Honnan tudjam? De majd a full-konteos Szaniszló megmondja a tutit.
Egyébként szerintem valami helyi (értsd amcsi) hüyle (hüylék) lehetett (lehettek).
A 2001 szeptember 11-ei robbantás óta egy forgatókönyv-szerű megfélemlítés folyik az amerikai polgárok ellen. Sajnos Amerika belpolitikája kihat a külpolitikára is. Nem tudom, hogy most kit akarnak megtámadni? Ki lesz a célpont?
Megint kell egy bűnbak, akit köpködni lehet, közben a háttérben megalakul a világ szabadkőműves kormánya és nemzeteket sorvaszt majd el.
Ki bántotta Szaniszlót?! Csak mondtam, hogy ő majd megmondja a tutit.
Ja, sokmindenben. Saját szemével látta a kolontári tározót bombázó NATO gépeket.
Tuti, hogy iránra kenik.
Most beloluk kell ellenségképet csinálni, kell ide egy újabb háború.
Az a gazdaságot is fellendítené
Nem tudom hogy ki/kik voltak.
De ha még bár amcsi hülye gyerek volt akkor is ez egy remek lehetőség az USA-nak a háború indításra.(szóval az is lehet pár hülye gyerek volt de még ha így is lenne nem biztos hogy ezt hozzák majd nyilvánosságra)
A két lehetséges célpont(szerencsétlen áldozat):
Irán
Észak-Korea
Nem kell rájuk kenni, nemrég vállalta magára az egyik iráni terrorszervezet a robbantásokat. Remélem ezután a földdel teszik egyenlővé azt a terorrisra tanyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!