Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért gondoljátok hogy a...

Mért gondoljátok hogy a zsidók hibája?

Figyelt kérdés

Mért hibáztatja mindenki a zsidókat M.o.-n? Nekem addig oké hogy a régi komcsi vezetők között sok volt a zsidó és gondolták hogy akkor biztos ők a zsidók, aztán jöttek a náci Szálaisék akik rombolták az országot, de azért még szokták az emberek mondani ma hogy "szebb jövőt"

Nyolcadikos tanuló vagyok egyébként, és szerintem nem a zsidókra kéne rászállni hanem a panelházak tetején rappelő drogosokat.

2013. jan. 23. 01:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy:kevés zsidó volt a komcsi vezetők között. 2. az emberek hülyék,és a másikat piszkálják,ahelyett,hogy magukba néznének!
2013. jan. 23. 06:16
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

"náci Szálaisék akik rombolták az országot" MI VAN?????

Hogy lehet összehasonlítania az ország vezetőit a panelházak tetején rappelőkkel?

2013. jan. 23. 07:07
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

Nyolcadikos vagy nem nyolcadikos, zsidó vagy nem zsidó; ilyenek a zsidók vagy nem olyanok, olyan ez mint tangó, egyedül nem lehet járni!

A tánchoz mindig 2 fél kell!

A példának okáért: hiába akar a gyerekemnek kábítószerdíler valami mocskot eladni, ha megfelelő nevelést adtam a gyerekemnek, és megfelelő családi hátteret biztosítottam neki!

Ez esetben biztos nem fog tőle venni, sőt a díler rövid úton a rendőrségen köthet ki.

De ha ezt a nevelést nem adtam meg gyerekemnek, és így gyerek mégis bedől a dílernek, akkor már nem a díler a fő hibás, ha nem én!

A zsidók kapcsán is pontosan ez megy: állandóan a zsidók vélt vagy valós hibáin lovagolnak, miközben azt szinte íratlan és kimondatlan törvényként ki ejteni sem szabad, hogy a saját házunk tája mennyire nem makulátlan!

Nevezetesen, hogy kis hazánkban mennyi agymosott, gondolkodni luxus, széthúzó, önmagáért és a másikért kiállni képtelen, irigykedő, ügyeskedő, nyaló / taposó / lökdösődő / tolakodó , pesszimista, antiember birka él!!!

Nos ezek zsidók vagy nem zsidók nélkül már önmagunkban is csinálnak éppen elég bajt az országnak, de a saját szemünkben lévő gerendákkal ugye szembe nem néznénk!

Aztán azt is nagyon észre kellene venni, hogy zsidózás / nem zsidózás egyes gazember csoportosulások demagógiája a saját pecsenyéjük megsütögetésére.

Olyan ez, mint akár a melegek témája. A szélső libsik a "melegek nevében" , minden túlzás nélkül a társadalmat és a családot szétverő kontárkodásukkal akarnak maguknak szavazatokat szerezni; még a szélső jobbos kisfasiszták pedig a melegek elleni indokolatlan gyűlölet keltéssel.

Miközben a normális melegek ugye természetesen egyik oldalon álló demagóg pecsenyesütögető sem tudja meghatni.

Tehát akár mondhatnám, az vesse rá a zsidókra az első követ, aki makulátlan! Ha meg nem az, akkor talán sokkal inkább a saját portánkon való takarítással kellene foglalkoznunk, mert van mit takarítanunk, rengeteg!

Röviden meg Széchenyi szavaival foglalhatnám össze az egészet: minden népnek olyan kormánya van, amilyent megérdemel!

Tegyük jobbá magunkat, aztán ennek következményeként a kormányunk is jobb lesz: ezt mindenki most azonnal el is kezdheti: önmagával!

2013. jan. 23. 07:52
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

Minimális tudással sem rendelkezel a témával kapcsolatban.

A ki azt állítja hogy Szálasi jött Rákosi Mátyás (szül. Rosenfeld Mátyás után azt nem lehet komolyan venni!

Hogy mi a baj?

Nem az hogy Rákosi idejében volt sok zsidó a parlamentbe, hanem hogy 1990 után került be indokolatlanul sok.

Sőt, még ez sem lett volna baj hiszem magyar állampolgárokról beszélünk. Hanem hogy különböző, főleg pénzügyi módszerekkel segítették őket hatalomra a külföldi zsidók amit természetesen nem baráti gesztusként tettek. Ha röviden akarok fogalmazni sok volt a stróman kevés a nemzeti.

2013. jan. 23. 08:04
 5/14 Andizsuzsi ***** válasza:
85%

"1990 után került be indokolatlanul sok"

Feltűnt neked, hogy a képviselők nem "bekerülnek" a parlamentbe, hanem mi, állampolgárok beszavazzuk őket? Ha sok került be, az azért volt, mert sokat szavaztunk be. Én pl. egy képviselő-jelölt esetében sem azt mérlegeltem, hogy zsidó-e az illető, vagy sem. És jövőre sem azt fogom.

2013. jan. 23. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

"Feltűnt neked, hogy a képviselők nem "bekerülnek" a parlamentbe, hanem mi, állampolgárok beszavazzuk őket? Ha sok került be, az azért volt, mert sokat szavaztunk be. Én pl. egy képviselő-jelölt esetében sem azt mérlegeltem, hogy zsidó-e az illető, vagy sem. És jövőre sem azt fogom.

