A holokauszt tagadók szerint hova tűntek azok a milliók akiket elvittek vonattal falvakból városokból, s nem tértek vissza?
És én ezt honnan az ördögből tudjam? Te tájékoztatsz erről s én tudjam?
ha esetleg azt várod el tőlem hogy tagadjam, tájékoztatlak, hogy szerepzavarban vagy. te vagy a koncentrációs tábor tagadó, nem pedig én.
" Szóval elismered hogy Izrael amit Jacob Rotchild alapított teljesen jogtalanul népirtást hajt végre a palesztinokon és ezt mindenki jóvá hagyja? Amúgy ennyi erővel akkor volt kommunista holokauszt is meg palesztin is van. Egyetértesz?"
Jogtalan népirtás? Miért, van jogos is?
Nem hagyja mindenki jóvá, pl. a palesztin terroristák nem hagyták jóvá. Tájékozatlan vagy.
Az utolsó mondattal nem értek egyet. A holocaust szó jelentése égő áldozat. tehát holocaust volt pl. hirosima, nagaszaki, drezda, de a kommunisták nem nagyon égettek, inkább fagyasztottak a gulágokon vagy husdarálóval a dunába mosták a hullákat magyarországon.
A palesztinai hullakezelés számomra nem ismert de ennek a kérdésnek te vagy a szakértője.
21:17
"Amióta sulykolják az emberekbe a bűntudatot ,meg kötelező megemlékezések vannak az iskolákban is, azóta vannak holokauszttagadók Magyarországon."
Teljesen egyetértek, pontosan ez a helyzet.
22:15
"Szóval elismered hogy Izrael amit Jacob Rotchild alapított teljesen jogtalanul népirtást hajt végre a palesztinokon..."
Tudjuk, Magyarországon is a rohandtnáci magyarok bántják a "szegínyszerencsétlen " romákat, bizony ám! :)))
Megnéztem s elgondolkoztam. Nem lehet hogy ennek az egész holokauszt tagadásnak az áll a hátterében, hogy elterelik a világ figyelmét arról ami Palesztinában zajlik?
Mert ha a múltbeli holokausztot tagadjuk azzal a jelenkorit is tagadjuk...
Vajon kik is valójában ezek a holokaust tagadók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!