Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondolsz erről a bolíviai...

Mit gondolsz erről a bolíviai Tóásó, Magyarosi ügyről?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ott kemény diktatúra van,nem csodálkozom rajta.
2009. okt. 4. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
úgyis eltusolják bármi is jön ki belőle
2009. okt. 4. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Az infó tanárom volt és elég gáz, hogy ezt csinálják vele...
2009. okt. 4. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Tuti, hogy nem voltak ártatlan kis báránykák, ha a Rózsával mentek Bolíviába... De soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi is volt a szitu.
2009. okt. 4. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ez egy vicc, csak sajnos szomorú ...

nem hiszem h ezek pont Bolivíában akartak egy hű de nagy összeesküvést az elnök ellen, ugyan már .... Ne felejtsük, hogy egy nagyon durva katonai diktatúra -rendszerű országról van szó, azaz itt jogról meg igazságról beszélni nem is lehet ..

2009. okt. 5. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
20. századi zsoldosok voltak, kalandorok, mindegy volt, ki fizet nekik, elvállaltak bármit. Most ráfaragtak.
2009. okt. 5. 09:58
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Én biztos nem mennék Bolíviába, ők mentek - valami okkal. Szerintem nem voltak ártatlanok. Biztos nem nyaralni mentek. De az igaza, hogy miért haltak meg úgysem tudjuk meg.
2009. okt. 5. 13:04
 8/14 A kérdező kommentje:

Na igen... én ezt nem értem... még ha egy gyerekkori jóbarátom is hív ki, akkor se hagyok ot csapot papot, és megyek el PONT! Bolíviába...

Még más országba se mennék nem hogy oda.

Amúgy Tóásót személyesen ismerem, de ki nem nézném belőle.

2009. okt. 5. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

"egy nagyon durva katonai diktatúra -rendszerű országról van szó, azaz itt jogról meg igazságról beszélni nem is lehet .."

Az ilyen és hasonló véleményt írók! Ne haragudjatok, de az ügy előtt mit tudtatok ti Bolíviáról? Jó esetben annyit, hogy egy dél-amerikai ország. És azóta? Milyen forrásokból tájékozódtatok mélyebben? Honnan ez a fene nagy "hű de diktatúra" szöveg?

Félreértés ne essék, nem állítom, hogy a demokrácia mintapéldája, de nem azért mert ezt láttam volna az rtl-rn, hanem egyszerűen azért, mert kb. semmit nem tudok az országról. Szerintem épp úgy, mint ti.

2009. okt. 6. 09:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nana, kikérem magamnak! Én írtam ezt, és hispaniszta történész vagyok, ráadásul latin-Amerikára specializálva magam, úgyhogy engedd meg, hogy ezt gondoljam (alappal).

Bolivia az egyik legkeményebb katonai diktatúra azegész kontinensen, kicsit nézz utána!

2009. okt. 6. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!