak, mint a székelyek, nyisd ki azt a rohadt történelemkönyvet és nézz utána..

„Baragant felhozni peldanak amit ha egy szerb nemzetisegu olah elnok a szerbeknek adna csak ugy pasziobol mit lepne ra a nyugat..elfogana mint szerbia resze vagy sem...”

Baragan ahogy néztem fekete-tenger közelében van, így kételkednék benne hogy bárki komolyan gondolná ezt a valóságban! Példád hülyeség!!!!! Bullshit! Baragant max Ukrajnához lehetne csatolni…

„mintha irtam volna hogyha nem lep az orosz ervenye is lep csakhogy egybol lepet nem teszetoszaskodott igy nem volt ido felmelegiteni a vizet mert a beka kiurott a lavorbol..”

tök mindegy mit rizsázol most,mert senki nem érti, és vissza se fejtem. Ám a lényeg törvény nem lépett életbe, felfogod végre??

[link]

Értelmi fogyatékos vagy? Mi a bajod már? Beszéled egyáltalán a magyar nyelvet vagy google translate-tel fordítasz?

és ha törvény nem lépett életbe akkor erre vonatkozó minden indok kamu!

„Jolvan na legyen Alaszka akkor azt”

Alaszka USA része és tagállama, nem befolyási övezet! Földrajzból bukásra álltál? magyar iskolák jó részébe ezt tanítják, te hol tanultál, sztem nem Magyaro.-ban..

„tartomanty legyen felolem lehet mondjuk pont Nemetoszag is”

Kommunizmus idején történt ilyen, Vörös brigádok támogatása, igaz sok sikert nem tudtak elérni a komunizmus embereknek nem volt oly vonzó nyugaton, így nem lett forradalom…

„A negerek nem biztos hogy nem szeretnenek kulonvalni, i”

nincs összefüggő terület határral, és négerek szeretik élvezni jóléti állam előnyeit. Én még stabil jól fejlődő afrikai államot nem igazán láttam. Összes négerek vezette állam összeomlás szélén van, vagy polgárháborúban. Térj vissza a valóságban. Afroamerikaiak lehet szeretnek tiltakozni, meg érik sérelmek, de függetlenségben nem gondolkodnak.

„eleg sok mexikoi van az usa deli reszen....”

ez igaz, de nem akarnak Mexikó részei lenni,azért mentek el onnan! USA ígéret földja, oda szöknek. Én még szökő amerikai ritka, kivéve, ha bűnöző. Bűnelkövetők mekkája, beléphetnek egy kartellbe és karriert lehet csinálni.

„olahok is ezt tettek nekik bejott es nem hinnem masnak nem sikerulne ugyanugy”

ők mindig képbe voltak,tudták kit kell elárulni és kihez kell hűnek leni. Franciákkal mindig jóban voltak, mindig látták ki áll győzelemre. 1862-ben alakult Románia a két fejedelemség egyesülésével ami törököktől levált(1877), Ezután folyamatosan jó szövetségeknek hála,óriási területeket szereztek. 140 éve mindig jó helyre simulnak, és franciák a barátaik. Egy atomhatalom hasznos barát!

„csak nem hinnem hogy elfelejtik azt hogy ahol lehetett megalaztak oket”

területileg és gazdaságilag épek,újra nagyhatalmak,II. vh-ban mindent visszaszereztek,és belső okokból omlottak össze. Persze rég birodalomról(szu) újra álmodoznak, ám attól nem jelentéktelen állam. Te tényleg valami álomviágba élsz, történelmi tudásoddal sok a baj!

„eloszor volt majdan utanna let nyelvtorveny utanna jottek az oroszok krimben es igy szep sorjaban....”

elmondom újra és sokadszorra, nyelvtörvényt eltörlését nem vezették be! NEM IRTÁK ALÁ!!!! felfogod végre?????Linkeltem már!

„Aztan meg kiderul Nuland beszede melyet az Usa megrokonyodve kostatal” két ember privát beszélgetése, ám semmi nagy összeesküvés nincs benne, véleményeket mondanak eseményről…

„.holtversenyben leven Bulgariaval melyik neptelenedik el hamarabb....persze ez is vagy 30 ev de az mar boven egy eletcikluson belul van....”

nyertes Magyarország lesz, na onnan is mennek gyorsan el!

„Hasonlot tette az osztrakok veluk no meg a franciak velunk...Orosznak ugyanugy haborus bunos volt Lengyelorszag hisz o tamadott ra az elso vilaghaboru vegen mikor az oroszok istalaltak a kommunizmusukat.”

különbség van, egyik az I. vh után egy büntetés, másik gazából nem is tudja senki mi volt, ráadásul 1939 után még 1944-en is megalázták a lengyeleket, hagyta a vörös hadsereg Varsó lerombolását. harmadik eset lengyel tisztek kivégzése! Semmi szinten nem mérhető össze Trianonnal OMM egy vesztes fél volt, aki háborút kezdett (így győztesek jogukkal élve megsemmisítették a vesztest), lengyelek mert teljesen ártatlanok, semmit nem csináltak, csak két hatalomnak nem tetszett a létük!

NE mosd össze a dolgokat!!!!Fáj az igazság, oroszok valójában nagyon is piszkosan játszanak?

„de azt modta nincs bizonyiteka...”

mert nem is volt,és nem tehetett semmit. Németországgal volt háború, oroszokkal nem kezdhet a lengyelek miatt. oroszokat nem menti fel ez a bűnük alól. Magyarul aljasak…Oroszul gondolom ez a menő dolog!

„lekossek a nemeteket ezert elhalgattak a disznosagot....”németek rontották el, mert SZU-t megtámadták, onnantól nyugat szövije volt az oroszok, szóval lengyel dolgokról hallgatni kellett, mást nem tehetett.

