Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Történt már veled olyan gáz...

Történt már veled olyan gáz dolog amit, ha vissza gondolsz még ma is szégyenled?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen dolig, meséld el bátran, hisz ez úgy is anonim :)
2010. dec. 2. 22:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is van egy.

7-8 éves lehettem mikor anyu apu és én utaztunk a villamoson ami tömve volt emberrel és alig fértünk el már közeledtünk a megállóhoz amikor valaki megfogta a fejem fölötti korlátot ugyan olyan karkötője volt mint a anyunak és azt hittem ő az elmosolyodtam és megöleltem a kezét és mondtam:

-Anyu úúúgy szeretlek aztán !

Aztán hátra néztem és láttam hogy egy idegen nő az.

Apuék hazáig röhögtek rajtam.

2011. jún. 19. 14:34
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Volt csak nem mondom el mert kikacagtok.
2011. jún. 19. 18:19
 13/28 anonim válasza:
100%
írd csak le szeretünk kacagni:) na ezen fogtok: gimis angolóra, cikket fordítunk, de én épp elkalandoztam, amikor rám került a sor.. és zavaromban a 'cotton field'-et gumiföldnek fordítottam :D az osztály olyan röhögésben tört ki mint még soha, évekkel utána is szivattak vele :D
2011. jún. 19. 20:13
 14/28 anonim válasza:
67%
Még szép. A suliban( 2.-os voltam) a szünetben kerestem nővéremet,(ő akkor volt 8.-os)! Hát odaszaladtam "hozzá", megöleltem, a lány megfordult erre észreveszem hogy az nem a nővérem csak egy másik caj ugyanolyan kabátban! x)
2011. jún. 19. 22:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
jajjj, ismerős az a benyitós dolog, de nálunk pont fordítva történt :D ülünk a fotelben mert végre megszereztem a család kedvenc filmjét, ülünk a tv előtt , erre valaki benyit és besétál xD az a fej amit vágott az ürge, de a miénk se lehetett semmi , aztán egy gyors bocsit elhadart és kiment xD :D
2011. jún. 19. 23:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

sztem mindenki írja le mert sokan név nélkül vagyunk és úgyse tudja meg senki.

én én sem hagyhatom ki hogy el ne mondjam.

Tavaly nyáron történt. Portugáliába tartottunk apukámmal, először repültem, sőt először jártam más országba. Egy nagyon helyes fiú ült mellettem (nem közvetlenül mellettem hanem csak a közelemben) és megkérdeztem tőle hogy nem tudja-e hogy mikor szállunk már fel. nem válaszolt , azt hittem nem vett észre. aztán olyan két óra mulva (amikor már repültünk) elkezdtem vele kommunikálni újra, de eléggé furcsának néztem mert sosem válaszolt csak bólogatott meg mosolygott. és vagy tíz percig pofáztam neki amikor végre( előtte kérdezett valamit az anyjától) megszólalt: "I don't speak hungarian!" """"""""""""-_-

2011. jún. 20. 07:54
 17/28 Rainbowling212 ***** válasza:
100%
xD velem az történt h asszem 2.-os voltam, és már egyedül mentem suliba, na szval sétálok a suli felé, erre látok egy nőt, tök ugy nézett ki mint enyukám, elkezdek szaladni utána meg kiabálok h:ANYA!! ANYA!!! persze semmi válasz, még rám se nézett, amikor odaértem hozzá átöleltem és mondtam h szia anya erre ő néz rám:O.O énmeg: hupsz bocsánat azt hittem h az anyukám... erre meg visszaszól: Hiányzik az anyukád? Segítseg megkeresni? xDD énmeg mondom nem már rég dolgozik és gyorsan besiette a suliba!!!XDDD
2011. jún. 20. 11:02
 18/28 anonim ***** válasza:

általánosba 3.dikos voltam

barátnőméknek "bulijuk" volt

és amikor divatbemutatóztunk a szülők előt..

xd le esett rólam a szoknya xd

mindenki röhögött én meg gyorsan felkaptam a szoknyát és elfutottam a szobába.. x')

2011. jún. 20. 12:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is olyan rég egy étterembe ettem ahol csak egyet fizetsz és annyiszor eszel ahányszor akarsz kb ötször újra szettem a tányérom mire hatodjára nyulat ettem amit tudtam hogy nem szeretek mire bekaptam az első falatot telibe hánytam az égész pultot.
2011. jún. 20. 14:39
 20/28 THE ... ***** válasza:
100%

Szerintem az eddig leírtak közül az én történetem lesz a legcikisebb.:D Ám mielőtt leírom,mindenkinek tudnia kell,h a szüleim elváltak.

Szóval az történt,hogy a suliban rámjött a kakilhatnék,de hát ugye ki szarik már a suliban? :D meg ráadásul nálunk a sok okos gyerek lehugyozta a wc-papírt is,szal...

SZóval visszatartottam.Egy ideig el is múlt,de aztán hazafelé menet ismét rám jött,de annyira,hogy volt,h le kellett ülnöm egy padra,hogy ne csusszanjon ki...Mi az 5.-en lakunk,és már majdnem ott voltam az ajtónál,de annyira ki akart már jönni a feka,hogy az utolsó emeletnél minden lépcsőfookra le kellett ülnöm.Jó,végül valahogy sikerült elérnem az utolsó lépcsőfokot és elhatátoztam magamban,hogy 10-ig számolok,és gyorsan elfutok az ajtóig,majd a wc-be és a probléma megoldva.

Hát igen...A terv jó volt...

Elővettem a kulcsomat és elkezdtem számolni.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10!

és abban a pillanatban villámsebességgel pattantam föl a földről.de útközben leejtettem a kulcsot - egy szinttel lejjebb- szóval lerohantam érte,fölszaladtam,kinyitottam az ajtót,berontottam a wc-be ,de ekkor eszembe jutott,hogy nyitva hagytam a bejárati ajtót.Visszasiettem,bezártam és ismét teljes erőmből a wc felé vettem az irányt.Már toltam vlna le a boxeromat,amikor hát...kijött...a fele a gatyámba ment,fele meg a földre és a wc-csészére :DD

de a legcikibb most jön!

7.-es voltam és szörnyen éreztem magam,azt hittem,hogy most összedől a világ meg minden,és gyorsan fölhívtam anyát és sírva mondtam bele a telefonba,hogy "Anya bekakiltam és tiszta szar minden!"

A pőrobléma csak az,hogy nem anyát hívtam,hanem a pasiját....:DDD

hát ez az én történetem :D

2011. jún. 20. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!