Tíz éve történt 9/11. Mit gondolsz hogy történt?
Itt arra gondolok, hogy a tényleg a terroristák voltak-e vagy a kormány? Nekem meggyőződésem, hogy az épületet felrobbantották. Azt, hogy kik repültek bele nagyon nem tudom, és nem is fogjuk megtudni, de nagyon sok bizonyíték szól az mellett, hogy a tornyokat felrobbantották. És én ezt ebből a dokumentum filmből gondolom: [link]
A válaszokat előre is köszönöm!
Én hogy mit gondolok róla?? Nos azt,hogy szerintem tudtak a dologról és hagyták hogy megtörténjen.Hogy miért?? Mert politikailag kellett valami ütős dolog amivel lehet támadni..
Miért gondolom ezt?
Mert kizártnak tartom,hogy a légi irányítás nem vette észre hogy egyszerre 5 repülőgép nem abba az irányba megy ahová kellene mennie.Amint észrevették hogy az egyik gép rossz felé megy,már a magasban röpködő vadászgépek(ami ugye kiderült,hogy azon a napon is 4 vadászgép is a levegőben volt,mint mindig) simán lelőhették volna a repülőgépet.Inkább 300 ember haljon meg a gépen mint a földön 3000 ember.(vagy több)
De nem hogy az első gépet nem észlelték hogy elment más felé hanem 5 gépet nem vettek észre..Miért?? Elment a légi irányító szarni?,és addig képernyőkímélőre állította a monitort??
Vagy senkit nem lepett meg a dolog,hogy a world trade centerben dolgozó zsidó üzletemberek legalább a 80%-a szabadságra ment...Ugyan miért??Ők honnan sejtették,hogy baj lesz??
Komolyan ilyen hogy történhetett meg ha egy sima sétarepülőgép belép a felségterületükre,és pár percen belül már 4 vadászgép "fenyegeti"visszavonulásra..(az is köztudott,hogy több kisgép próbál rendszeresen légi úton becsempészni illegálisan embereket,de kevés sikerrel,mert rögtön kiszúrják őket)
.
Az évszázad legnagyobb hazugsága!
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!