„elobinel kellet valamivel lekotni az oroszt hogy egyezkedjen Szuezrol”

És Rákosi Mátyás meg igaz vezető volt, kezd fájni a hüly.séged. Nagymamám sokat mesélt milyen szar volt az élet 56 előtt és mennyi igazságtalanság volt. magyarok többet akartak és el is érték. persze jött a vörös hadsereg és vérfürdőt rendezett gyorsan. Nyugati támogatás szinte semmi nem volt, senki nem akart demokráciát, csak kicsit élhetőbb szocializmust. Továbbra se mondod el honnan írsz? orosz vagy?Kezdem érezni hogy máshonnan osztod az észt. Erről nagyon hallgatsz!

„nem papirozott a Jani es ezert surgosen el kellet tavolitani eleg pnezt koltottek igy is az egeszre Nulland ha tudja hogy lehalgatjak nem arulja el”

te se érted mit írsz, mi mindent keversz és mosol össze, külön nyelvtani alakulat kellene kibogozni az összeesküvés elméletedet. talán nem hajnal 2-kor kellene írni dolgokat, mert full zavaros lett. Mesék,legendák,összeesküvés elméletek, van itt minden. Meg kevés tény.

„Tudom neked ez igy faraszto meg idegesito mivel egyertelmu sajnos ki miert kezdte.”

Orosz propaganda akarja beadni, hogy egyértelmű, kitalálák ők az ukránok (oroszok?) érdekeit védték, pedig nagy hazugság.

Janukovics egy hazug és korrupt politikus volt, ami lakosság jó részének elege lett, már régesrég tiltakoztak és egyre diktatórikusabb intézkedéseket hozott, végül betelt a pohár. Fordulat oroszoknak nem tetszett, így elkezdték a szalámizást és egy másik háborút is indítottak: Propagandát, aminek te vagy az egyik hű katonája. Ám ahogy nézem, magyar kiosztást nem tudják használni, nem is értem miért. Ez az igazság, ám neked marad az orosz mese, ami jó egy komédiás műsorba.

„Romania meg ha megint orosz erdekszferaba kerul az oroszok nem fogjak elfelejteni mennyi megalazast koszonhetnek nekik”

nekik köszönhető hogy Magyarországot hamar el tudták foglalni, Kárpátalja erős védelmi vonal van, Románok adnak nekik kerülőutat.

„Te meg huzd ki maki fenekebol a fejed ideje volna már”

ez rád igaz (tudom fáj Putyin seggéből kibújni, mert ő az ideálod aki megmenti Magyarországot, vagy valami ilyen álomképben élsz) a másik szerezz magyar ékezetes kiosztást, és olvasd el amit írsz! Sejtem sztem nem beszélsz normálisan magyarul, vagyis akkor kérj segítséget. Kb 60% nem értem mit írsz le annyira zavaros!

2014. dec. 22. 11:58
 57/144 anonim ***** válasza:
8%

szekelyekrol megfeletkeznek de sebaj a fo az hogy a krimi tatarokert aggodnak.Ha kiirtottak volna oket nem aggodna ertuk a nyugat...w

tatárok sokkal se sokkal rosszabbul jártak, mint a székelyek, nyisd ki azt a rohadt történelemkönyvet és nézz utána..

Te marha vagy? Ha KIIRTOTTAK VOLNA A TATAROKAT nem bogne a nyugat milyen elbanasban van reszuk most a Krimben...

A szekelyek tobben vannak es hasonlo helyzetben megse bog ertuk senki (ok is voltak deportalva csao idejen es a nyugat semmit se szolt ugyhogy.......)

"Baragan ahogy néztem fekete-tenger közelében van, így kételkednék benne hogy bárki komolyan gondolná ezt a valóságban! Példád hülyeség!!!!! Bullshit! Baragant max Ukrajnához lehetne csatolni…"

Ugyanolyan ajandek egy ugyanolyan nepnek akinek nincs se tortenelme se demografiai joga a terulethez...tehat nem hulyeseg a pelda csak a baj hogy ravilagit a te hulyesegedre hogy az ukrannak joga van krimhez es donyechez csak mert ajandekba kaptak oket...

Azaz krimet ajandekba es donyecet megalakulasakor hogy nehogy ne legyen orosz is ukrajnaba....

tök mindegy mit rizsázol most,mert senki nem érti, és vissza se fejtem. Ám a lényeg törvény nem lépett életbe, felfogod végre??

Ja ertem nem erdekel az a teny hogy tovabb is lepnenek a torveny eletbe leptetesevel ha nem lepett volna az orosz pedig tortenelmi penged igazan sughatna last roman terjeszkedes ha nincs magyar hadero :))))))))))))))

Ja hogy ez is a nyugat sara :)))))))))))))))))))))))) hisz ok biztattak az olahokat kihasznalvan a magyarok hiszekenyseget.......:)))))))))))))))

Ertem ezert vagy te ideges....nezd meg merre van a nyugtatod:)

"Alaszka USA része és tagállama, nem befolyási övezet! Földrajzból bukásra álltál? magyar iskolák jó részébe ezt tanítják, te hol tanultál, sztem nem Magyaro.-ban..

„tartomanty legyen felolem lehet mondjuk pont Nemetoszag is”

Kommunizmus idején történt ilyen, Vörös brigádok támogatása, igaz sok sikert nem tudtak elérni a komunizmus embereknek nem volt oly vonzó nyugaton, így nem lett forradalom… "

Tudom probalsz fogast talalnii es kihoznio a sodrombol de nemsikerul baratom...

