9/11 tíz éve történt. Mit gondolsz?
"rejehw"
Neked is milyen nehéz egy felfogásod van! Elmondtam, hogy nem fogok állást foglalni, és nem is foglaltam állást, és ami a legfontosabb, hogy egy szóval sem említettem, hogy 3000 ember halála lenne a megváltás! (Több mint 3000 mert ennyi csak a tornyoknál halt meg.) Annyit kértem, hogy a megadott két szó valamelyikével válaszolj, de ezt persze nem lehetett felfogni, mert ez már magas! Képzeld el: Sajnálom szegény szerencsétlen, ártatlan embereket, akiknek semmi, de semmi közük nem volt az egészhez, akik ok nélkül haltak meg! Na! Tessék! Állást foglaltam! Most örülsz?! Nem hiszem el, hogy ezen az oldalon 10-ből egy ember biztos nem érti meg, hogy mit kérnek a kérdésbe! A kérdés pedig pusztán kíváncsiságból született meg! Mert ugyan is van aki megváltásként emlegeti, de van aki katasztrófaként! Miért van az, ha valaki feltesz egy kérdést politika témakörbe, akkor jön valaki, és elkezd kombinálni?! De azért tök jó, mert már vagyok Gec_ buta, meg gusztustalan is! Direkt elmondtam, hogy nem akarok vitát, de jön egy ilyen IQ fighter, és csak felb@assz az agyamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!