Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A videót megnézvén még mindig...

A videót megnézvén még mindig úgy gondoljátok hogy a Jobbik a "vírus"?

2012. dec. 3. 18:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előttem szólónak hogy rávilágított a lényegre, valóban nem azt kérdeztem hogy ki mennyire szereti a Novákot, vagy ki mennyire nem, hanem ki mennyire ért egyet a mondanivalójával és ki nem. De majd egyszer talán azt is megkérdezem hogy ki imádja és ki utálja őt, ot kiélhetik magukat az emocionális oldal látogatók, de ennél talán komolyabb témákat is lehet boncolgatni.
2012. dec. 3. 19:37
 12/28 anonim ***** válasza:
68%

"Egyébként ne haragudjatok rám hogy megkérdezem, de ti egyébként zsidók vagytok? Mert szerintem egy normális magyar embernek igenis gondot kéne az jelentsen hogy külföldiek - többek közt izraeliek - MAGYAR FÖLDET VÁSÁROLHATNAK MAJD 2014-től. Ez nem probléma? Az a probléma ha valaki azt mondja zsidó? Ez a fő probléma?"

Én nem vagyok zsidó, tiszta magyar vagyok, de elutasítok minden olyan kijelentést, amelyben bárkit meg akarnak bélyegezni vallási, faji vagy egyéb hovatartozás miatt.

Az meg hogy ki vesz Magyarországon földet, az nem érdekel különösképpen, aki fizet a földért, az vegye meg, akár izraeliek, akár nepáliak.

És igen, gondot jelent, ha valaki zsidózik! Egy európai országban nem szabadna ilyennek megtörténnie! Az összeírás pedig erősen emlékeztet egy bizonyos korra, aminek nem lett jó vége.

2012. dec. 3. 19:43
 13/28 anonim ***** válasza:
27%
Miért, akkor hogy különböztessük meg az embereket? Már azt sem lehet kimondani, hogy zsidó? Mit mondjuk akkor? Öö hát az a izéé tudják ők is emberek csak keletebbre élnek, jaj de persze itt is élnek, nem akarom keletre diszkriminálni őket, befogadom őket, csak hát most keleten vannak öö hát... Ez legyen? Szánalmas ahogy a kormány a zsidók (igen zsidók) és a cigányok (igen cigányok) mellett jobban kiáll, mint a magyarok mellett.
2012. dec. 3. 19:48
 14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló majd amikor nem lesz a térképen Magyarország, és ha azt mondod magyar vagy akkor meghurcolnak, ha elön ez az idő (reméljük nem fog) akkor kiváncsi leszek hogy akkor is helyesnek találod-e majd a véleményed.Azért köszi hogy benéztél!
2012. dec. 3. 19:50
 15/28 A kérdező kommentje:
Bocs, utolsó előtti...
2012. dec. 3. 19:50
 16/28 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólóval maximálisan egyetértek.
2012. dec. 3. 19:51
 17/28 anonim ***** válasza:
20%

Ha a Saint Lucia államelnöke nyilatkozta volna, hogy jól haladnak, ill. Saint Lucia-i befektetők felvásárolják Magyarországot(*), ha Saint Luciai kémrepülőgépek repkednének a légterünkben úgy, hogy a választott "képviselőink" mindezt elhallgatnák akkor a Jobbik Magyarországért Mozgalom azt próbálná megtudni, hogy a Parlamentben illetve a kormányban hány olyan magyar képviselő ül, akik titokban Saint Lucia állam állampolgárai is egyben. Egy ilyen sajnálatos esetben ki lehetne jelenteni, hogy nagy valószínűséggel nemzetbiztonsági kockázatot jelent az, hogy Saint Luciai állampolgárok ülnek az országgyűlésben (legfőbb törvényhozó szerv) és a kormányban (legfőbb végrehajtó hatalom).

* nem ez történt: http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M

Lehetnek a tények is antiszemiták?

2012. dec. 3. 20:00
 18/28 anonim ***** válasza:
59%
IGEN!!
2012. dec. 3. 20:08
 19/28 anonim ***** válasza:

"Ha a Saint Lucia államelnöke nyilatkozta volna, hogy jól haladnak, ill. Saint Lucia-i befektetők felvásárolják Magyarországot(*), ha Saint Luciai kémrepülőgépek repkednének a légterünkben úgy, hogy a választott "képviselőink" mindezt elhallgatnák akkor a Jobbik Magyarországért Mozgalom azt próbálná megtudni, hogy a Parlamentben illetve a kormányban hány olyan magyar képviselő ül, akik titokban Saint Lucia állam állampolgárai is egyben. Egy ilyen sajnálatos esetben ki lehetne jelenteni, hogy nagy valószínűséggel nemzetbiztonsági kockázatot jelent az, hogy Saint Luciai állampolgárok ülnek az országgyűlésben (legfőbb törvényhozó szerv) és a kormányban (legfőbb végrehajtó hatalom)."

Ezt már én is próbáltam nekik elmagyarázni. Amikor az oroszok ültek a nyakunkon, ezek az emberek akik most ekkora zsidóvédők lettek még simán oroszoztak és kiabálták hogy ruszkik haza! Akkor még nem szúrta a szemüket ha valakit származása alapján különböztetnek meg és a legártatlanabb kiskatonát is simán leoroszozták aki csak parancsot teljesített és mindössze egyetlen dolgot szeretett volna az élettől: Hazamenni! Most mióta a zsidók ülnek a nyakunkon úgy érzik ezeket kötelező körbeudvarolni és elfogadni, hogy ők bizony Árpád lovát vezették át a vereckein és a legősibb honfitársaink. Szánalmas.

2012. dec. 3. 20:11
 20/28 anonim ***** válasza:
47%

Vicces hogy pont egy tősgyökeres zsidó szólal fel ellene (Németh Zsolt)

Egyébként tiszelt kérdező,ezek a zsidóvédők nem zsidók,pusztán programozott agymosott zombik akik megálltak az RTL Klub szintjén :)

2012. dec. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!