Ahogy ukrajna resze a krim megha ajandek is ugy orozorszag resze alaszka hisz az altalajkincs oket is illeti a szerzodes erol nem szolt....:)))))

Tehat lenne joga...kulombenis olyan jogot mint a nyugat tudnak fabrikalni az oroszok is...

Nemetorszagban meg lehet szar, nem biztos hogy lesz meg marshal segely...szoval ne vegy ra merget hogy nem lehetetlen....

De ha majd a meggyendult nemet hatalmat buktatjak az oroszok hergelven a nemet bevandorlokat gondolj a bekes civilizalt nyugatodra:))))))))))))

Ja ertem ez megint boszant teged igaz:)))))))))))))))

Olyasn jo dumalni veled en enyit eletembe nem rohogtem ahogy probalod vedeni a nyugat trutyijat...lekorozod az oszes komediast...illene alairni a tv-vel most pont poen szezon van jon szilveszter kellenek kabare musorok:))))))))))))))))))))))))))))))))))

"nincs összefüggő terület határral, és négerek szeretik élvezni jóléti állam előnyeit. Én még stabil jól fejlődő afrikai államot nem igazán láttam. Összes négerek vezette állam összeomlás szélén van, vagy polgárháborúban. Térj vissza a valóságban. Afroamerikaiak lehet szeretnek tiltakozni, meg érik sérelmek, de függetlenségben nem gondolkodnak."

Persze ecsem persze ez ugyanaz mint az olahnal szepen elvoltak a monarchiaba csak mikor trutyiba kerult ok szerettek volna kimaradni belole...gondolod a negerek Usa felosztasanal nem kanyaritanank maguknak gazdag videkeket meg akkor is ha az egesz a kinainak menne csak hogy rugjanak egyet a gyulolt feher usa lakosagan??????????

AHHHHHA ez is a nyugat sara hisz hasonlo csintalansagot mar elkovetett legalizalva Trianont, ezert jobb nem eszrevenni, hanem allomvilagba elni....de ez is a jo jobb ha nem is gondolnak ra az Usa-ban hisz annal jobban fognak pofara esni...es eljon az az ido is kb 2050 mire tobsegbe kerulnek arrafele a nem feherek.....:))))))))))

"ez igaz, de nem akarnak Mexikó részei lenni,azért mentek el onnan! USA ígéret földja, oda szöknek. Én még szökő amerikai ritka, kivéve, ha b1űnöző. Bűnelkövetők mekkája, beléphetnek egy kartellbe és karriert lehet csinálni."

Nana ne ugord at a tobbi reszet a kommentnek mert en is azt mondtam hogy lesz azoknak anyi eszuk hogy Uj mexikot hozzanak letre mely e regivel lesz hataros...de az is lehet hogy egyesulnek legyeg a lenyeg hogy Portlandig toljak az osi mexikoi hatart hisz jo vasutja van Kalifornianak es olyan de ja vu partiumos elcsatolas lenne....:))))))))))))))))))))))))

"„Aztan meg kiderul Nuland beszede melyet az Usa megrokonyodve kostatal” két ember privát beszélgetése, ám semmi nagy összeesküvés nincs benne, véleményeket mondanak eseményről… "

Ja ertem ket ember privat beszelgetese.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nem lehet mar vedeni muszaj figyelembe vedd es elintezed ezzel:))))))))))))))))))))))))))))))))

Ez jo.Tehat szegeny Nuland aki Kelet Europai ugyekert felelos meg veletlenul sem saros....:)))))))))))))))

Persze hisz FUCK the EU....nem erdekel halgatjak e vagy sem hisz csak privat beszelgetes...:)))))))))

Ilyen privat beszelgeteseken terveztek Hitlerek is a dolgaikat....

"nyertes Magyarország lesz, na onnan is mennek gyorsan el! "

Szeretned...igaz mennek onnan is de korantsem olyan utemben mert romaniabol peldaul 10 ev allat 4 millio ember tunt el....ugyhogy...es nem jobb az elet evrol evre trugyibb igy ez a tendencia nem valtozik....hamarosan importalni fogjak a negert meg kinait vagy mit tudom en kit hogy feltoltseg a hianyt...erre utaltam mint demografiai bombara hisz akkor mas jon majd az osi foldjere tudod az abrakadabra nyelvet beszelo piripocs nemzet...:)))))))))))

"különbség van, egyik az I. vh után egy büntetés, másik gazából nem is tudja senki mi volt, ráadásul 1939 után még 1944-en is megalázták a lengyeleket, hagyta a vörös hadsereg Varsó lerombolását. harmadik eset lengyel tisztek kivégzése! Semmi szinten nem mérhető össze Trianonnal OMM egy vesztes fél volt, aki háborút kezdett (így győztesek jogukkal élve megsemmisítették a vesztest), lengyelek mert teljesen ártatlanok, semmit nem csináltak, csak két hatalomnak nem tetszett a létük! "

Ja ertem a kis artatlankak nem alaztak az oroszt az elso vilaghaboru vegen....nem alaztak a nemeteket mivel biztak az angol francia segitsegben....meg is kaptak hisz a nyugat nem csak a magyaroknak igerget...igerget az barkinek aki eleg hulye hogy hitelt adjon szavanak:)))))))))))))))))))

Igy meg kaptak a buntetest mint a nemetektol mint az oroszoktol...mindha a monarchia is kapott volna, igaz a magyar nem akart haborut de az senki nem vette figyelembe...mivel a hadugy ugye osztrak kezben ha a magyar azt mondja nem az osztrak ugyis indul az uralkodo veto jogan :))))))))))))

"szövije volt az oroszok, szóval lengyel dolgokról hallgatni kellett, mást nem tehetett. "

Ja ertem mindent megmagyaraz : fi prieten si cu dracu pana ce treci podeaua" (ez a karomdodas ugy hangzik : hogy az ordoggel is szovetkez mig elered a celod)

Ertem, es a cel szentesiti az eszkozt...na latod ha erdekuk ugyanugy pofatlanul hazudnak es te bekajalod a propagandajukat...de ne feled:

Majdan->tomeg hergeles amcsi tanacsado miniszterek altal->nyelvtorveny->Krim viszavetele (lenyegeben viszakertek az ajandekot)->Svoden botrany->Nuland botrany->keleti regiok szakadasa-

Ha nincs majdan nincs ez az egesz igaz akkor a Jani vezetne nem egy nyugati banderita fas...akarom irni szabad kormany....

