Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tíz éve történt 9/11. Mit...

Tíz éve történt 9/11. Mit gondolsz hogy történt?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy a tényleg a terroristák voltak-e vagy a kormány? Nekem meggyőződésem, hogy az épületet felrobbantották. Azt, hogy kik repültek bele nagyon nem tudom, és nem is fogjuk megtudni, de nagyon sok bizonyíték szól az mellett, hogy a tornyokat felrobbantották. És én ezt ebből a dokumentum filmből gondolom: [link]

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. szept. 11. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
az a rengeteg bizonyíték ezerszer elszajkózott és megcáfolt, és különben 911re afganisztánt támadták meg ahol csupán nem kitermelhető ásványkincsek vannak olyan mennyiségben hogy 10 évig megérje a hadjárat, szóval? nagyon valószínű hogy terroristák voltak
2011. szept. 11. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Én hogy mit gondolok róla?? Nos azt,hogy szerintem tudtak a dologról és hagyták hogy megtörténjen.Hogy miért?? Mert politikailag kellett valami ütős dolog amivel lehet támadni..

Miért gondolom ezt?

Mert kizártnak tartom,hogy a légi irányítás nem vette észre hogy egyszerre 5 repülőgép nem abba az irányba megy ahová kellene mennie.Amint észrevették hogy az egyik gép rossz felé megy,már a magasban röpködő vadászgépek(ami ugye kiderült,hogy azon a napon is 4 vadászgép is a levegőben volt,mint mindig) simán lelőhették volna a repülőgépet.Inkább 300 ember haljon meg a gépen mint a földön 3000 ember.(vagy több)

De nem hogy az első gépet nem észlelték hogy elment más felé hanem 5 gépet nem vettek észre..Miért?? Elment a légi irányító szarni?,és addig képernyőkímélőre állította a monitort??

Vagy senkit nem lepett meg a dolog,hogy a world trade centerben dolgozó zsidó üzletemberek legalább a 80%-a szabadságra ment...Ugyan miért??Ők honnan sejtették,hogy baj lesz??

Komolyan ilyen hogy történhetett meg ha egy sima sétarepülőgép belép a felségterületükre,és pár percen belül már 4 vadászgép "fenyegeti"visszavonulásra..(az is köztudott,hogy több kisgép próbál rendszeresen légi úton becsempészni illegálisan embereket,de kevés sikerrel,mert rögtön kiszúrják őket)

2011. szept. 11. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, hogy Afganisztánt támadták meg, de most engem nem a válaszcsapás érdekel... Hanem az, hogy hogyan tudott összeomlani a két torony, úgy, hogy nem maradt meg az épület magja, ami a legmasszívabb 10 cm (!!) átmérőjű H alakú acélrudakból volt felépítve. Az acél megolvadásához nem volt elég hő így sem, de ha azt vesszük ha még a géptől le is dőlnek az emeletek a magnak még mindig ugyan úgy állnia kellene. Miért nem így történt? És továbbá, akkor a túlélők miért állítják azt, hogy robbanásokat hallottak, éreztek az alagsorból? Ezek mind mind értelmes kérdések, amire én hiába is kerestem, de nem találtam egyértelmű választ. És igen amit az utolsó válaszoló is leírt, hogy a francba nem vettek észre 5 eltérített gépet?! Továbbá, ha a Pentagonnak is repülő csapódott, akkor hol voltak a repülő elemei? Még a szárnyak nyoma sem volt ott az állítólagos becsapódási pontnál. Hova tűntek? Felszívódtak? Elégtek? Elporladtak? Vagy mégis mi történt? A repülőbalesetek tudtommal roncsot hagynak.
2011. szept. 11. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
A barátom a Kostelanetz & Finknél dolgozott a 34. emeleten és ő vallásos zsidó (semmi bajom vele), aznap 2001. szeptember 11-én ő sem ment be a WTC 7-es épületbe, mert kapott egy értesítést a World Trade Center Design & Construction Teamtől egy héttel előtte, hogy felújítási munkák miatt az irodaház zárva lesz.
2011. szept. 12. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

.

Az évszázad legnagyobb hazugsága!

.

2011. szept. 12. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Termittel felrobbantották az épületet.
2011. szept. 13. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!