Zsidó kritika Japán atomtámadások felé, a zsidók tényleg ennyire félszeműek?
Tv-ben volt egy összeállítás az atombomba megemlékezés kapcsán. Olyan holokauszt dejavu-m kezdett lenni, tán annyi különbséggel hogy a japánokat jobban sajnálom mert az ő esetüket nem lehet elhazudni, túl misztifikálni, túl becsülni. Már csak röhögtem rajta amikor az összeállítás végén beszúrták egy zsidó újságíró véleményét, miszerint ő már nagyon unja ezt az atom megemlékezés dolgot, és burkoltan utalt, lehetett tudni, hogy szerinte a japánok megérdemelték. Feltettem hangosan magamban a tv előtt hogy de hisz mi mindenki más, ne zsidók, is rohadtul unjuk a holokauszt dolgot, még sem mondhatunk hasonlót.
Azért ez nem undorító hogy pont egy zsidó mond ilyet, akinek a leginkább együtt érzőnek kéne lennie? Vagy esetleg ennyire nem bírják a konkurenciát, amikor 1 napig mást kéne sajnálni? Persze hozzátették hogy már aznap kirúgták, de nem több. A japánoknak ez nem tetszett, de nem is tettek többet. Ellenben ha mondjuk egy magyar mondott volna hasonlót akkor nem hogy a kirúgás nem lett volna elég, meghurcolták volna a médiában, meg még kitalálnák róla hogy náci parancsnok volt valamelyik lengyel gettóban.
Csak nekem röhejes már ez a koncon marakodás a részükről? :D
Én nem lepődök meg ilyeneken.
Köztudott, hogy a zsidók iszonyúan pofátlanok,gátlástalanok.Valószínű ilyennek nevelik őket kiskoruktól.
Továbbá, a többségi igen nacionalista.
Így szólt az izraeli kormánytisztviselő:"Japán megérdemelte az atomot"
Szóval, ezt nem csak egy neve nincs újságíró gondolja így.
Ööö izé
"miniszterelnöki hivatal sajtókapcsolati osztályának közösségi médiáért felelős tisztségviselőjét"
Magyarul olyan mitnha xpisti23 mondana nálunk valamit. Valódi politikai szerepe nincs a fickónak, úgyhogy nem tudom miért kell belőle hisztit csapni. Egyszerűen idióta. Kirúgják érte aztán kész.
Lehet hogy avval keverem, csak inkább írtam újságírót mint valami főmuftit. Félszemű alatt azt értem hogy az egyik szeme észreveszi amit kell a másik meg nem. Az egyik szeme látja a zsidó holokausztot, a másik szeme nem a japánt.
És azért tűnhet általánosításnak hogy az össze zsidóra értem, mert érdekes semelyik másik nép sem reagált ilyen gonoszságot mint egész véletlenül pont a zsidók. Pont nekik kéne nagyban egyetérteni, erre pont ők az egyetlenek akik még bele is rúgnak a japánokba, nem érzitek itt az iróniát vagy mit? :D
De ha én azt mondanám hogy a zsidók megérdemelték a holocaustot és mit kell őket annyira sztárolni, már nagyon unjuk, akkor úristüünnn mit kapnék a fejemre.
De a zsidó védőknek most sincs önkritikájuk, nem azt mondanák hogy ez tényleg csúnya dolog volt tőlük, hanem engem kezdenek el szidni hogy holokausztozok meg zsidózok :D Szánalom az egész banda úgy ahogy van. Higgyétek el én lennék az első aki szeretné elfelejtetni a holokausztot de minden hétre jön egy emléknap, képviselői seggnyalás ami engem irritál. Nem azon kell felháborodni hogy valakinek elege van ebből a bűntudatkeltésből, hanem tényleg abba kéne hagyni és akkor nem lenne probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!