"És Rákosi Mátyás meg igaz vezető volt, kezd fájni a hüly.séged. Nagymamám sokat mesélt milyen szar volt az élet 56 előtt és mennyi igazságtalanság volt. magyarok többet akartak és el is érték. persze jött a vörös hadsereg és vérfürdőt rendezett gyorsan. Nyugati támogatás szinte semmi nem volt, senki nem akart demokráciát, csak kicsit élhetőbb szocializmust. Továbbra se mondod el honnan írsz? orosz vagy?Kezdem érezni hogy máshonnan osztod az észt. Erről nagyon hallgatsz!"

Ezt soha nem irtam ne adj a szamba altalam ki nem mondot dolgokat....

Rakosit az oroszok tettek a nyakunkra igaz...de az oroszokat Sztalin vezete o gruz volt es a gruzok nem szivlelik az oroszt..

De a foradalom nem tor ki ha nem lat a magyar egy biztos tampontot es az az Usa volt a Szabad Europa adasa altal ahol biztatak a nepet...meg az Eisenhover katonai doktrinaja mely kimodja hogy felkeles eseten katonailag is segiti a szabadulni vagyo orosz csatlosokat....

Na igen ez igy szep es jo de azt a celt szolgalja csak hogy zavart keltsen az orosz elenorzesen meg likvidalja a rendszer ellensegeit...

hisz akik az orosk ellen felketek felo hogy egy Usa ellenorzes ellen is felkelnenek folleg ha olyan szinvonalon kellene elniuk ahogyan most Mo kenyszerul Gyurcsany utan....:))))))))))))

Na ezert jo hergelni a nepet...mert az orosz megpuhitja, mi meg a vegen ha hozzank kerulnek mar kesz engedelmes rabszolgalakat kapunk....

„nem papirozott a Jani es ezert surgosen el kellet tavolitani eleg pnezt koltottek igy is az egeszre Nulland ha tudja hogy lehalgatjak nem arulja el”

te se érted mit írsz, mi mindent keversz és mosol össze, külön nyelvtani alakulat kellene kibogozni az összeesküvés elméletedet. talán nem hajnal 2-kor kellene írni dolgokat, mert full zavaros lett. Mesék,legendák,összeesküvés elméletek, van itt minden. Meg kevés tény.

Ja hogy ALAIRT A JANI AZ UNIOVAL?

Linket kerlek linket de gyosan.....:))))))))))))))))))))))))

NULLAND NEM BESZELT AZ 5 MILLIARDROL meg hogy Ukranjnanak olyan kormany kell amit megerdemel???

LINKET KEREK DE GYORSAN....:)))))))))))))))))))))))))))))

Ja hogy olyan elmebajos vagy hogy nem tudod ezen tenyek alapjan oszerakni a kirakost....ezzzel orvoshoz fordulj en nem segithetek :))))))))))))))))))))

"Janukovics egy hazug és korrupt politikus volt, ami lakosság jó részének elege lett, már régesrég tiltakoztak és egyre diktatórikusabb intézkedéseket hozott, végül betelt a pohár. Fordulat oroszoknak nem tetszett, így elkezdték a szalámizást és egy másik háborút is indítottak: Propagandát, aminek te vagy az egyik hű katonája."

Azt elhiszem hogy a lakosag egy reszenek nem tetszik a Jani de ugyanez van az Usaba ot se tetszik mindenkine Obama...

tehat mehet a negerekhez e szerint az orosz miniszter hergelni igaz????

Erdekes roppant erdekes :)))))))))))))))))

A fordulat pedig nem demokratikus fordulat volt hanem pucs es csak annak tetszhet akinek ez a pucs jot hoz....

Namarmost az ukran valuta erteke a fele az arak a magasba gaz nuku tehat a nepnek nem hozott jot..de mintha az ukran gazdasag kezdene atvenni az eu normakat pld betiltjak a hazi termekek eladasat hogy legyen hely egy ket multinak akik elatjak majd ukrajnat elelmiszerrel es a hasznot nyugatra viszik....

Szoval ki is kezd itt mar az elejen eleg ol jarni???????????????????????????:))))))))))))))))))))))))

[link]

Ám ahogy nézem, magyar kiosztást nem tudják használni, nem is értem miért. Ez az igazság, ám neked marad az orosz mese, ami jó egy komédiás műsorba.

„Romania meg ha megint orosz erdekszferaba kerul az oroszok nem fogjak elfelejteni mennyi megalazast koszonhetnek nekik”

nekik köszönhető hogy Magyarországot hamar el tudták foglalni, Kárpátalja erős védelmi vonal van, Románok adnak nekik kerülőutat."

De ok mondtak hogy harom nagyhatalmat buktatak tehat halgason az orosz mert ok meg mindig vannak mig szovjetunio mar nincs....

Ok mondta a franciaknak is hogy nem csak francia kulpolitika van a vilagon mikor azok kertek hogy szeguljon szembe a nemetekkel....