És az feltűnt neked hogy egy átlagos anyagi háttérrel szinte lehetetlen még a választásokhoz is közel kerülni, nem hogy bejutni a parlamentbe. Egy olyan közegben vajon kiknek volt pénze erre amikor a szocializmus messze nem teremtette meg az anyagi feltételeit. Nyilván mi szavaztuk be, de vajon kik közül lehetett választani?

Érdekes mód az ilyen emberek, mint pld Kőrösi Imre sajnos hamar kipenderültek. "pedig akkor még nem volt szélső jobb" És vajon kiknek az érdekeit sértette?

http://www.youtube.com/watch?v=Ru8CFl6MGmk

"Csak nézd meg milyen cégek furakodtak be a Kőrösi által kritizáltan elkótyavetyélt ágazatokba. Nézd meg mekkora károk keletkeztek a magyar gazdaság szerkezetében.

Nézd meg Kőrösi néhány felszólalását, aki nem zsidózik stb csak kritizál!"

Én sem a származása miatt szavazok valakire, de!!!

Engedd már meg sok sok rossz tapasztalat miatt hogy erős előítéleteim legyenek!

2013. jan. 23. 10:57
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

A politika az nem más, mint úri huncutság.

Egyik politikusnak sem szabd elhinni semmit sem, még amit kérdez.

Ha mindenki azt tenné amit alább is írtam, hogy elkezdené a viszonyok megjavítását a saját maga szívével és agyával, amiből ugye aztán egyenesen következik a gondolkodásra való rászokás, az önmagamért való kiállás, és az összetartás is, akkor jöhetnének ide akármilyen pénzes mátyások, mind megszégyenülten hoppon maradnának és elfutnának!

Csak hát birka népnek nincs hazája!

Magam szívét, eszét megjavítani képtelen és lusta disznó vagyok, de / és helyette jönnek mindig csodatévő nagyvezír jelöltek.

Aztán bedőlök az egyiknek, aki természetesen rendesen átvág. 4 év múlva meg jön a másik gazember, akkor meg annak dőlök be.

És aztán így tovább...: láttam már amikor pl. egy gyereknek két hülye gyerek elvette a sapkáját, és azzal szórakoztak, hogy ne adják vissza neki.

De mindegyik nyújtotta feléje.

Hát ilyen a választás is 4 évenként. Nyújtogatják a kezüket, dobálják a sapkánkat, hogy vajon melyik adja oda, sőt még kamatot is fizet rá!

Hát egyik se! És nem hogy kamatot nem fizet, hanem a legrútabbul kirabol!

És aztán 4 év múlva újra megy ez zsivány sapkás játék.

De mégis mit lehetne várni ettől?

Mégis mit várhat az, aki képtelen kiállni önmagáért, aki képtelen összetartani, aki hagyja kimosni az agyát, aki birkaként az orráénál fogva lehet vezetni, és akinek luxus gondolkodás?

Aki az élete intézését egyből átadja az első arra járó nagyokat ígérgető szélhámosnak?

Mégis mit várhat egy ilyen ember?

Mégis mit várhat egy ilyen nép?

Hát azt, hogy jól átvágják és kihasználják.

Úgy hogy semmi csodálkozni való nincs a jelenlegi állapotokon.

Mert ugye a birkáknak a demokrácia nem való. A birkáknak diktatúra kell, ahol ígérgető nagyvezírek vannak.

Ellenben a valós demokráciával, ami alulról építkezik és nem a nagy vezír irányítja. Nem központosított, hanem sok kis ember és általuk alakított közösségek alulról való önszerveződő összefogása.

De valódi demokráciát csodaváró birkák, nagy vezírt váró cselédek nem építhetnek. Igazi demokráciát csak értelmes, önállóan és tárgyilagosan gondolkodó emberek tudnak építeni, akik nem a csodatevőt várják, hanem maguk vesznek részt személyesen a demokrácia építésében és fenntartásában.

Amíg ez nem változik meg, amíg ostoba és önző birkák alkotják a társadalmat, addig ez ügyben semmi nem fog változni. Csak régi lemezt fogják felrakni újra és újra , és zsidózás is elévülhetetlen sanzon marad.

Amit ma úgy általában politikának neveznek, az nem más, mint egy undorító, nagy és ragacsos takony.

2013. jan. 23. 11:22
 8/14 Kovács Pistike01 ***** válasza:
3%
2013. jan. 23. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Rendszerint olyan emberek szidják állandó jelleggel a zsidókat, akiknek nem úgy alakul az életük, ahogyan azt szerették volna és ahelyett, hogy átgondolnák mit kellett volna máshogy tenniük, ahhoz, hogy jobban alakuljon, ahelyett egyszerűbb másokra hárítani a felelősséget, lehetnek ezek zsidók, cigányok akárki más. Sokkal egyszerűbb másra hárítani a felelősséget, mint bevallani, hogy igen ezt én csesztem el és csinálhattam volna sokkal jobban is.
2013. jan. 23. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
3%

"Egy:kevés zsidó volt a komcsi vezetők között. 2. az emberek hülyék,és a másikat piszkálják,ahelyett,hogy magukba néznének!"

[link]

És mint tudjuk, Magyarország a ruszkik (gyarmata) volt.

2013. jan. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!