Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A videót megnézvén még mindig...

A videót megnézvén még mindig úgy gondoljátok hogy a Jobbik a "vírus"?

2012. dec. 3. 18:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%

Az én figyelmemet a műsorvezető pofátlansága keltette fel leginkább. Novák Előd kulturált, normális, etikus stílusban próbált beszélni, de a műsorvezető csak közbedumálni tudott, egy mondatot nem hagyott elmondani közbevágás nélkül. A stílusa kritikán aluli volt... és még ők szólják le a jobbikosokat. Szégyen, hogy a közmédiában ilyen emberek kapnak helyet.

A kettős állampolgárság problémájának felvetésével egyet értek. Az, hogy kiejti valaki azt, hogy zsidó, attól még nem kell leírni. Mi meg keresztények vagyunk, mégsem szitokszó az, hogy keresztény (mint pl. a cigány szó - ahogy a magyar nem szitokszó, úgy a cigány szinte az). Viszont az a 100-szor felidézett mondat kissé durva volt, ez hatalmas hiba volt a Jobbik részéről. Bár ettől még kicsit felfújják a dolgot. A tüntetés pedig erősen lefizetés és szándékos lejáratás szagú.

2012. dec. 3. 18:28
 2/28 Dick Esmen ***** válasza:
63%
Igen.
2012. dec. 3. 18:32
 3/28 anonim ***** válasza:
66%
Nyilvánvaló hogy nagyon megrettentek attól hogy átvilágítás is lehetséges és lehull a lepel. Megértették hogy csak egy hatalmas műbalhével kerülhetik el, hiszen a zsidó kártya mindig kijátszható. Ez nagyon beakaszthatott volna a 22 év kisded játékaiknak, amit még vagy 20 évig játszani akarnak. Kb addig amíg lesz kb 1-2000 ember, az új nemesség, meg a lefejezhető jobbágy rabszolgák.
2012. dec. 3. 18:33
 4/28 A kérdező kommentje:
Dick Esmen akkor te úgy gondolod hogy nem jelent majd problémát hogy 2014től izraeli állampolgárok is vehetnek majd a magyar földből?
2012. dec. 3. 18:38
 5/28 A kérdező kommentje:
Egyébként ne haragudjatok rám hogy megkérdezem, de ti egyébként zsidók vagytok? Mert szerintem egy normális magyar embernek igenis gondot kéne az jelentsen hogy külföldiek - többek közt izraeliek - MAGYAR FÖLDET VÁSÁROLHATNAK MAJD 2014-től. Ez nem probléma? Az a probléma ha valaki azt mondja zsidó? Ez a fő probléma?
2012. dec. 3. 18:45
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

Azt nem értem, hogy miért lehet földet venni, mikor Orbán azt mondta, hogy nem lehet, most akkor valamelyik hazudik.

S mi a különbség, ha pl. egy spanyol vagy egy izraeli vesz Földet? Az izraeli behinti sóval meg olajjal szándékosan, vagy mégis mire gondolsz?

2012. dec. 3. 18:57
 7/28 anonim ***** válasza:
89%
Sosem gondoltam úgy. Viszont ez a Novák nem szimpatikus.
2012. dec. 3. 19:21
 8/28 anonim ***** válasza:
81%

"Egyébként ne haragudjatok rám hogy megkérdezem, de ti egyébként zsidók vagytok?"

Nem. Ősmagyar származású vagyok, családfám 1242. ig vezethető vissza. De attól még nem szeretem Novákot.

2012. dec. 3. 19:23
 9/28 anonim ***** válasza:
7%

Persze, az mindenkinek szíve joga, hogy szereti, vagy nem szereti az egyik képviselőt. De gondolom a kérdező nem erre értette.

Amúgy: Amiről nem beszél a cionista nagykoalíció: Izraelben nem is lehet képviselő, aki kettős állampolgár

További részletek: [link]

2012. dec. 3. 19:27
 10/28 anonim ***** válasza:
56%

" Izraelben nem is lehet képviselő, aki kettős állampolgár "

Máshol sem nem csak Izraelben. És más egyéb kulcspozíciókat sem tölthet be.

2012. dec. 3. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!