A videót megnézvén még mindig úgy gondoljátok hogy a Jobbik a "vírus"?
Az én figyelmemet a műsorvezető pofátlansága keltette fel leginkább. Novák Előd kulturált, normális, etikus stílusban próbált beszélni, de a műsorvezető csak közbedumálni tudott, egy mondatot nem hagyott elmondani közbevágás nélkül. A stílusa kritikán aluli volt... és még ők szólják le a jobbikosokat. Szégyen, hogy a közmédiában ilyen emberek kapnak helyet.
A kettős állampolgárság problémájának felvetésével egyet értek. Az, hogy kiejti valaki azt, hogy zsidó, attól még nem kell leírni. Mi meg keresztények vagyunk, mégsem szitokszó az, hogy keresztény (mint pl. a cigány szó - ahogy a magyar nem szitokszó, úgy a cigány szinte az). Viszont az a 100-szor felidézett mondat kissé durva volt, ez hatalmas hiba volt a Jobbik részéről. Bár ettől még kicsit felfújják a dolgot. A tüntetés pedig erősen lefizetés és szándékos lejáratás szagú.
Azt nem értem, hogy miért lehet földet venni, mikor Orbán azt mondta, hogy nem lehet, most akkor valamelyik hazudik.
S mi a különbség, ha pl. egy spanyol vagy egy izraeli vesz Földet? Az izraeli behinti sóval meg olajjal szándékosan, vagy mégis mire gondolsz?
"Egyébként ne haragudjatok rám hogy megkérdezem, de ti egyébként zsidók vagytok?"
Nem. Ősmagyar származású vagyok, családfám 1242. ig vezethető vissza. De attól még nem szeretem Novákot.
Persze, az mindenkinek szíve joga, hogy szereti, vagy nem szereti az egyik képviselőt. De gondolom a kérdező nem erre értette.
Amúgy: Amiről nem beszél a cionista nagykoalíció: Izraelben nem is lehet képviselő, aki kettős állampolgár
További részletek: [link]
" Izraelben nem is lehet képviselő, aki kettős állampolgár "
Máshol sem nem csak Izraelben. És más egyéb kulcspozíciókat sem tölthet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!