Akár fel is robbanthatják a Fidesz székházát?
A riadólánc biztos nem lesz elég a robbanószerekkel felszerelt kommunista bányászhordák ellen...
De komolyra fordítva a szót, mit gondoltok a megnyilvánulásról, és a cikkről?
just do it
Amúgy az meg van hogy a fityiszéknél amikor a diákokra támadó biztoboyok kitörtek egy 1*2-es méretű üvegablakot, akkor azt mondták hogy fél milliós kár keletkezett. :D
Azt nem hallottam, hogy fél milla, csak azt hogy vér folyt. Az a hüyle gyerek mondta ezt, aki korábban MIÉP tag volt és onnan nyalta be magát a Fideszbe. Nevét nem tudom (asszem Máté és polgi is valamelyik kerületben), de Gabikával ő vitte a nápolyit.
Tévében láttam. Ott mondta riporternek, hogy vér folyt a székháznál. Riportert meglepte hogy milyen vér és akkor mondta, hogy kitört egy ablak és ott elvágta valaki a kezét. (Csak azt felejtette el elmondani, hogy az ő benga barmai tőrték ki az ablakot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!