Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van még olyan, aki a nyugat...

Van még olyan, aki a nyugat pártján áll?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még olyan idióták, akik az Ukrajnai helyzetben a nyugatnak adnak igazat. Én nem voltam eu ellenes, de már ha egy eu zászlót meglátom, rögtön leköpöm. Több ezer ember halálát okozta az eu és a nato terrorszervezet, mert kellett volna még egy gyarmat. Mi értelme, hogy békés civileket ölnek?

Pár videó:

https://www.youtube.com/watch?v=x4Q0_uUWCHc

https://www.youtube.com/watch?v=YKpJ1-ECpPg

https://www.youtube.com/watch?v=qGoE2zSqRcY

Ezt mind ez a két terrorszervezet tette!

2014. jún. 2. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
42%
Persze ilyenkor az "emberi jogok" sehol nincsenek, EU párti agresszív tüntetőket tilos gumilövedékkel lőni, de egyszerű civil lakosokat lehet bombázni, páncélozott járműből agyonlőni és tüzérséggel felrobbantani.
2014. jún. 2. 22:15
 2/84 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem voltam eu ellenes"

Miért hiszem azt, hogy sose volt ilyen?

2014. jún. 2. 22:18
 3/84 anonim ***** válasza:
Jogállamban tény hogy ritkán esik meg hogy terrorszervezetek tűzharcba keverednek a békés tüntetőkkel.
2014. jún. 2. 22:26
 4/84 Shai-Hulud ***** válasza:
58%

Ja hát persze, ebben az egész helyzetben az oroszok ugye teljesen ártatlanok?

És miért is az EU és a NATO a felelős? Egyelőre csak felségjelzés nélküli OROSZ csapatok vannak Ukrajnában...

OK, látom, hogy imádod az oroszokat, de vagyunk még elég sokan, akik EMLÉKSZÜNK még arra, mikor "ideiglenesen" itt állomásoztak 43 évig. SOHA TÖBBET OROSZOKAT!!!

2014. jún. 2. 22:30
 5/84 A kérdező kommentje:
Jelenleg az eu löveti a békés civileket, és a hazájukért harcoló embereket, és nem az oroszok.
2014. jún. 2. 22:39
 6/84 anonim ***** válasza:
47%
Nincsen
2014. jún. 2. 22:39
 7/84 A kérdező kommentje:
Meg az ukrán katonaság mentőautókra lő, ami HÁBORÚS BŰNCSELEKMÉNY! És olyan fegyvereket vet be, amit csak a mezőn szabad alkalmazni, lakott területen szintén háborús bűntett.
2014. jún. 2. 22:40
 8/84 anonim ***** válasza:
56%
Kérnénk egy bizonyítékot arra hogy felségjelzés nélküli orosz katonák vannak most ukrajna területén ( Krím esetében nyilvánvaló volt).
2014. jún. 2. 22:59
 9/84 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyetértek. Ha valóban orosz katonák lennének, akkor már rég eldőlt volna minden. Orosz katonaság 10%-a odamenne, a helyi önkéntesekkel együtt pár óra (!) alatt lenulláznák az ukrán hadsereget, ahol jelenleg ételre sincs pénz, és folyamatosan állnak át a katonák.
2014. jún. 2. 23:01
 10/84 anonim ***** válasza:
63%

"Jelenleg az eu löveti a békés civileket, és a hazájukért harcoló embereket, és nem az oroszok."

Súlyosan hülye vagy...

2014. jún. 2. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!