Mit lehet tenni Európa egyre erősebb iszlamizációja ellen?
hát eléggé elborult vagy, nem értem én ezt a baromságot, hogy jájj külföldi meg ilyenek, ekkora egy marhaságot de tényleg.
A cigányokat utálom, őket kipaszíroznám, de a többi külföldivel nincs bajom. Mi a franc bajotok van a többi külföldivel, nem csinálnak semmi rosszat. jah tudom "Elveszik a munkááát!" ugyan, nem a külföldiek miatt nem találtok munkát.
nem hinném,hogy ezen nekünk kell aggódni.
A franciáknál élnek 5M-an.Majd a liberalizmus szövege alatt elintézik.
Én pl. felháborítónak találom,hogy a kendőt be akarják tiltani.
21:35 Az a baj, hogy nem látod a világméretű problémákat. Ami nálunk a cigányok képében jelentkezik, az nyugatabbra a muzulmán/török bevándorlók tevékenykedése.
Van egy Németországban élő magyar ismerősöm. Ő aztán nem vádolható rasszizmussal, tipikusan liberális gondolkodású. Mégis azt mondja, hogy a törökök ott "rossz helyen vannak", képtelenek viselkedni, asszimilálódni, olyan tipikus bűnöző-fajták, mint itt a cigányok. Ez a legnagyobb baj velük. Bizonyos muszlimok egyébként árulóknak tartják őket, amiért elhagyták a hazájukat, amivel én teljesen egyetértek.
Ja, a problémát a bevándorlásra vonatkozó törvények erőteljes szigorításával, az immigránsok kiutasításával lehetne megoldani. Mit lehetne, KELL! Nem mentség az, hogy ti nem vagytok keresztények. Nem a vallás, hanem az egész európai, fehér/árja kultúra forog kockán.
A második világháborúban a fehér faj saját maga ellen harcolt, és le is győzte magát.
Adolf Hitler azt ami most megy(európát ellepik a bevándorlók)megjósolta, ő mondjuk ezt pár száz évvel későbbre tette.
Nem rég voltam Angliában és ijesztő volt, hogy európában egyedül vagyok fehér a metrón.
Nem vagyok nácifasisztarasszista, de azért le lehet pontozni :)
lepontozatalk normális az ilyen az europaiak kihalnak lassan a helyüket bevándorlok veszik át ezért sokkan még 1 náci korszakot akkarnak. Pedig csak lehet hogy a túl civilizált az életünk amibe 2 gyereknél több nem fér el.
Nekem sincs több mert csak 2-nek tudom biztositani anyagilag azokat a feltételeket amitől eurpában elfogadgyák és melót talál. DE ne legyünk álszentek a kapitalista felfogás oda vezet hogy kihalunk.
1. "Európa iszlamizációja" egy meglehetősen eltúlzott, mitikus téma. Európa már többször is volt a mostaninál nagyságrendekkel jobban "iszlamizálva", mégsem lett vége a világnak.
2. A keresztény felekezetek vezetői nem politikusok, nem parancsolnak hadseregeknek, nem szabják meg a bevándorlási törvényeket. Egyébként örülnek neki, hogy évente több tízezer muszlim tér át a keresztény vallásra Franciaországban és Németországban, amely jelenség gyakoribb (csak éppen kevesebb sajtót kap), mint a fordított irányú áttérés. Szóval a muszlim bevándorlók utánpótlást is jelentenek a keresztény egyházak számára, nemcsak konkurrenciát.
3. "az arab emberke "Britain is Muslim" szöveges zászlót rakott ki" - gratulálok, egy esetből egy kontinens sorsára következtetsz. A muszlimoknak igen kis részük radikális.
4. "Európa az öngyilkosság felé halad?" Komolyan azt gondolod, hogy ha itt tényleg valami "veszély" lenne, akkor illetékes helyeken nem foglalkoznának vele?
5. Ha ismernéd a részletes demográfiai adatokat, akkor tudnád, hogy Európát semmiféle kihalás nem fenyegeti. A népesség termékenysége nyugaton már régóta javul. Ami az "iszlamizációt" illeti, a muszlim bevándorlók leszármazottainak aránya némelyik országban elérheti a 15-20 %-ot 50 éves távlatban, de alaptalan feltételezni, hogy ők is muszlimok lesznek, vagy ha egyáltalán azok lesznek, akkor radikális muszlimok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!