Ugyhogy mindekonel letojtak a kalapacs nyelet...amiert egybe van az aazer van mert igy zsarolhatjak az altalaj kincseert mikor azt is kiaknazta a nyugat szethul olahia mint egy kartyavar....de vegez hamarabb vele a kivandorlas vagy a bevandorlok akikel kenytelenek lesznek javitani az orszag demografiai allapotat...szoval....nem sok van hatra...

Es mint mondtam ha meg egyszer keblukre olelik az oroszok akkor ugy szet osztjak mint valami karacsonyi ajandekot....

2014. dec. 22. 13:12
 58/144 anonim ***** válasza:
8%

Ja es vegul en nem utalok egy nemzetet se aki nekunk artot sem a romant sem a cseheket es szlovakokat sem a szerbet...

Megkapjak mindanyian buntetesuket hisz irva van hogy hasonlo mertekkel mert es duplan valamint az esemenyek barhogy is alalkulnak egesz kelet europa benne van a bajban...ha a demografiai bombat veszed a szlovak szerb hamarab eltunik mert kevesebben vannak es mivel keleti szomszedunkban erossebb a kivandorlas hiaba vannak tobben szinten hamarabb kerulnek bajba....

Ha meg megis valami csoda folytan elkerulik a bajt azt Isten akarta en nem utalkozhatom...

Az hogy megjegyeztem hogy a jelenesek konyve alapjan ha ugy elszamoltatnak oket semmi sem maradna beloluk egy dolog de engem soha nem fog meglatni nemzetiseg miatt embernek artani.Legjobb barataim romanok ok sokat segitettek rajtam es szamithatnak ram ha baj eri oket mert en az egyent viszgalom tetteik es jelleme alapjan nem a kompekt nemzetet itelem...

Az hogy ravilagitok a nyugat aljasagara meg nem azt jelenti egyetertek az oroszal csak nagyon idegesito hogy smit ok megengednek maguknak azt mastol megtagadjak ezt akartam parhuzamokkal elmondani nem mast...

Az esemenyek alakulasabol elofordulhat hogy a nyugat kerul ki vesztesen...az nem feltetlenul jo mert lehet ugye egy tal rizser dolgozni a kinainak es az soknak nem tetszene koztuk nekem sem...mert azer joval tobbet adnak most berkent...

2014. dec. 22. 15:13
 59/144 fairi1 ***** válasza:
42%

„Ha KIIRTOTTAK VOLNA A TATAROKAT nem bogne a nyugat milyen elbanasban van reszuk most a Krimben...”

Egy részüket kiirtották, mások mentek Üzbegisztánban te marha. Áttelepítés alatt 50%meghalt anno ez a tragédia neve Sürgün! Tanulj meg olvasni! érted te egyáltalán a magyar nyelvet???Történelem vazze, történelem! valójában senki ne aggódik értük,mert emberek és nyugatiak többsége nem is tudja, hogy léteznek. 250 ezren vannak Krímben elfeledve akik visszamentek 91 után őshazába.

Székelyek alapvetően megvannak, rövid távon jövőjük stabil.

„A szekelyek tobben vannak es hasonlo helyzetben megse bog ertuk senki2

hülyeséget hagyjuk,kultúrájuk biztosítva van, alapvető jogaik is. Nyelvhasználatuk engedélyezett. nem tökéletes az életük az biztos,románok nem szeretik annyira őket,de ez ellen nem lehet könnyen tenni. 660 ezren vannak stabil populációt, és politikai helyzet is stabil. össze se lehet hasonlítani Krímmel. felsorolt igazságtalanságok inkább szemétségek, ami sajnos románoktól normális. Ez ellen összefogással lehetne tenni,de senkinek se érdeke. NE TERELJ!

„Ugyanolyan ajandek egy ugyanolyan nepnek akinek nincs se tortenelme se demografiai joga a terulethez”

BARAGAN PÉLDÁD TOVÁBBRA IS HÜLYESÉG, MERT SENKI NEM KÖVETELI. Életszerűtlen! Felfogod vagy Putyin adta meg még a jogot, hogy gondolkodj????

„tovabb is lepnenek a torveny eletbe leptetesevel ha nem lepett volna az orosz pedig tortenelmi penged igazan”

Mi lenne ha,hagyjuk meg alternatív történelemnek. Mi lenne ha nácik nyernek stb. Ne terelj!!!!!

„Ja hogy ez is a nyugat sara”

Ne terelj! Semmi köze nincs!

„hisz ok biztattak az olahokat kihasznalvan a magyarok hiszekenyseget...”

nem kellett biztatni, románoknak mindig fájt foguk Erdélyre,mert nyersanyag van és éltek ott románok. nekik jobb barátaik voltak és jobb informáciojuk. I. vh a központi hatalmak nem nyerhették meg, aki jó geopolitikából világos volt annak akkor is.

„Ahogy ukrajna resze a krim megha ajandek is ugy orozorszag resze alaszka hisz az altalajkincs oket is illeti a szerzodes erol nem szolt....”

Krím ajándék ezért ukrán, Alaszka meg lett véve ezért USA örökös része! Semmi baj nincs!Ajándékot nem szabad visszavenni. Szerződés miről szót lényegtelen, területtel jár a kincs is. orosz cár hülye volt és szűklátókörű lényegtelen!

„metorszagban meg lehet szar, nem biztos hogy lesz meg marshal segely...szoval ne vegy ra merget hogy nem lehetetlen...”

ne álmodozz, oroszok egyre nagyobb szarba vannak…Szóval nem fog onnan csoda jönni…Németek elég fejlettek, diverzifikált iparral!

