Mit szólnátok, ha Romániában alapítanának egy Román Gárdát?
Ha a románok alakítanának román gárdát, akkor az nem magyarellenes hanem cigányellenes lenne!
Én ismertem románokat, a magyarokat nem utálták, a cigányokat annál jobban!
Szóval kérdező, ezt bebuktad, mert romániában is a cigányokat rühellik, nem minket!
Amúgy miért ne alakíthatnának a románok gárdát? A nacionalizmushoz minden európai népnek joga van!
Nekünk is!
Mi lenne a probléma a "Román Gárdával"?
Svájci gárda is van, ha jól tudom, a Vatikán testőrsége.
Legyen jó sok Gárda!
kedves iszonyúan sötét hülye kérdező segítek, hogy megértsed:
"valamint fellépni a magyarbűnözés ellen, hiszen mindenki tudja, hogy a magyarok egy beilleszkedésre, együtt működésre képtelen népség, akik mind adócsalók, bliccelnek, és románokat terrorizálnak"
ez az a mondatod amivel kiprovokáltad magadnak a sok szitkozódást, mert valótlanságot állítasz, hülyeséget, még jó, hogy sokan felcseszik vele az agyukat, jogosan.
Akkor a sötétebbek kedvéért megint leírom, utoljára. Ezeket nem gondolom komolyan, egy fiktív szervezet fiktív vezetőjének adtam a szájába a mondatokat, nem ez a valódi véleményem. Attól még, hogy le tudom írni, nem jelenti azt, hogy így is gondolom, figyeld csak: Az ég piros. Attól viszont, hogy én nem így gondolom más még mondhatja ezt, erre irányult a kérdésem, de ha akarod, akkor most leírom: Az erdélyi magyarok mind rendes, becsületes, emberek. Na most, hogy ezt leírtam, mostmár kéretik
abbahagyni a hőbörgést. Ja és az ég kék:)
Azért milyen vastag pofa kell ahhoz hogy összehasonlítsd a külhoni magyarokat és az itteni orkokat. o.O
Én tökéletesen értem hogy mit akartál elérni ezzel a hülyeséggel, de nem jött be.
Kedves Kérdező (19:43-mas vagyok). Darázsfészekbe nyúltál, ugyanakkor sikerült kiugrasztanod a nyulat is a bokorból ;) A hozzászólások kb. 80%-a rávilágított a helyzet gyökerére: a szélsőjobb szerint
- mi magyarok különbek vagyunk más népeknél, tehát jogunk van ellenük gárdákat alakítani
- más nemzetek is alakíthatnak gárdát, de csak akkor, ha náluk alávalóbb népcsoportok ellen teszik
- ha ellenünk (is) tennék, az képtelenség, vagy szentségtörés lenne, hiszen mi magasabb rendű nép vagyunk, ellentétben a románokkal
Itt van az alapvető felfogásbeli különbség, és ez is teszi meddővé, értelmetlenné a vitát. Ehhez legalább odáig kellene eljutni mindkét oldalnak, hogy mi magyarok jó helyen vagyunk, ahol, nem érünk kevesebbet a többi népnél. És ők sem érnek kevesebbet nálunk. Csak ugye ennek beismerése egyesek szerint egyenlő lenne a hazaárulással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!