Mit gondolsz Putyinról és a mai Oroszországról?
A sz¤rból nagyjából kirántotta Putyin az
orosz gazdaságot, kíváncsian figyelem mi lesz az elkövetkezendő évtizedekben. Néhány szempontból nagyon gyorsan közelíthetik a nyugati világot.
Jófejek. Ha 1x náluk jársz kötelező benézni 1 detoxikálóba.
Én láttam érdekes embereket 15évestől 80éves korig :)
még a szemük fehérje is sárga volt ;)
Oroszország: nagy, korrupt, csóró (a nép)
Putyin: ravasz, sunyi, a szeme se áll jól
Az orosz nép, olyan, amilyen, - a történelem sokszor rámutatott, hogy nyájaskodva, udvariaskodva, gyenge kézzel nem vezethető.
Putyin számomra szimpatikus egyéniség, - még akkor is, ha minden politikusnak vannak "stiklijei".
Be mer menni az emberek közé, - akiket vezet, - nem bujkál, nem üzenget, (látszólag) nem rendeleteket, "törvényeket", tacepaokat aggattat ki a számára fontosnak vélt helyekre.
Kipróbált, - és menetrend szerint ki is próbál - egy csomó életformát, hivatást, járművet, technikát. Rendezvényeken vesz részt... Mindezt határozott karakterű emberként, aki mindig tudatában van azzal, hogy meddig mehet el, - és aki nem enged felül kerekedni senkit (aknamunkások), ill. semmilyen jelenséget (valódi terrorizmus), amely meggyengítheti.
Biztos, hogy vannak komoly hibái, de nekem ezzel együtt szimpatikus a Putyin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!