Van még olyan, aki a nyugat pártján áll?
Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még olyan idióták, akik az Ukrajnai helyzetben a nyugatnak adnak igazat. Én nem voltam eu ellenes, de már ha egy eu zászlót meglátom, rögtön leköpöm. Több ezer ember halálát okozta az eu és a nato terrorszervezet, mert kellett volna még egy gyarmat. Mi értelme, hogy békés civileket ölnek?
Pár videó:
https://www.youtube.com/watch?v=x4Q0_uUWCHc
https://www.youtube.com/watch?v=YKpJ1-ECpPg
https://www.youtube.com/watch?v=qGoE2zSqRcY
Ezt mind ez a két terrorszervezet tette!
Légicsapás után.... Igen, légicsapás után ez előfordul.
De hadd kérdezzek vissza, SZERINTED az orosz légicsapások kikerülik a civileket? Vagy csak azokról nem készül ilyen "minden gonoszságot feltáró felvétel", mint a velejéig romlott "unió"-ról?
Egyébként pedig... az EU nem mér légicsapást senkire. Ez nem az Unió dolga, és nem is az Unió csinálja.
A katonai cselekményeket a NATO és az ENSZ dönti el, amely két szerv FÜGGETLEN az EU-tól.
Tehát ha nagyon utálod az EU-t, akkor legalább olyanért utáld, amit tényleg az EU csinál. Mert EZT ITT félrecímezted.
Jó dolog az a kurucinfo, meg a Jobbik, csak éppen baromságokkal etet, te pedig benyeled, mint kacsa a nokedlit.
"Megszavazták a helyiek a függetlenségüket. Mi a probléma?"
A probléma az, hogy ők egy ország részei.
Te mit szólnál ahhoz, ha mondjuk Komárom megye lakosságának egy része (nem tudni, hogy kisebb, vagy nagyobb része) egyszercsak kikiáltaná a függetlenségét, és ezentúl Szlovákiához akarna tartozni, és ezt a szlovák kormány, és a szlovák hadsereg fennhangon támogatná, és felségjelzés nélküli "felkelőket" dobna át a határon, szlovák fegyverekkel ellátva?
Ugye nagyon fel lennél háborodva, és tiltakoznál az agresszió ellen?
A kelet-ukrajnai területek (még a Krím is!) hivatalosan Ukrajna része. Ez a "függetlenedés" enyhén mondva is jogszerűtlen, de az, hogy mindebbe az oroszok tevőlegesen bele is avatkoznak, a nemzetközi jog szerint FEGYVERES AGRESSZIÓNAK, azaz harci cselekménynek minősül. Oroszország pillanatnyilag egy AGRESSZOR. Ha tetszik neked, ha nem.
Az Ukrán hadsereg támad az életüket is megunt orosz "lázadókra" akik amugy semmi különöset nem tettek.
Az Amcsik által felbérelt katonák csinálják a balhét, majd az uj Kijevi Amerikai bábkormány ráküldi a hadsereget saját népére, mindezt azért hogy a háború fokozódjon.
Putyinnak van eddig a legtöbb esze mert nem hagy a nyugati provokációnak, bár én már a helyébe kifüstöltem volna a nyugat által felbérelt mocskokat. Bár az a NATO-belépését is jelenthetné, amiből World War 3-is lehet.
(Ukrajnából).....!
Láthatják az eu pártiak, hogy nincs igazuk. Nekem is vannak Ukrajnában élő ismerőseim, és azt mondták, hogy tavaly kényelmesen meg tudtak élni a fizetésükből, most meg alig. Ez a madjdanon őrjöngő eu bérenc barmoknak köszönhető.
Csak jelzésképp: az ukrán átlagbér tavaly 3500 hrivnya volt, ami a 27-es árfolyamon 95.000 forint. Most a 18 forintos árfolyamon ez 63.000 forint (Kárpátalján kevesebb, ott 2730 hrivnya az átlagbér, ami már alig 50 ezer forintot ér!). Ez 35%-os csökkenés. Ti hogy reagálnátok, ha itthon ilyen lenne? Az árak emelkednek mint az állat. Fizetés csökken. A keletieknek még rosszabb, mert hiába nagyobb a fizetés, ha egész nap félniük kell, munkahelyek zárva vannak, és a boltokban is alig van élelmiszer. Egyedül a krímiek jártak jól ezzel a balhéval, hogy közel háromszoros fizetést kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!