Nagy pro-izraeli GYK-sok, tudnátok magyarázatot adni arra, hogy miért gyilkol Izrael ENSZ menekülttáborokban és iskolákban?
Forras1: az ENSZ fotitkar Ban Ki-moon tegnapelorri beszede.
En a TV-nem lattam, de feltetelezem, hogy a beszed fent van az ENSZ honlapjan.
Forras2: A UNWRA gazai kikuldorr jelentese.
"Lol, ennyi erővel minek foglalkozni annyit a maláj géppel és Ukrajnával? Ez miatt szankcionálgatják az oroszokat, amit majd mi fogunk jól megszopni..."
Igen, ez hatással lehet ránk.
De elmondanád nekem, hogy az izraeli-palesztin konfliktus hogyan lehet ránk hatással?
"Én meg azt nem bírom megérteni, hogy minek ennyit foglalkozni ezzel az egésszel?"
-Mi van Izrael imádók fáj az igazság? szorul a hurok mi?
Te arról beszéltél, hogy a rakétával történő gyilkolás az nem mészárlás.
Ebből se derült ki, hogy milyen okkal támadták, csak az, hogy menekülttábor volt: cnn.com/video/?/video/world/2014/07/30/dnt-vause-israel-attacks.cnn&hpt=hp_t2&from_homepage=yes&video_referrer=http%3A%2F%2Fedition.cnn.com%2F
milyen rakéta kedves kérdező?
a cikk tüzérséget ír. az ágyú.
(ha szorosan vesszük, elvileg lehet rakéta is, de egy tudósító biztosan nem fog tüzérséget írni, ha rakéta csapódott be)
és nem. ez nagyon messze van attól, hogy mészárlásnak lehessen nevezni.
"De elmondanád nekem, hogy az izraeli-palesztin konfliktus hogyan lehet ránk hatással?"
Például fennáll a lehetősége, hogy ha Izraelt valami külső erő lerohanná, akkor kinukiznának minket itt Európából a g €cibe.
Samson Option-ra tessék ráguglizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!