„en enyit eletembe nem rohogtem ahogy probalod vedeni a nyugat trutyijat...”

te vagy legviccesebb, úgy véded Putyin szarját mintha fizetnének érte, azonnal válaszolsz még hajnal kettőkor is, és mintha életed se lenne hanem itt ülnél várnád a választ. Én nyigodtan lefekszek és akkor írok mikor nincs jobb dolgom. Oroszból írsz? Miért nincs ékezet, miért ilyen szar a fogalmazásod? Nagyon hallgatsz! Én Budapestről írok, nem nagy titok. Te nagyon kussolsz. Ki vagy, mi vagy.. gyanús, nagyon gyanús. Mintha életed nem lenne csak az, hogy itt ülsz… Kényes dolog an akkor terelsz. Annyi biztos románokat nem szeretted, és székelyek a kedvenc példád, ám ez nem biztos útmutató. Ukránból biztos nem írsz, mert annyira nem vagy képben+magyar példáid nem onnan vannak!

Ez már nem vicces, hanem szánalmas inkább

„gondolod a negerek Usa felosztasanal nem kanyaritanank maguknak gazdag videkeket meg akkor is ha az egesz a kinainak menne csak hogy rugjanak egyet a gyulolt feher usa lakosagan??????”

nem így működik a világ. Néger nem szeret dolgozni, saját államot nem tudnak fenntartani, ez nem rasszizmus, hanem tény. Minden rossz ellenére jobban élnek vagy élhetnek USA-ba mint ha független államuk lenne. Annyira nem hülyék, semmit nem tudsz USA-ról az is látszik. Ez igaz mexikóiakra. Elhagyták országukat, de nem akarnak visszatérni. Mexikóval USA ó viszonyban van.

„.es eljon az az ido is kb 2050 mire tobsegbe kerulnek arrafele a nem feherek.....:))))))”

négerek nem tudnak államot fenntartani akkor se fognak, inkább a homályban zeretnek élni és semmit tenni. Afrikában is az van, azt várják a fekete politikusok mikor tömi meg egy fehér a zsebüket. saját népükkel mi van arra sokszor magasra tesznek.

„azt mondtam hogy lesz azoknak anyi eszuk hogy Uj mexikot hozzanak letre mely e regivel lesz hataros..”

ne álmodozz, Uj Mexikó jobban érzi USA részének magát, mint nem. Senkinek még ötlet szinten sincs a függetlenség. Bármennyi nép van ott, legyen bármennyi konfliktus akkor is USA polgárai büszkén, ha ilyet mondasz nekik meglincselnek. lehet dél nosztalgiázik ritkán,de egységet nem akarják felbontani. Olyan erős belső hazafiság van, hogy bárki csodájára járhatna. rasszizmus ott is van, ám ha kell összetartanak. ez a valódi erő.

„.de az is lehet hogy egyesulnek legyeg a lenyeg hogy Portlandig toljak az osi mexikoi hatart hisz jo vasutja van Kalifornianak”

senki nem vágyik Mexikóra. Elsütőd ott a poént, lehet lincset kapsz.

„ehat szegeny Nuland aki Kelet Europai ugyekert felelos meg veletlenul sem saros2

beszélgetésből semmi nem derül ki, többi mese!

„Persze hisz FUCK the EU.”

privát véleménye ami neked is meg van. Mindenkinek meg van.

„utemben mert romaniabol peldaul 10 ev allat 4 millio ember tunt el”

lakosság arány. nem a szám fontos, hanem az arány!Vili?

„hamarosan importalni fogjak a negert meg kinait vagy mit tudom en kit hogy feltoltseg a hianyt”

magyarok mennek oda, mert gazdaság fejlődik könnyen lehet….

„k nem alaztak az oroszt az elso vilaghaboru vegen.”

2. vh után mindent visszakaptak!!!!

„...igerget az barkinek aki eleg hulye hogy hitelt adjon szavana”

románok elhitték és megkapták Erdélyt. Szerbek is megkapták egész déli vidéket! Szóval aki kiállt végig az megkapta a jussát, oroszok kiszálltak 1917-ben ne felejtsd el!

„mindha a monarchia is kapott volna, igaz a magyar nem akart haborut”

magyarok részt vettek!Szerbek és románok ára magyar föld volt. nyugat becsületesen fizetett! magyarok megszívták?rossz helyen voltunk!

„Majdan->tomeg hergeles amcsi tanacsado miniszterek altal->”

tömeghergelés te találmányod, bizonyíték? Minek. Putyin hívőknek nem kell! Tömeget Janukovics hergelte mikor alkotmányt megváltoztatta! Ez már elfelejtetted!

„nyelvtorveny”

mondva csinált ok, márc 16 már népszavazás, pedig nyelvtörvény csak február 22 körül. Világos már nyelvtörvény előtt rég folyt minden, későbbi indok. pedig alá se lett végül írva. Ám kit érdekel. Már el is szakítva, ukránok kiűzve kész helyzet!

„nem lat a magyar egy biztos tampontot es az az Usa volt a Szabad Europa adasa altal ahol biztatak a nepet...”

tudták van jobb is, mindenki jobbra vágyik. Ám nem nyugatszervezte. Ukránok is látták lehet jobb is elvileg, másféle jövő is van.

„hisz akik az orosk ellen felketek felo hogy egy Usa ellenorzes ellen is felkelnenek folleg ha olyan szinvonalon kellene elniuk ahogyan most Mo kenyszerul Gyurcsany utan....:))))))”

már megint drogozol,mert újra zavaros hülyeséget írsz!

„Na ezert jo hergelni a nepet...mert az orosz megpuhitja, mi meg a vegen ha hozzank kerulnek mar kesz engedelmes rabszolgalakat kapunk....”

Bizomyíték? Az nincs. Minek is,Putyin katona azt hisz mit mestere mond!

