Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van még olyan, aki a nyugat...

Van még olyan, aki a nyugat pártján áll?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még olyan idióták, akik az Ukrajnai helyzetben a nyugatnak adnak igazat. Én nem voltam eu ellenes, de már ha egy eu zászlót meglátom, rögtön leköpöm. Több ezer ember halálát okozta az eu és a nato terrorszervezet, mert kellett volna még egy gyarmat. Mi értelme, hogy békés civileket ölnek?

Pár videó:

https://www.youtube.com/watch?v=x4Q0_uUWCHc

https://www.youtube.com/watch?v=YKpJ1-ECpPg

https://www.youtube.com/watch?v=qGoE2zSqRcY

Ezt mind ez a két terrorszervezet tette!

2014. jún. 2. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 Nádasdy Ábrahám ***** válasza:
58%
A kérdező a bizonyíték rá, hogy a majmoktól származunk. Úgy tűnik ő a hiányzó láncsszem!
2014. jún. 3. 13:52
 42/84 Shai-Hulud ***** válasza:
59%

Légicsapás után.... Igen, légicsapás után ez előfordul.

De hadd kérdezzek vissza, SZERINTED az orosz légicsapások kikerülik a civileket? Vagy csak azokról nem készül ilyen "minden gonoszságot feltáró felvétel", mint a velejéig romlott "unió"-ról?

Egyébként pedig... az EU nem mér légicsapást senkire. Ez nem az Unió dolga, és nem is az Unió csinálja.

A katonai cselekményeket a NATO és az ENSZ dönti el, amely két szerv FÜGGETLEN az EU-tól.

Tehát ha nagyon utálod az EU-t, akkor legalább olyanért utáld, amit tényleg az EU csinál. Mert EZT ITT félrecímezted.

Jó dolog az a kurucinfo, meg a Jobbik, csak éppen baromságokkal etet, te pedig benyeled, mint kacsa a nokedlit.

2014. jún. 3. 13:59
 43/84 A kérdező kommentje:
De miért van ott egyáltalán légicsapás? Olyan hogy orosz légicsapás még nem volt. Megszavazták a helyiek a függetlenségüket. Mi a probléma? Amiért füenedni akarnak, ki kell őket irtani?
2014. jún. 3. 14:04
 44/84 Nádasdy Ábrahám ***** válasza:
50%

Megtaláltam a kérdező profilképét a Facebook-on:

[link]

2014. jún. 3. 14:07
 45/84 Shai-Hulud ***** válasza:
59%

"Megszavazták a helyiek a függetlenségüket. Mi a probléma?"

A probléma az, hogy ők egy ország részei.

Te mit szólnál ahhoz, ha mondjuk Komárom megye lakosságának egy része (nem tudni, hogy kisebb, vagy nagyobb része) egyszercsak kikiáltaná a függetlenségét, és ezentúl Szlovákiához akarna tartozni, és ezt a szlovák kormány, és a szlovák hadsereg fennhangon támogatná, és felségjelzés nélküli "felkelőket" dobna át a határon, szlovák fegyverekkel ellátva?

Ugye nagyon fel lennél háborodva, és tiltakoznál az agresszió ellen?

A kelet-ukrajnai területek (még a Krím is!) hivatalosan Ukrajna része. Ez a "függetlenedés" enyhén mondva is jogszerűtlen, de az, hogy mindebbe az oroszok tevőlegesen bele is avatkoznak, a nemzetközi jog szerint FEGYVERES AGRESSZIÓNAK, azaz harci cselekménynek minősül. Oroszország pillanatnyilag egy AGRESSZOR. Ha tetszik neked, ha nem.

2014. jún. 3. 14:13
 46/84 A kérdező kommentje:
Az oroszok nem avatkoztak még be. Önkéntesek harcolna. Ha meg egy magyar megye az elszakadást megszavazná, akkor támogatnám.
2014. jún. 3. 14:22
 47/84 Mulder614 ***** válasza:
28%

Az Ukrán hadsereg támad az életüket is megunt orosz "lázadókra" akik amugy semmi különöset nem tettek.

Az Amcsik által felbérelt katonák csinálják a balhét, majd az uj Kijevi Amerikai bábkormány ráküldi a hadsereget saját népére, mindezt azért hogy a háború fokozódjon.

Putyinnak van eddig a legtöbb esze mert nem hagy a nyugati provokációnak, bár én már a helyébe kifüstöltem volna a nyugat által felbérelt mocskokat. Bár az a NATO-belépését is jelenthetné, amiből World War 3-is lehet.

(Ukrajnából).....!

2014. jún. 3. 15:24
 48/84 A kérdező kommentje:
Végre egy normális ember!
2014. jún. 3. 15:25
 49/84 A kérdező kommentje:

Láthatják az eu pártiak, hogy nincs igazuk. Nekem is vannak Ukrajnában élő ismerőseim, és azt mondták, hogy tavaly kényelmesen meg tudtak élni a fizetésükből, most meg alig. Ez a madjdanon őrjöngő eu bérenc barmoknak köszönhető.

Csak jelzésképp: az ukrán átlagbér tavaly 3500 hrivnya volt, ami a 27-es árfolyamon 95.000 forint. Most a 18 forintos árfolyamon ez 63.000 forint (Kárpátalján kevesebb, ott 2730 hrivnya az átlagbér, ami már alig 50 ezer forintot ér!). Ez 35%-os csökkenés. Ti hogy reagálnátok, ha itthon ilyen lenne? Az árak emelkednek mint az állat. Fizetés csökken. A keletieknek még rosszabb, mert hiába nagyobb a fizetés, ha egész nap félniük kell, munkahelyek zárva vannak, és a boltokban is alig van élelmiszer. Egyedül a krímiek jártak jól ezzel a balhéval, hogy közel háromszoros fizetést kapnak.

2014. jún. 3. 15:41
 50/84 anonim ***** válasza:
23%
Ilyenkor hol van a népek önrendelkezési joga? Ami mellett oly' bőszen kiállt a nyugat amikor Jugoszláviát, illetve Szerbiát darabolták fel.
2014. jún. 3. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!