Zsidóknak miért nem mondogatják, hogy lépjenek túl a múlton, mint ahogy nekünk folyton trianonra?
Nem minden zsidó ilyen.
Én ismerek normális zsidókat is , ők nem utálják a nem zsidókat és nincs ez a szupremácia tudatuk.
Teljesen normális emberek.
Sajnos volt szerencsém találkozni a másik felével is.
Ezek a zsidók nem képesek túllépni a történelmi sérelmeken , nem tudnak megbocsájtani az inkvizíciót a holokausztot meg a nem tudom micsodákat.
A modamedánokra is neheztelnek.
Ezek a zsidók mindenkit gyűlölnek , lenéznek aki nem zsidó.
Mondják nekik is, csak az nem kap nyilvánosságot.
Az ő lobbijuk, befolyásuk, erejük sokkal nagyobb.
Még más országok területeit is annektálhatják stratégiai, kulturális indokokkal (pl. Golán, Kelet-Jeruzsálem) és senki nem lép fel ellene.
De az előzőnek igaza van, a zsidók sem egységesek. Ott is vannak, akik a történelmi megbékélést szorgalmazzák az állandó holokauszt kártérítések, más népek kollektív bűnössé nyilvánítása és a területi hódítások helyett.
És körükben is vannak radikálisok, nacionalisták akik utálnak más népeket, vallásúakat és az a céljuk, hogy ami valaha a történelemben zsidó föld volt, azt vissza kell szerezni és elutasítják a kompromisszumos békét a szomszédokkal.
5. Igazad van.
A zsidó vallásban eredetileg tilos a kollektív bűnösnek nyilvánítás.
A második réteg akikről írtam , ők nem igazán vallásosak ,hanem egész mások.
Mondogatják nekik, csak feleslegesen.
Van egy rétege a zsidóknak, akik a holokausztból élnek.
Nagyon jó üzlet ám!
Szóval valószínüleg még egy jó darabig nyomatni fogják a dolgot, továbbra is bőven a jóízlés határain túl (rengeteg háború és népírtás volt a közelmúltban is, mégis csak a zsidókat kell k*rvára sajnálni). Egyáltalán nem érdekli őket, hogy ezzel ellenszenvet váltanak ki (még azokból is, akik régebben egy kicsit azért együttéreztek velük)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!