„Ja hogy ALAIRT A JANI AZ UNIOVAL?”

Janukovics semmit nem írt alá, ez volt a baj.

„NULLAND NEM BESZELT AZ 5 MILLIARDROL meg hogy Ukranjnanak olyan kormany kell amit megerdemel??? LINKET KEREK DE GYORSAN....:))))))”

Nuland annyit mondott 1991 óta ennyi pénz kapott Ukrajna. legyen az oroszbarát vagy sem.Van különbség! Kevered a szart! Mint az oroszok teszik! 5 milliárd kormányellenes pénz,mert nem erről beszéltek! Tényekből, így lesznek mesék!

[link]

„“Since the declaration of Ukrainian independence in 1991, the United States supported the Ukrainians in the development of democratic institutions and skills in promoting civil society and a good form of government…..”

„A fordulat pedig nem demokratikus fordulat volt hanem pucs es csak annak tetszhet akinek ez a pucs jot hoz....”

pfff, janukovics nem akar tárgyalni mit lehet tenni? Hagyjuk a hülyéskedést! Nem katonai vezetése lett Ukrajnának!

Házi termékeknél

„időben a gazdák, termelők számára gondoskodni kellene felvásárló pontokról” Szóval átvevő hely lesz, mint nálunk. Magyarországon is van házi termékek továbbra is.

2014. dec. 22. 17:43
 60/144 anonim ***** válasza:
8%

Egy részüket kiirtották, mások mentek Üzbegisztánban te marha. Áttelepítés alatt 50%meghalt anno ez a tragédia neve Sürgün! Tanulj meg olvasni! érted te egyáltalán a magyar nyelvet???Történelem vazze, történelem! valójában senki ne aggódik értük,mert emberek és nyugatiak többsége nem is tudja, hogy léteznek. 250 ezren vannak Krímben elfeledve akik visszamentek 91 után őshazába.

Igy van a fel magyarsagot is kiirtottak a romanok de ez senkit sem zavar...Ez is a tragedinak neve ugyhogy ne gyere nekem a kiirotott tatarokkal mert nem jartak roszabul.....:)))

Ja tudom tudom hisz ezt a nyugat engedte ez neked nem szabad tudni......

Nyelvhasználatuk engedélyezett. -papiron szep...a valosag mas de te nem ott elsz sajnios hogy tudd is,,,,ja es szerintem nem is akarod tudni na ladot ez a FAIL:))))))))))))))))))

"valójában senki ne aggódik értük,mert emberek és nyugatiak többsége nem is tudja, hogy léteznek"

Ez igaz randk is pont parhuzamot adtal a ket helyzetre ......

"BARAGAN PÉLDÁD TOVÁBBRA IS HÜLYESÉG, MERT SENKI NEM KÖVETELI. "

Majd fogja baratom majd fogja elvegre majd csak jon valaki enyhiteni a demografiai valtsagot...na az akinek se tortenelme se demografiai elonye nem lesz majd az kapja meg mert....csak...mert a nyugatnak ugy jobban tetszik...

„Ja hogy ez is a nyugat sara”

Ne terelj! Semmi köze nincs!

Mi nem a sara? Az hogy hergelte ellenuk a romanokat az hogy hergeli az ukranokat az hogy megteheti koszovoval hogy fuggetlen legyen de ugyanazt az orosz nem????

Na ne gyere ezzel libiskem mert ezert fogtok a vegtelensegig valasztast veszteni.....:)))))))))))))))))))))))))

"nem kellett biztatni, románoknak mindig fájt foguk Erdélyre,mert nyersanyag van és éltek ott románok. nekik jobb barátaik voltak és jobb informáciojuk. I. vh a központi hatalmak nem nyerhették meg, aki jó geopolitikából világos volt annak akkor is. "

Dehogy nem his zaz a hadero csak a hanyingert kepes legyozni...na meg a nem letezo haderot mint Mo-nak 18 vegen a maradek arnyek serege...

1913-ban is pont azert tamadtak Bulgariara mert a zot fronton harcolt es a hatodikra mar nemjutott katona igy e dicso hosok menetelhettek szofiaig.....

"Krím ajándék ezért ukrán, Alaszka meg lett véve ezért USA örökös része! Semmi baj nincs!Ajándékot nem szabad visszavenni. Szerződés miről szót lényegtelen, területtel jár a kincs is. orosz cár hülye volt és szűklátókörű lényegtelen!"

ERtem ecsem ertem mindeghy csak anyugate legyen az utolso szo...hogy a szerzodes miro szol lenyegtelen ha kell megszegjuk akar az igeretunket is amit alairtunk Gorbacsoval hog ynem leptetunk volt szovjet blokbol senkit sem a natoba...utanna meg nagy pofatlanul azt modjuk az orosz kozdeledik a natohoz....

Ez az ecsem cska igy hiheto :)))))))))))))))))))))))))))

Vagy tan ez sem igaz????????????????????

Koltoi kerdes ......

