9/11 évfordulóján : kit tartasz ennyi idő után elkövetőnek? Hegyipásztorok tervelték ki egy barlangban vagy a C. I. A volt?
Már 13. éve tőrtént éppen tegnap a 9/11-ként elhíresült terrorsorozat amerikában és máig csak a társadalom fele gondolja azt, hogy az alkaida tervezte meg a másik szerint maga a C.I.A-t, saját terjeszjedési hatalomvágyának társadalmi elfogadottsága miatt.
Vajon kinek lehet igaza ? Egy csoport alultáplált öreg hegyipásztor terveli ki a legbrilliánsabb terrorcselekményt ami valah megtőtrtént és ezt pár diákkal hajtattják végre, akik előtte sosem vezettek gépet, felkészülésük is csak számítógépes szimulációval tőrtént vagy maga a C.I.A az amerikai kormány szerette volna, ezt elhitetni a társadalommal, azért hogy a befolyásukat egy hódító birodalomhoz méltóak kiterjesszék a keleti olajmezőkre ? [link]
Mi lehet az igazság? Hogy gondolkozol ma erről?
Hajrá Putyin!
Ne tévesszen meg senkit sem az amcsi-EU porhintés!!!
Olvasd el a kérdésem és a hozzá fűződő magyarázatot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
"Számomra hihetetlen, hogy 15 év távlatából máig sincsen egyértelmű bizonyíték..."
De vannak bizonyítékok, és szabadon hozzáférhetőek az interneten.
De hát a vádlott túl erős ahhoz, hogy bárki őrizetbe vegye és lefolytassa az eljárást.
CIA, al alkaidát és iszlám államot is ők hozták létre,
kamu az egész terorrizmus... ha akarnák műholdas technológiával és precíziós fegyverekkel
két hónap alatt eltüntethetnék a 'terroristákat' a Földről.
https://www.youtube.com/watch?v=nCXzV4JAqLc&app=desktop
Ezt most néztem meg, nagyon érdekes. Nem tudni ki volt aki ezt kitervelte vagy valóban végrehajtotta, de hogy az amerikai hatalomnak falazni kellett az biztos.
Akiben biztos vagyok az Silverstein, aki bezsebelte a milliárdokat a két héttel a tragédia előtti biztosítás módosításnak köszönhetően. Ilyen véletlen nincs és kész.
"Akiben biztos vagyok az Silverstein, aki bezsebelte a milliárdokat a két héttel a tragédia előtti biztosítás módosításnak köszönhetően. Ilyen véletlen nincs és kész."
Igen, mert aki olyan pozícióban van, hogy az USA politikájába ekkora beleszólása van, az biztos kockáztat mindent kétmilliárd dollárért, mikor amúgyis annyi pénze van, amennyit akar. :D
Szeretem az ilyen kérdéseket, az értelmes emberek mind egyetértenek, mert nincs semmi rejtély az egészben, és jön egy csomó szerencsétlen h.lye, aki mindig mindent jobban tud, de persze az érvelés annyi, hogy "aki nem hiszi, nézzen meg egy videóklipet egy afroamerikai rappertől". XD
Másrészt még ha a CIA lett is volna, azt is úgy vitelezte volna ki, hogy megbíz pár hülyét a Közel-Keletről, úgyhogy nem tudom, miről beszélünk. :D
"Tehát a CIA-nak szerinted több ezer ember kell egy ilyen balhéhoz, mert amatőrök, de a pásztorok közül meg elég volt pár fő.
Érdekes, fölöttébb érdekes."
Azt elfelejted, hogy amennyiben valamit kitervelnek, végrehajtanak és közben másnak kell álcázni, ahhoz jóval több ember kéne (pl egy rakat szakértőt, mérnököt le is kéne fizetni, hogy valótlant állítsanak), mint simán végrehajtani egy terrortámadást - arra egy tucatnyi ember is elég.
Meg alapból, mi ez, hogy pásztorok? Szeretnél te olyan pásztor lenni, mint bin Ladenék voltak... a nyomorult életedben nem látsz annyi luxust, mint az egy hét alatt, barátom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!