Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A videót megnézvén még mindig...

A videót megnézvén még mindig úgy gondoljátok hogy elítélendő Gyöngyösi (írjuk össze a parlamenti zsidókat) kijelentése?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=sqfZPnQvPQ4&feature=share

valamint ha ráértek nézzétek meg Izrael történeti beszámolóját is;

http://www.youtube.com/watch?v=Q8uKTtJ-RLI

ez 4 részes, de különösön ajánlott!

2013. márc. 18. 08:13
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Zsuzsikám, mi lenne ha te is váltanál egy repülőjegyet? Félre ne érts, nagyon hasznos a hozzászólásod, de nagy nehezen azért kibírnánk ha mégsem kommentelnél :) Köszi!
2013. márc. 18. 11:23
 22/37 anonim ***** válasza:
93%

"Bobby Fischer 180-as IQ-val rendelkező magyar-zsidó származású amerikai sakkbajnok volt és tagadta a Holokausztot"

És ő mióta is történész?

Akkor most jól értem, hogy állításod alátámasztására mégse tudsz történészeket felsorolni? Tehát hogy hazudtál?

"Ott az az emberbőr lámpa meg emberzsír szappan dolog , miután kiderült hogy nem lehet belőle profitálni , a zsidók egyből bevallották hogy nem volt igaz."

Lámpát készítettek a nácik, de csak egyetlen koncentrációs táborban, ott is csak egyetlen vezetés alatt - a táborvezér feleségének volt ez a "hobbija". Az emberbőrből készült lámpa szerepelt is bizonyítékként Nürnbergben, tehát ez bizony valós dolog volt. Nem elterjedt gyakorlat, de egy koncentrációs táborban létező dolog.

Ennél többet soha nem is állítottak a történészek, sem a hatóságok, egyetlen más tábor vagy személy esetén sem merült fel ez vádként.

Szóval itt senki nem vont vissza semmit.

A szappan ugyanez. Arról vannak bizonyítékok, hogy volt ilyen jellegű kísérlete is a náciknak (rengeteg más mellett), de ez valószínűleg csak meglehetősen mellékes kutatási irány lehetett, amit elég gyorsan le is zártak.

Ennél többet megint nem állítottak sem a történészek, sem a hatóságok, ahogyan egyik tábor vagy személy esetén sem volt ilyen vádpont a háború utáni perekben.

Az egy más dolog, hogy az emberből készült lámpa meg szappant felkapta a média, és annyira híres dolgok lettek, hogy aki életében nem olvasott vagy nézett utána a holokausztnak, az esetleg úgy hihette, hogy ez biztos valami elterjedt, jellemző dolog volt - de az csak az adott tudatlanságát minősíti (pl. jelen estben a tiedet), a történészek meg hatóságok soha nem állították, hogy ezek elterjedt, jellemző dolgok lettek volna.

2013. márc. 18. 11:33
 23/37 A kérdező kommentje:
Mondom én hogy a zsidók jófejek. Igaz állandóan háborúban állnak, szint 100% hogy a következő VH is miattuk fog kitőrni. Mindegy. De mért van az hogy Izraelnek lehet atombombája? Majd te is rá fogsz jönni hogy nem minden úgy van ahogy a tv-ben leadják, vagy ahogy valahová leírják, de ehhez neked még idő kell...
2013. márc. 18. 11:34
 24/37 anonim ***** válasza:
9%

Norman Finkelstein

Egy amerikai történész aki vitatja a holokausztot.

Tessék , itt a történészed , most boldog vagy?

2013. márc. 18. 11:48
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

"Norman Finkelstein

Egy amerikai történész aki vitatja a holokausztot. "

Finkelstein nem vitatja a holokausztot. A holokauszthoz való hozzáállást vitatja, a holokausztot egy szóval sem.

Megint csak cumi.

2013. márc. 18. 12:14
 26/37 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:

Hagy ajánljak a témában valamit:

[link]

2013. márc. 18. 12:19
 27/37 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Egyrészt én úgy tudom, hogy Norman Finkelstein nem történész, politológia diplomája van, másrészt nehezen tagadhatná a holokausztot, lévén mindkét szülője koncentrációs tábort megjárt túlélő. Keményen kritizálja Izrael politikáját, a holokauszt-kártérítések felhasználását (többekközött azt, hog abból a túlélőknek jut a legkevesebb), hogy Izrael és többek között Elie Wiesel "üzletet" csinál a holokausztból, de azt (annak megtörténtét) tudomásom szerint soha nem tagadta.
2013. márc. 18. 13:12
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok, de ez a vita ALAPBOL hulyeseg.

Van egyfelol egy magyar parlamenti kepviselo autentikus, tobbszorosen dokumentalt kijelentese.

Ezt hogy a fenebe lehet osszevetni azzal, hogy "valaki" mindenfele relevans forrasmegjeloles nelkul osszehord egy MAGYAR szoveget, aminek meg az ALLITOLAGOS eredetije sem magyar?!

A kerdezo nyilvan valoan nem kerult meg ki a szellemi pelenkabol.

2013. márc. 18. 14:34
 29/37 anonim ***** válasza:
52%
Én sok határon túli magyartól hallottam már, hogy ők sokkal különbek nálunk. Felsőbbrendűnek tartják magukat, így támogatom, hogy összeírják a kettős állampolgárokat. De mindenkit, nem csak az izraeli-magyar állampolgárokat.
2013. márc. 18. 15:46
 30/37 anonim ***** válasza:
15%
Természetesen sosem tartottam elítélendőnek. Akkor sem tartottam, amikor elhangzott, és most sem. Igazából vártam már, hogy végre valaki ezt felvesse.
2013. márc. 18. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!