Mit szólnátok, ha Romániában alapítanának egy Román Gárdát?
Hehe :D
Jó lett.
El is érted vele a célod, itt hőbörög a sok bolond. :)
(Akiknek fele olyan buta, hogy az sem tűnik fel neki, hogy ez csak irónia, vicc.)
Te is egy nagyon okos ember lehetsz, interneten keresztül levonsz mindenkiről mindent. :)
Hiába, az internet bővelkedik a marhákban! :) (pl. benned)
Irónia.. hahah. Vagyis a kérdező megpróbált vicces lenni, csak kicsit se sikerült annak lenni :D
Kérdező: aggodalommal figyelném, mivel tudom, hogy a mozgalom éle a határon túl élő magyarok ellen (is) irányul. És egyébként sincsen rendben az, ha egy párt politikai céllal félkatonai jellegű mozgalmat szervez.
Ahogy látom, a magyar gárdát annyira éltető honfitársaink sem örülnének neki (pedig az ő logikájukkal tulajdonképpen a románoknak is ugyanilyen joguk lenne hasonlóra).
Miért provokálod a Magyarokat te sz.mét?! Romániának ugyis nagy a Nemzeti öntudata, a határt a Tiszáig akarják, holott már fél Magyarország náluk van!
Provokálj csak te k@cs@g, vagy csak enyire h@lye vagy
"Ahogy látom, a magyar gárdát annyira éltető honfitársaink sem örülnének neki (pedig az ő logikájukkal tulajdonképpen a románoknak is ugyanilyen joguk lenne hasonlóra)."
Igazából főleg erre próbáltam rá világítani.
Kedves kérdező!
Az ember azt gondolná, hogy némi iróniával felhívhatja egyesek figyelmét arra, hogy nem minden fekete vagy fehér, és hogy a szélsőséges nacionalizmus pont egy olyan országnak teszi a legrosszabbat, ami majd' az egész Európában a legnagyobb nemzeti kisebbségekkel bír.
Nekem tetszett a szöveged, nem háborított fel, és ügyesen kimozdítottad a nézőpontot. A célközönséged viszont nem igazán értékelte ezt, és többnyire nem azért, mert buta, hanem mert elvakult. Olyan dolgokba kötöttek bele, mint "a román kultúra" életkora, amit mi odaverünk szembe szélben, meg hogy a románoknak is van szélsőséges pártja, amik a te szöveged szempontjából most teljesen közömbösek...
Lassan egy éve fórumozok ezen a honlapon, és immár biztosan állíthatom: akikre te hatni akartál, azokra nem lehet hatni.
"Szerintem a romániai magyarok nem egy elvetemült népség.Nem egyet ismerek,egyik se bűnöző.Sőt!"
Kérdésem nem az erdélyi magyarok ellen irányult, ez már feltűnhetett volna! Én is ismerek erdélyi magyarokat valóban jó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!