Történt már veled olyan gáz dolog amit, ha vissza gondolsz még ma is szégyenled?
hat elore is elnezest kerek az ekezetekert:D
az ezelottiek is cicik voltak de az enyem se pite:P
szoval: a suliban(meg 7.-es voltam) feladtak valami olvasmanyt olyan konyvbol ami nem volt meg.Hat hivom a haverom hogy menyjunk el a konyvtarba.Elmegyunk, megtalaljuk a konyvet, csak hat tul magasan volt a polcon.Nem volt senki alkalzmazott ott es megprobaltuk levenni.Nagy erolkodessel nem sikerult levenni hanem csak felidegesiteni a tobbi embert.A haverom is ideges lett s elkezdett maszni.Egybol latom hogy dol a polc s a haver ordit h:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
az egesz polc a konyvekkel s a haverommal ram dolt!
gyengebb agyraszkodast is kaptam, a szuleim jol megszidtak stb + ki is zartak a konyvtarbol minket
azota is meg van az utes helye
Ó hát velem folyton ilyesmik történnek: pl. felszolgáló voltam, viszem a forró vizet teának egy nagy kancsóban, odatettem az asztal szélére, adom a hölgynek a poharat, erre a forró tea vagy 2 liter ráborult a lábára mert az asztalt meglöktem... szerencsére a ruhája felfogta, de még mai napig összeszorul a gyomrom ha rágondolok.
Másik viccesebb kislányommal sétálunk a panel házak alatt, kislányom nézegeti az erkélyeken a virágokat, mondja nekem: azta anya néééézd, én meg felnézek és tudjátok ahogy a gyerekeknek szokás így csodálkozni én is mondom hogy: aaz nagyon jóóó, erre a szomszéd erkélyen lévő srác, aki félmeztelenül locsolta a virágokat rám néz, azt hitte rá mondom, én meg fülig vörös lettem:)
Másik eset voltam vagy 6-7 éves,strandon mélyvízben próbálkoztam úszni, apám volt mellettem, lebuktam a víz alá, de amikor feljöttem benyeltem elkezdtem kapálózni, és azt hittem apám áll mellettem, úgy belekapaszkodtam hogy még a gatyája is lejött félig, én meg csak aztán néztem hogy nem is apa az csak egy hapsi, eléggé meglepődött:)
Ez nekem nem volt annyira ciki.
Szóval:
Városnapok voltak,nagyban álltunk a hatalmas színpad előtt,rengeteg ember.Én táncoltam azelőtt,jövök ki öltözőből,és mentem a többiekhez.Megtaláltam őket,hülyültünk,satöbbi.Egyszer csak valaki befogta a szemem,és a fülembe súgta:Találd ki ki vagyok!Nem volt ismerős a hangja,úgyhogy mondtam:Passz!Erre megfogta a derekam,és elkezdte puszilgatni a nyakam.Próbált megfordítani,és engedtem,hogy fordítson,meg akart csókolni,én meg gondoltam wtf?!És akkor meglátta hogy én vagyok az.Elég sötét volt,de még ígyis lehetett látni menyire elpirul,6000-szer bocsánatot kért.Azt hitte a barátnője vagyok...Neki ez nagyon ciki volt,nekem csak mókás.Sokáig mondták,hogy:Hogy van a pasid?
Bocsi mobilon vok...
Ezen inkabb nevetek mint hogy szegyellenem.A lenyeg h 3-os lehettem amikor kimentem a wc re.Lejott a gatyamrol a slicc felol a gomb,ki volt gombolva a gatyam nm tudtam a gombot vissza tenni kigombolt gatyaval fel volt huzva a slicc de a gomb helyet takartam a puloverrel senki nem latta sztem.Megyek az ebedlobe az evfolyamtarsam felboritotta veletlen a vizes kancsot mindenki felpattant csak en nem tudtam.Ugyhogy kigombolt vizes gatyaval a hidegbe mentem a szinhazba.Halistennek meg kicsi voltam nem lattak annyian csak nekem volt kellemetlen de naon.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!