Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 9/11 tíz éve történt. Mit...

9/11 tíz éve történt. Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Megváltás, vagy katasztrófa?
2011. szept. 11. 10:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
36%
Megváltás.
2011. szept. 11. 10:31
 2/24 anonim ***** válasza:
50%
Hát megváltás semmiképp. A katasztrófa az, hogy ilyet kérdezel.
2011. szept. 11. 10:36
 3/24 anonim ***** válasza:
50%
mit értesz megváltás alatt?
2011. szept. 11. 10:49
 4/24 anonim ***** válasza:
50%
Katasztrófa volt az is, meg az az agresszió is, amit ez váltott ki. Erőszak erőszakot szül.
2011. szept. 11. 10:49
 5/24 A kérdező kommentje:
Miért lenne az katasztrófa? Én csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére, hogy Ők mit gondolnak erről az egészről... Nekem is megvan természetesen a saját álláspontom, de nem fejteném ki, mert bármi is lenne az akkor ebből az egyszerű kérdésből már is vita lenne, és én nem a vitára vagyok kíváncsi mint már fentebb írtam.
2011. szept. 11. 10:51
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
szted nem katasztrófa, ha meghal több ezer ártatlan ember?
2011. szept. 11. 10:52
 7/24 A kérdező kommentje:
"Mit értesz megváltás alatt?" Azt hittem nem kell kifejtenem, mert mindenki ismerni fogja annyira bent voltak/vannak a köztudatba ezek a dolgok. Én azért fél oldalas regényt nem fogok írni, hogy mit értek katasztrófa, illetve megváltás alatt.
2011. szept. 11. 10:54
 8/24 anonim ***** válasza:
46%
De ha nem tudjuk, TE mit értesz alatta, akkor mire mész a mi véleményünkkel, mákvirág? És ha mi tök mást értünk alatta, akkor is hasznos lesz a véleményünket olvasni?
2011. szept. 11. 10:57
 9/24 A kérdező kommentje:
"szted nem katasztrófa, ha meghal több ezer ártatlan ember?" Jogos kérdés, de mint már mondtam, nem fejtem ki a véleményem, mert az csak vitát szül. És ezek a visszakérdezések pedig provokálják az embereket a vitára. Egyszerű a kérdés, egy szóval kérnék rá választ.
2011. szept. 11. 10:58
 10/24 A kérdező kommentje:

Akkor leírom... Megváltás alatt érthetjük azt is, hogy a nyugati világ hanyatlásnak indul, és elkezdődik talán valami jobb, valami nem pénzközpontúbb társadalom.

Katasztrófa alatt pedig azt is lehet érteni, hogy meghalt több ezer ártatlan ember, idős, gyerek, és olyan is akit talán egyáltalán nem érdekelt ez az egész. Ebben a szempontból többek közt beszélhetünk katasztrófáról, de ez nem, csak az USA katasztrófája lett, hanem a fél világé.

Nos remélem így már érthető, és ha kérhetem, csak azzal az egy-egy szóval válaszoljatok, amit megadtam. Köszönöm!

2011. szept. 11. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!