Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok, hogy a norvég...

Mit szóltok, hogy a norvég tömeggyilkos Breivik tanulni akar a börtönben politológiát? és ahhoz hogy csak 21 évet kapott?

Figyelt kérdés

2013. júl. 31. 10:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 rajcziz ***** válasza:

Persze, amiket felsoroltál, borzalmas, elítélendő dolgok, ezt nem vitatom. Viszont az egész alapját nem érted meg: senki nem adott nekem jogot, hogy megöljek egy másik embert, legyen az az illető bármilyen "gonosz".

Az OK, hogy legszívesebben nem szeretnél hibákat. De mégis, 100 emberből hány halhat meg alaptalanul, hogy elfogadd azt a rendszert? 10? 20?

2013. aug. 7. 16:20
 52/59 A kérdező kommentje:

Nagyon számokat akarsz kicsikarni belőlem, de mindegy hogy én elfogadom-e a rendszert vagy nem ez nem egy emberen múlik, minden rendszerben van hiba és ezért néha meghalnak az ártatlanok. Ami szörnyű dolog, de nem hiszem, hogy én tudnék ez ellen tenni bármit is, vagy akár te.

Előtted szólónak meg, nem a Zimmermann ügyre gondoltam, volt pár éve, hogy egy gyerek elfutott a rendőrök elől azok azt hitték valami veszélyes van nála és lelőtték.

2013. aug. 7. 16:33
 53/59 rajcziz ***** válasza:
Én csak a te véleményedre vagyok kíváncsi, hogy te mit tartanál elfogadhatónak.
2013. aug. 7. 16:37
 54/59 A kérdező kommentje:
Természetesen 0, ami elfogadható.
2013. aug. 7. 16:41
 55/59 rajcziz ***** válasza:
Tehát ha lenne egy népszavazás a halálbüntetés bevezetéséről, csak akkor szavaznál igennel, ha szerinted biztosítva lenne az, hogy csakis olyanokat végeznek ki, akik meg is érdemlik szerinted.
2013. aug. 8. 10:48
 56/59 A kérdező kommentje:
De erről senki nem tud biztosítani senkit, de igen tegyük fel ha tudna biztosítani erről akkor szavaznék csak rá. Amúgy meg a szigorított életfogytiglan is elég lenne, mindenféle kényelmi cikkek nélkül.
2013. aug. 8. 11:34
 57/59 anonim ***** válasza:

Cigányt vertek 3an : 2nek életfogyt 1nek 10év

kiírtanak egy családot: 3év

azt kiabáta egy ember: shalom shalom a zsidókat kivashalom (persze a zsidó világkongresszus ideje alatt) 3év GYORSÍTOTT ELJÁRÁSBAN.

Öreg 90év körüli nénikét úgy megvertek hogy a kórházba hamarost meghalt.

Nem találják az elkövetőt.

Egy roma ordibált hogy a Gárdisták bántalmazták, hatalmas mizéria, bizonyíttani nem tudja.

Különös világ ez

2013. aug. 25. 23:49
 58/59 anonim ***** válasza:
Különös világ ez, Breivik pedig ki fog szabadulni ugyanis szabadkőműves, azoknak meg hatalmas befolyásuk van világszerte. Miután kijön, újra szabadkőműves lesz, és ki tudja meddig fog szégyenfoltként, parazitaként élni a normális emberek között...
2013. szept. 1. 17:30
 59/59 rajcziz ***** válasza:

"Különös világ ez, Breivik pedig ki fog szabadulni ugyanis szabadkőműves, azoknak meg hatalmas befolyásuk van világszerte."

Biztos ezért zárták ki azonnali hatállyal a páholyból, ahol egyébként négyszer jelent meg. Szóval kár azt feltételezni, hogy magas pozíciókban vannak barátai.

2013. szept. 1. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!