Milyen magasak Romániában a fizetések, hány év múlva fognak minket beérni?
Epp most szamitottam ki, hogy az en fizetesem kb 90-100Ft.
Ebbol fenttartok egy 3 szobas lakast es mindent kifizetek es a tobbit elelmiszerre koltom. Ja es van egy 11 eves kislanyom is aki velem van! Sajnos felre tenni nem tudok!
De nem szomorkodok mert vannak akik meg ennyit sem keresnek:(
Hogy beerni titeket?? Szerintem 100 ev is keves!
Köszönöm, hogy megosztottad.
Éppen tegnap hallottam a híradóban, hogy 400 Euró az építőipari nettó átlagkereset, és ennek duplázódására számítanak 3 éven belül. Én ugyan nem vagyok építőmunkás, de szerintem annál most itt jóval kevesebbet keresnek. Valamint ott 8% feletti a gazdasági növekedés, itt meg ugye 1%-ot alig haladja meg.
En vagyok az elso valaszolo.
Azert nem olyan tragikus a helyzetem, mert ahhoz kepest, hogy a korulottem elok milyen rosszul jonnek ki a fizetesukbol, en eleg jol gazdalkodom, eleg gyakran jarunk a kislanyommal cukraszdakba. De ha tudok meg segitek a kornyezetemben elokon is, pedig nincs kivetni valom, de sajnalom a nalamnal szegenyebbeket:)
De azert eltudnam kepzelni az eletem ha tobb fizum lenne:))
szerintem, mi vagyunk a sereghajtók. gyurcsányi azért tárgyalt az albánokkal az Eu csatlakozásukról, hogy ne mi legyünk az utolsók
én azt hallottam,hogy a szakmunkások 300 ezerért járnak ki Romániába dolgozni
nem tudom,igaz-e
6-ik valaszolonak uzenem: ("...én azt hallottam,hogy a szakmunkások 300 ezerért járnak ki Romániába dolgozni
nem tudom,igaz-e..")
Igaz,az a 300.000(brutto) forint atszamolva roman lejbe kb 2.100 Ron,aminek a nettoja kb. 1.500 Ron, ebbol itt -ha okosan gazdalkodsz-- meglehet elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!