Milyen a III. Birodalom által kiadott hivatalos dokumentum bizonyítja, hogy parancsba adták a zsidók tömeges, módszeres kivégzését?
Nincs ilyen.
Visszakérdezek:
szerette Hitler és a náci vezérkar a zsidókat?
mit tudott velük Hitler csinálni 1942-43-tólkezdve, amikor rájött, hogy elveszíti a háborút? Hova akarta tenni őket szerinted?
Ez nem kérdés, ez kinyilatkoztatott igazság, amit Szentatyánk, V. Szt. Viktor 1978. évi IV. törvény 269/C artikulusában ex cathedra ünnepélyesen kijelentett.
Ama alattomos emberfia, ki tudatlanságból ezt megtagadni merészelné, az 3 évre börtönbe záratik.
# 5:
éééés mindjárt kopognak az ajtódon aztán kattan a bilincs.
Egyébként nincs racionális magyarázat. Nem is lesz soha. Régen még arról volt szó, hogy a zsidókból lámpaernyőt és szappant csináltak, meg patakokban folyt a vér... aztán persze később ezen puhítottak. Másik érdekes tény, hogy valamelyik lágerban (nem ugrik be, hogy melyikben) napi 5000 zsidót kellett kivégezni és elégetni ahhoz, hogy tudják tartani a normát. A probléma csak ott van, hogy volt 4 krematórium. Ha 24/7 munkaidővel számolok, másfél percenként kellett egy zsidót elégetni a 4 krematórium mindegyikében. Csak nekem tűnik ez hihetetlennek?
A fényképes bizonyítékokkal pedig csak annyi probléma van, hogy 99%-uk retusált, máshol készült, vagy vágott. Amit pedig # 2 linkelt nekem pl nem bizonyíték, mert én is bármit legépelhetek.
(Megjegyzés: Megtörténtnek tartom a zsidó holokausztot és elhatárolódom mindentől is mindenkitől, akit tagadja ennek a szomorú és véres népirtásnak a létezését; beleértve saját magamtól is.)
"nekem pl nem bizonyíték, mert én is bármit legépelhetek"
Te is csak legépeltél valamit, ennyi erővel az sem bizonyít semmit. Ellenben a három linkből kettőnél ott vannak a forráshivatkozások, a harmadiknál pedig egy hangfelvétel is szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!