1500 építész és mérnök szerint 911-nél irányított robbantás volt. Láttad már a filmelőzetesüket?
http://www.youtube.com/watch?v=0kdNCzN0-Dk&feature=channel_v..
Ezek a diplomás szakemberek is csak összeesküvés-elmélet hívők szerintetek?
Esetleg valami tényleg nincs rendjén?
Lehet. Az épületbe becsapódó utasszállító gépeket meg biztos lézerrel vetítették oda, hogy még ijesztőbb legyen :)
Viccet félretéve: akár volt robbantás, akár nem, azokat a gépeket valakik belevezették a WTC-be, mégpedig olyan személyek, akik egyúttal szörnyet is haltak. Divatos dolog alternatív magyarázatokat kreálni, de azt nem fogom megenni, hogy bárki feláldozta volna magát az USA kormányzata vagy a CIA megbízásából, hogy saját országában merényletet kövessen el az államok ellen.
"1500 építész és mérnök szerint 911-nél irányított robbantás volt."
1,6 millió mérnök dolgozik az USA-ban. 0,1% hülye mindenhol előfordul.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:31
1999-ben és 2000-ben 3400 milliárd dollár "tűnt" el a Pentagonból. Rumsfeld persze meg is magyarázta, hogy az ilyen előfordul. Ennyi pénzből gondolod nem lehet egy ilyen akciót végrehajtani?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:34
Rendben, nem kérek mást, csak nézd meg a bizonyítékaikat, és arra reagálj. Ahelyett, hogy 1500 diplomást lehülyézel.
01:36
"1999-ben és 2000-ben 3400 milliárd dollár "tűnt" el a Pentagonból. "
1. Forrás?
2. Te komolyan azt hiszed, hogy az USA katonai és hírszerzési költségvetése átlátható vagy annak kell lennie?
02:27
Ez nem forrás, hanem google keresés. Forrást kértem.
2. Te komolyan azt hiszed, hogy az USA katonai és hírszerzési költségvetése átlátható vagy annak kell lennie?
A védelmi minisztérium ezzel a tétellel nem tudott elszámolni. Én Nem a CIA-ról beszéltem, hanem a Pentagonról. Tudatlanságodat jól illusztrálja, hogy a CIA székhelye természetesen nem a Pentagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!