"ne álmodozz, oroszok egyre nagyobb szarba vannak…Szóval nem fog onnan csoda jönni…Németek elég fejlettek, diverzifikált iparral! "

Meg ketyego demografiai bombaval mar csak ki kell varni mikor mehet oda az orosz miniszter hergelni a kisebseget addigra ok is oszeszedhetnek 5 milliard dollart hogy olyan demokratikus kormanya legyen a nemet-torokoknek vagy nyugat torokorszagnak ahogy talan hivni fogjak amit megerdelemnek...:)))))))))))0

"„NULLAND NEM BESZELT AZ 5 MILLIARDROL meg hogy Ukranjnanak olyan kormany kell amit megerdemel??? LINKET KEREK DE GYORSAN....:))))))”

Nuland annyit mondott 1991 óta ennyi pénz kapott Ukrajna. legyen az oroszbarát vagy sem.Van különbség! Kevered a szart! Mint az oroszok teszik! 5 milliárd kormányellenes pénz,mert nem erről beszéltek! Tényekből, így lesznek mesék! "

Ja ertem ecsem ertem tehat az amiknak mar 91-tol megvolt a tervuk amit vegre is hajtottak a pucsal ugy hogy az oroszok kopni nyelni nem tudtak ezert is kerult sor a krim elvetelere az esemeny utan...mert ha felkeszultek volna akkor a majdan elott elcsatoljak nem???? :))))))))))))))

Jo mi :)))))))))))))))

Tudod en is tudok libsi stilusba dumalni ha neked ott Pesten igy tetszik......:))))))))))))))))))))0

"„gondolod a negerek Usa felosztasanal nem kanyaritanank maguknak gazdag videkeket meg akkor is ha az egesz a kinainak menne csak hogy rugjanak egyet a gyulolt feher usa lakosagan??????”

nem így működik a világ. Néger nem szeret dolgozni, saját államot nem tudnak fenntartani, ez nem rasszizmus, hanem tény. Minden rossz ellenére jobban élnek vagy élhetnek USA-ba mint ha független államuk lenne. Annyira nem hülyék, semmit nem tudsz USA-ról az is látszik. Ez igaz mexikóiakra. Elhagyták országukat, de nem akarnak visszatérni. Mexikóval USA ó viszonyban van. "

Ertem ecsem ertem akkor minek volt jo rabszolganak ha nem jo munkaero....ja "oseidnek" akik csak rabszolgakent tartotak az volt a velemenyuk hogy meg olvasni sem tudnanak megtanulni...:))))))))))))))))))))))))

Azota kiderult tevedtek ...ugyhogy nagy valoszinuseggel allamot is el tudnanak vezetni ahogy az olahokak is sikerult a kecskenyaj mellol ilyen szintre noniuk....tudod a nepek fejlodnek az olah a magyar hatan es valoszinu a cigany meg az olah hatan...azert nem ajvekolsz libsikem:)))))))))))))))))

"ne álmodozz, Uj Mexikó jobban érzi USA részének magát, mint nem. Senkinek még ötlet szinten sincs a függetlenség. Bármennyi nép van ott, legyen bármennyi konfliktus akkor is USA polgárai büszkén, ha ilyet mondasz nekik meglincselnek. lehet dél nosztalgiázik ritkán,de egységet nem akarják felbontani. Olyan erős belső hazafiság van, hogy bárki csodájára járhatna. rasszizmus ott is van, ám ha kell összetartanak. ez a valódi erő. "

Persze ecsem persze de ezt mar megbeszeltuk hogy lokal patriotizmus van es egy texaszi utal egy new-yorkit es forditva...ja meg ha baj lesz ahoz hogy elkeruljek simman ugy otthagyjak a feher amikat a trutymoba mint Szent Pal az olahokat....csak ki kell varni de ezt mindha mar irtam volna ecsem...olvas figyelmesebben :)))))))))))))))))))))

"„ehat szegeny Nuland aki Kelet Europai ugyekert felelos meg veletlenul sem saros2

beszélgetésből semmi nem derül ki, többi mese!

„Persze hisz FUCK the EU.”

privát véleménye ami neked is meg van. Mindenkinek meg van. "

Nem itt pont az Eu mint Usa csatlosa van lefestve azaz azt csinal amit az Usa jonak lat pld szankciokat vezet be ami csak neki faj es nem az Usa-nak.....:))))))))))))))))

"“Since the declaration of Ukrainian independence in 1991, the United States supported the Ukrainians in the development of democratic institutions and skills in promoting civil society and a good form of government…..” "

Ertem ezt is ecsem hisz nem is remeltem hogy civil szervezeteken keresztul nem fejt ki nyomast az Usa mas allamok eseteben......ezet is koltottek ra annyit hogy vegre megfelelo kormanya legyen ukrajnanak...igen egy csodkozeli banderista fas..akarom irni szabad kormany aki letolja a keletieket meg kazetas es foszfor bombakat vet be amit mar a human right vatch is elmond mert akkora trutymot nem lehet mar takargatni......

Tehat mar 91 ota tervezgetik ezt...ha jol tudom az oroszok szerinted a vesztervet 2013-ban dolgoztak ki...elege lemaradva az Usatol :)))))))))))))))

Jaj...megint mit irok sze art a libsi egeszsegednek a teny ugye....:))))))))))))))))

"időben a gazdák, termelők számára gondoskodni kellene felvásárló pontokról” Szóval átvevő hely lesz, mint nálunk. Magyarországon is van házi termékek továbbra is."

hmm....kellene ...1 millio dollar (van 1 millipo dollarom),,,,most mar ertem miert irsz libsikem...mert eleg anyit mondanod hogy kellene es maris van neked.,....latod nallam nem igy van....

Az hogy kellene meg nem azt jelenti normalis esetben hogy van..libsi esetet tudom hisz kellene mar kormany is valtani ezert is probalkozok a tuntetesekkel :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

By the way az unnepek kozoti pihenesem kitunoen feldobod mondtam jelenkez amig nem keso a kabare musorokba :))))))))))))))))

Ha meg van kedved irharsz libsikem de lehetoleg tarts be a sorrendet tudo: majdan->amcsi hergeles->fegyveresek kik civilt es rendort gyilkoltak->esztek kik szerint sem oroszok sem ukranok->nyelvtorveny->Krim elvetele->letojasa a keleti regioknak->polgarhaboru....

2014. dec. 22. 19:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!