Történt már veled olyan gáz dolog amit, ha vissza gondolsz még ma is szégyenled?
történt..de szerintem mindenkivel :D
szóval velem ez történt:
elmentem a tesómmal és az anyukámmal a corába enni,ettünk meg minden. anyukám beáll a sorba,hogy vegyen még kaját (nagy sor volt) én befejeztem a kaját,oda megyek egy kb 17 éves kiscsajhoz és elkezdem húzgálni a pulcsiját "kaphatok fagyit? XDDD* ő meg így nézett rám: O_o" amikor megláttam,hogy nem az anyukám csak egy lány akinek ugyan olyan pulcsija van elkezdtem visítani "mamíííí" és oda rohantam a tesómhoz...(kb 7 éves voltam) nah ez szerintem mindenki ciki sztoriján túl tesz...sokáig azután nem akartam a corába menni,nehogy találkozzak azzal a lánnyal xD ha eszembe jut,mindig elröhögöm magam rajta,most is röhögve írtam xD
14/L
Igen.
Sötét volt a lépcsőházban,lekapcsolták a fő kapcsolót vagy mit,azt benyitottam a szomszédhoz..XD Megyek be,mindenki néz rám,mondom hoppá téves és kimentem XDXD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!