Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Történt már veled olyan gáz...

Történt már veled olyan gáz dolog amit, ha vissza gondolsz még ma is szégyenled?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen dolig, meséld el bátran, hisz ez úgy is anonim :)
2010. dec. 2. 22:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

hat elore is elnezest kerek az ekezetekert:D

az ezelottiek is cicik voltak de az enyem se pite:P

szoval: a suliban(meg 7.-es voltam) feladtak valami olvasmanyt olyan konyvbol ami nem volt meg.Hat hivom a haverom hogy menyjunk el a konyvtarba.Elmegyunk, megtalaljuk a konyvet, csak hat tul magasan volt a polcon.Nem volt senki alkalzmazott ott es megprobaltuk levenni.Nagy erolkodessel nem sikerult levenni hanem csak felidegesiteni a tobbi embert.A haverom is ideges lett s elkezdett maszni.Egybol latom hogy dol a polc s a haver ordit h:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

az egesz polc a konyvekkel s a haverommal ram dolt!

gyengebb agyraszkodast is kaptam, a szuleim jol megszidtak stb + ki is zartak a konyvtarbol minket

azota is meg van az utes helye

2011. jún. 20. 16:01
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 6.ban egyik barátnőmmel táboroztunk...és hát este volt és szexpózokat próbálgattunk xD..(lány vagyok és itt a probléma) és benyitott az osztályfőnök,mi meg ketten egymáson egy cseppet sem félreérthető 69 pózban xDDD ilyen rajtakapott fejet vágtunk,ofő sarkon fordult és kiment...aztán rá egy napra öltöztünk a szobában(ilyen sztriptízesen) és megint benyitott...már meg se lepődött,mi meg közbe félmeztelenül táncoltunk egymásnak xDDDD azóta mindenki megkérdőjelezi h egyenes vagyok-e (igen) xD
2011. jún. 20. 17:31
 23/28 A kérdező kommentje:
XDDDD Durva :D
2011. jún. 20. 17:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Ó hát velem folyton ilyesmik történnek: pl. felszolgáló voltam, viszem a forró vizet teának egy nagy kancsóban, odatettem az asztal szélére, adom a hölgynek a poharat, erre a forró tea vagy 2 liter ráborult a lábára mert az asztalt meglöktem... szerencsére a ruhája felfogta, de még mai napig összeszorul a gyomrom ha rágondolok.

Másik viccesebb kislányommal sétálunk a panel házak alatt, kislányom nézegeti az erkélyeken a virágokat, mondja nekem: azta anya néééézd, én meg felnézek és tudjátok ahogy a gyerekeknek szokás így csodálkozni én is mondom hogy: aaz nagyon jóóó, erre a szomszéd erkélyen lévő srác, aki félmeztelenül locsolta a virágokat rám néz, azt hitte rá mondom, én meg fülig vörös lettem:)

Másik eset voltam vagy 6-7 éves,strandon mélyvízben próbálkoztam úszni, apám volt mellettem, lebuktam a víz alá, de amikor feljöttem benyeltem elkezdtem kapálózni, és azt hittem apám áll mellettem, úgy belekapaszkodtam hogy még a gatyája is lejött félig, én meg csak aztán néztem hogy nem is apa az csak egy hapsi, eléggé meglepődött:)

2011. jún. 20. 17:41
 25/28 anonim ***** válasza:
38%
Na ná.
2011. jún. 20. 20:13
 26/28 anonim ***** válasza:
75%

Ez nekem nem volt annyira ciki.

Szóval:

Városnapok voltak,nagyban álltunk a hatalmas színpad előtt,rengeteg ember.Én táncoltam azelőtt,jövök ki öltözőből,és mentem a többiekhez.Megtaláltam őket,hülyültünk,satöbbi.Egyszer csak valaki befogta a szemem,és a fülembe súgta:Találd ki ki vagyok!Nem volt ismerős a hangja,úgyhogy mondtam:Passz!Erre megfogta a derekam,és elkezdte puszilgatni a nyakam.Próbált megfordítani,és engedtem,hogy fordítson,meg akart csókolni,én meg gondoltam wtf?!És akkor meglátta hogy én vagyok az.Elég sötét volt,de még ígyis lehetett látni menyire elpirul,6000-szer bocsánatot kért.Azt hitte a barátnője vagyok...Neki ez nagyon ciki volt,nekem csak mókás.Sokáig mondták,hogy:Hogy van a pasid?

2011. jún. 20. 22:41
 27/28 anonim ***** válasza:

Bocsi mobilon vok...

Ezen inkabb nevetek mint hogy szegyellenem.A lenyeg h 3-os lehettem amikor kimentem a wc re.Lejott a gatyamrol a slicc felol a gomb,ki volt gombolva a gatyam nm tudtam a gombot vissza tenni kigombolt gatyaval fel volt huzva a slicc de a gomb helyet takartam a puloverrel senki nem latta sztem.Megyek az ebedlobe az evfolyamtarsam felboritotta veletlen a vizes kancsot mindenki felpattant csak en nem tudtam.Ugyhogy kigombolt vizes gatyaval a hidegbe mentem a szinhazba.Halistennek meg kicsi voltam nem lattak annyian csak nekem volt kellemetlen de naon.:D

2011. jún. 21. 01:23
 28/28 anonim válasza:
megmutattam a csajoknak az osztályomban a 17 cm farkamat
2014. okt. 26. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!