Valóban a végét járja már? Vagy van esélye talpra állni? Hogyan látod a jövőjét? Vagy akár a jelenlegi helyzetéről mit gondolsz?
2011. aug. 17. 21:54
1/10 anonim válasza:
Szívesen élnék ott.
2011. aug. 17. 21:57
2/10 anonim válasza:
Jó filmeket, zenéket és kajákat gyártanak, amiket itt is lehet nézni, hallgatni és enni, de amúgy sok hasznát nem látom és nem élnék ott.
2011. aug. 17. 23:08
3/10 anonim válasza:
A föld egyik legundorítóbb országa. Elégették a föld kőolajkészletét, lemészárolták a fél világot és még lenne pofájuk talpra állni.
2011. aug. 18. 06:14
4/10 anonim válasza:
Amerika egy "haldokló" birodalom jegyeit mutatja.
Túljutott már a csúcspontján, csillaga leáldozóban van.
Ugyanakkor ez a birodalom még félholtan is veszélyes marad, egyáltalán nem gyenge, és nem szánandó.
2011. aug. 18. 08:11
5/10 anonim válasza:
Tegnap hallotam a tv-be, hogy valami politikus összetévesztette Elvis halálát és születési idejét, így (asszem aug16-án) boldog szülinapot kívánt Elvisnek a halála évfordulóján.
Meg mondtak valami olyasmit, hogy ugyan az a politikus asszony egy városba azt mondta, hogy valaki híres ember szülővárosába van (mondta a nevét de nem emlékszem) és közben egy hasonló nevű tömeggyilkos szülővárosába volt.
Megvan a véleményem az USA-ban éélő emberekről nagyon buták(ismerek olyat aki fél életét ott tölti/töltötte így tudok róluk véleményt mondani.)
Az alkérdésekre nem igazán tudok válaszolni, szerintem talpra fog állni és nem járja a végét.
A jövőjéről annyit, hogy 10-15év mulva csinál megint egy világválságot, a lehető legjobban fog kijönni belőle és ez így folytatódik...
2011. aug. 18. 08:25
6/10 anonim válasza:
Nem járja a végét. Belátható időn belül továbbra is a Egyesült Államok lesz a világ vezető gazdasági, katonai hatalma.
2011. aug. 18. 13:23
7/10 anonim válasza:
A diplomásaik háromnegyede más országban végzett és a felük nem amerikai egyetemen diplomázott. Már nem működik annyira az agyelszívás mivel a kínai, indiai, európai meg brazil diákok már a saját hazájukban is kapnak munkát.
A fehérek már csak a 45%-ot teszik ki, az analfabéta mexikóiakkal meg az alacsonyan képzett feketékkel meg már nem igazán tudnak mit kezdeni.
2011. aug. 18. 14:09
8/10 anonim válasza:
Most nem azért, de én már 20 éve hallom, hogy az USA összeomlik. Egy szuperhatalomnak nem két pillanatra van szüksége, legalább 30-40 év mire a STÁTUSZÁT elveszti, de utána is vezető ország lehet. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a Szovjetuniónál, hogy egyik nap van Amerika, másnap pedig nincs. Egy sima ország még egy államcsőd után is könnyen talpraáll nemhogy egy nagyhatalom.
Egyébként érdekes, hogy csak azok utálják Amerikát, akik még nem éltek ott. Utópisztikusan kedvesek az emberek, mi barbárok vagyunk hozzájuk képest. Ott jöttem rá a keserű igazságra, hogy a magyar ember tényleg lopós, csaló típusú ember :(
2011. aug. 18. 14:18
9/10 anonim válasza:
Szeretem mikor amerikaira azt mondják hogy hülye szerintetetek ez így megy hogy amerikai akkor hülye magyar akkor ultra okos ? Legnagyobb baromság amit valaha hallottam ezt is irigy barmok találták ki . Dolgozz olyan helyen ahol emberekkel találkozol és meglátod itt is olyan hülye emberek vannak hogy két kézzel ütnéd a hülye fejét vagy üzletelj fórumokon esetleg vaterán olyanokat látok hogy nem hiszem el van aki pl meg vesz 500 ftért egy filmet wow hatalmas összeg és csodálkozik hogy az eladó kér pénzt postáért ami megint csak 500 ft bubis tokkal és teljesen felvan háborodva meg van hogy bejön a vodába a hülye (ügyfél) és már hetek óta dolgoznak rajta hogy mi lehet a gond a gépével miért nem megy a net és kiderül hogy a baromna k csak egy monitorja van és ez mind teljesen magyar szóval ilyent hogy sok hülye amerikai a legnagyobb baromság mondani körülbelül magyaroknak is a 70 % hülye .Össze omlásról meg annyit hogy mi akiknek 60 a minimál bér ( Pesten nem érezni csak mikor jövök el onnan akkor látom hogy egyes helyeken falvakban mekkora kihasználás megy a gyárakból van aki túlórával keres 89 ezer forintot ha túlórázik 12 óra munka ) és most ugyebár svájci frank emelkedés után kiváncsi vagyok hányan kerülnek utcára most amúgy 242 forint szóval kivánsi vagyok mikor áll helyre szóval al ényeg amit kiakarok hozni az egészből hogy amikor mi összeomlunk még akkoris van 30 éve az USa nak :)
2011. aug. 21. 09:49
10/10 anonim válasza:
Kivancsi vagyok, hogy azok akik amerika bukasat lesik, valyon mire szamitanak... Ki lesz utan a meghatarozo hatalom. Kina?! Nektek az kell, ami ott van? Szarert-hugyert dolgozo milliok, embertelen korulmenyek kozott? Remelem azt kapjatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!