Tényleg ennyire manipulálhatóak az emberek?
"Én a riportban sehol nem olvastam, hogy a halott gyerekeken vihogtak"
Na itt jön ki, h te nem azért jöttél ide, mert valóban érdekelt a kérdésed, hanem, h magyarázkodjál.
Ugye majd ha Izraelt fognak bombázni és írok egy kommentbe "Juhéjj"-t akkor nem fogod azt gondolni, h örülök neki, h emberek halnak, hanem arra fogsz gondolni, h csak annak örülök, h eggyel kevesebb rakéta van a Földön:D
En most az IZRAELI TV-t nezem. Megy a normal adas, es kb 3 percenkent a jobb felso sarokban el kezd villogni a raketariado jele. Alatta oszlop, hogy melyik varosokra lo eppen a hamasz.
Pedig ORR IS GYEREKEK VANNAK. Az am!
Es lehet, hogy itt valakinek ez nem szamit, mert zsidok. DE IZRAELNEK EPPEN EZ SZAMIT. ES NEG IS VEDI A SAJAT GYEREKEIT, barmit is frocsog XXIII. fu janos Magyaroszagon.
Én az egészben azt tartom a legröhelyesebbnek (már ha lehet fegyveres konfliktusoknál ezt a szót használni), hogy itt van az ukrán eset, ami hozzánk sokkal közelebb van, sokkal nagyobb erők feszülnek egymásnak már hetek óta, és mindenki Izraellel van elfoglalva. Ezen felül a maláj gép esete meg simán jelenthet casus bellit.
De ne legyen igazam, és legyen az izraeli eset a legnagyobb bajunk (ami szintén szörnyű dolog, mint minden háború, de legalább földrajzilag nem itt van).
Én most kapcsoltam oda, semmilyen jel nem villog, lottósorsolás jel van kint.
A csatornán egyébként Az elveszett fitymaláda fosztogatói mennek.
"Pedig ORR IS GYEREKEK VANNAK."
Azt el is hisszük neked :D Van egy jó pár méretes orr ott az biztos.
"barmit is frocsog XXIII. fu janos Magyaroszagon."
Miért van egy olyan érzésem hogy te izraeli-magyar állampolgár vagy? Most már érthető hogy miért kardoskodsz ilyen hevesen Izrael mellett.
"Azt el is hisszük neked :D Van egy jó pár méretes orr ott az biztos."
:D:D:D:D:D:D
39.
Hát igen, örülök, hogy ilyen intelligens emberekkel élek az országban. Talán nem véletlen, hogy itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!