Zsidó kritika Japán atomtámadások felé, a zsidók tényleg ennyire félszeműek?
Tv-ben volt egy összeállítás az atombomba megemlékezés kapcsán. Olyan holokauszt dejavu-m kezdett lenni, tán annyi különbséggel hogy a japánokat jobban sajnálom mert az ő esetüket nem lehet elhazudni, túl misztifikálni, túl becsülni. Már csak röhögtem rajta amikor az összeállítás végén beszúrták egy zsidó újságíró véleményét, miszerint ő már nagyon unja ezt az atom megemlékezés dolgot, és burkoltan utalt, lehetett tudni, hogy szerinte a japánok megérdemelték. Feltettem hangosan magamban a tv előtt hogy de hisz mi mindenki más, ne zsidók, is rohadtul unjuk a holokauszt dolgot, még sem mondhatunk hasonlót.
Azért ez nem undorító hogy pont egy zsidó mond ilyet, akinek a leginkább együtt érzőnek kéne lennie? Vagy esetleg ennyire nem bírják a konkurenciát, amikor 1 napig mást kéne sajnálni? Persze hozzátették hogy már aznap kirúgták, de nem több. A japánoknak ez nem tetszett, de nem is tettek többet. Ellenben ha mondjuk egy magyar mondott volna hasonlót akkor nem hogy a kirúgás nem lett volna elég, meghurcolták volna a médiában, meg még kitalálnák róla hogy náci parancsnok volt valamelyik lengyel gettóban.
Csak nekem röhejes már ez a koncon marakodás a részükről? :D
#30 te kis tetves hazug pajeszos. Ferevezeted itt az embereket
Corporate Data
Jiji Press, Ltd.
Yutaka Nishizawa
5-15-8 Ginza,Chuo-ku,Tokyo 104-8178, JAPAN
+81-3-6800-1111
alapitva November 1, 1945
capital 495 million yen
dolgozok szama 907 as of March 31, 2013
irodai vannak 78 in Japan and 28 abroad
A zsidók egy része tagadja a zsidóság faji különállóságát és azt hangoztatja, hogy a zsidóság csak vallásfelekezet. A másik részük (az őszintébbek) - különösen az ún. cionisták viszont nyíltan megvallja, amit egyébként minden egyes zsidó tud és érez, hogy a zsidóság különálló fajta.
Nem kell semmi különösebb tudomány annak a megállapításához, hogy a zsidóság külön faj. Honnan van az, hogyha elmegyek egy teljesen idegen városba, ahol senkit sem ismerek, a zsidókat - éppen úgy, mint a cigányokat - egytől-egyig felismerem. Nem a vallásukat olvasom le az arcukról, hanem a fajukat, mert a felekezeti sajátságok (bélyegek) sohasem öröklődnek, hanem csak a fajiak. Különben is lehetséges, hogy a kérdéses zsidók valamelyik keresztény felekezetnek a "buzgó" hívei. Nincs olyan ember a világon, aki az én arcomról le tudná olvasni a vallásomat.
37 pedig a 36 van igaza. Engem egyszer akart meggyőzni egy zsidó hogy a zsidóság vallási alapú dolog, avval fojtottam belé a szót hogy megkérdeztem tőle hogy akkor miért csak anyai ágon öröklődik egy "vallás". Katolikusnak,muszlimnak,buddhistának akárki fia betérhet, míg igazi zsidó csak az lehet akinek az anyja is zsidó volt.
Egy vallásnak miért számít ennyire egy ilyen fizikai dolog mint a származás?
Igenis a zsidó egy embertípus, úgy mint az afrikai,ázsiai,európai,dél-amerikai.
Sokan még azt is szokták mondani hogy a zsidók nem hogy külön fajta, hanem emberiség az emberiségben, annyira különböznek mindenki mástól, annyira ősiek.
A náci karikatúrákat is azért voltak sikeresek mert valóban van egy jellemző kinézetük.
Kíváncsi lennék pl kinézetben mi mennyire különbözünk közép-európai népek, rólunk nem is lehetne rendes egyedi karikatúrát csinálni.
Honnan veszed, hogy a nácik Japánba menekültek, és miért éppen oda? Csak nem amiatt, mert
könnyen beleolvadhatnak az ott élők közösségébe?
#4: "Köztudott, hogy a zsidók iszonyúan pofátlanok, gátlástalanok."
ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy egyikük képes volt 20cm-ről az arcomba hazudni, mikor tudta, hogy hazudik...
Ugyanakkor teljesen ellentétes tapasztalataim is vannak.
(Ilyen igazat leíró kommentek ezen a fórumon max. 1/3 egyetértést kapnak, már felmértem az arányokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!