Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mivel magyar vagyok, most be...

Mivel magyar vagyok, most be nem tehetem a lábam Örményországba?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik az ország, tanulok itthon örményül, a vágyam h ott élhessek.

De most a baltás incidens óta magyarokat ott agyonverik vagy mi?

Vagy be sem engednek az országba?

2013. márc. 4. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

"De az átlag ember nem szűri le h magyar vagyok....=/"

Úgyse fogod tudni letagadni, vagy palástolni fogalmazzunk inkább így!

Ha pl. dolgozni akarsz ott úgyis ki fog bukni.

Én olyan országba véletlenül sem mennék ahol "nem kedvelik" a magyarokat!

2013. márc. 4. 22:35
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Minek kérdezed meg ha így gondolod?Menj ki és majd meglátod mi lesz, nem tudunk mást mondani, a te döntésed...

2013. márc. 4. 22:48
 13/19 anonim ***** válasza:

"Akkor jobb ha nem teszed ki az országból a lábad."

Menj tüntizni a klubrádióért elvti! :)

2013. márc. 4. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Különben még az országból sem kellene kitennem a lábamat mert itt "sem kedvelik" a magyarokat, hála a magadfajtájú zombiknak!
2013. márc. 4. 23:09
 15/19 Komplikato ***** válasza:
76%

"Örményország meg 16-17%-át megszállta Azerbajdzsán területének..."

Az azeriek és törökök meg legyilkolták örmények jelentős részét. Tudod ez az a 1923 előtti része a történelmüknek, ami a baltás balhé alatt "véletlenül" törlődött a magyar Wikipédiáról. És CSAK arról. Az örmények szent hegyét azóta csak távolról szemlélhetik, mert egy másik országba esik, területeik nagyobbik felével együtt.

2013. márc. 5. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Beteheted, csak ne lepődj meg, ha szétverik a fejed. :)
2013. márc. 5. 04:00
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Akkor az átlag ember csak mérsékelten veri szét a fejed. :)

2013. márc. 5. 04:04
 18/19 A kérdező kommentje:

"Akkor az átlag ember csak mérsékelten veri szét a fejed. :)"

Én a helyedbe ezen nem vigyorognék...zászló égetés ide vagy oda, tényleg kollektíve utálják a magyarokat ezért?

Mert magyarok is tüntettek, a kormány ellen, hogy jelezzék az örményeknek, hogy elhatárolódnak a kormány döntésétől és a kiadatástól.

2013. márc. 5. 18:41
 19/19 mustafa33 ***** válasza:
91%

Komplikato, nevedhez hűen tovább is komplikálhatnád a dolgot. A török örmény genocídumát mi előzte meg? A török állam területének felosztása a megszálló brit, francia és amerikai csapatok között. A francia zónába tartozó örmények fegyveresen támogatták a francia megszállókat és az örmény politikusok törökország antant általi feloszását követelték. Ez volt az előzmény. De természetesen ennek is volt előzménye az örmények rovására, aminek meg a törökök rovására volt előzmény. Ésígy tovább , és így tovább. Egészen a szeldzsukok bejöveteléig visszamenően hol az egyik bántotta másikat, hol a másik az egyiket. Olyan ez mint a vendetta az olaszoknál - Senki sem tudja mikor és hogy kezdődött, de egyes csládok évszázadok óta irtják egymást.

Egyébként engem nagyon csúnyán leszidott egy öreg örmény néni - örményül egy jereváni buszban. Mikor tudakoltam az utasoktól mit kiabál, megmonták, hogy azért szid mert megtagadom a fajtámat és nem akarok örményül beszélni, pedig látja, hogy az vagyok, bajuszos és még az ingem is fekete. Ugyanis kérdezett valamit és én oroszul mondtam, hogy nem értem. Szóval így ismerik fel a magyart ☺.

2013. márc. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!